15 Mayıs 2017, Pazartesi 16:57:46

Euroleague kupası İlker Aycı'nın ellerinde

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY'nin ana sponsoru olduğu Avrupa Basketbolu'nun en büyük organizasyonu Euroleague'nin başkanı Jordi Bertomeu ile bir araya geldi.
  • Yakışmış başkanımıza..
  • Cska moskovaliyiz trabzonun ocunu al cska olimpiakos ta koken kardeşi ama boşver neyse
  • çok yakışmış milli gururumuza
  • ne zaman fetö denetimi yapılacak

19-21 Mayıs tarihleri arasında, Sinan Erdem Arena'nın ev sahipliği yapacağı 2017 Turkish Airlines Euroleague Final Four öncesi kupa, bugün, akşam üzeri İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldi.

Euroleague CEO’su Jordi Bertomeu’nun eşlik ettiği kupayı, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı uçağın kapısında karşıladı.

Türk Hava Yolları’nın TC-JRO kuyruk tescilli, Airbus A321 tipi, özel giydirilmiş Euroleague uçağı önünde düzenlenen karşılama töreninde, Final Four organizasyonunun İstanbul’a çok yakıştığını belirten Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Türk Hava Yolları olarak bu sürecin içinde yer almaktan gurur duyduklarını ifade ederek; “Euroleague Basketball ile olan iş birliğimize büyük önem veriyoruz. Dünyanın en çok takip edilen ve en önemli basketbol etkinliklerinden biri olan Turkish Airlines Euroleague, şüphesiz en keyif aldığımız sponsorluklarımızdan biri. Turnuvanın final heyecanının, evimizde, İstanbul’da yaşanacak olması, bu sponsorluktan duyduğumuz heyecanı zirveye taşıdı. Euroleague yönetimi ile beraber, tüm basketbol severlere beklentilerinin çok ötesine geçecek bir spor deneyimi yaşatacağımızdan eminiz. Avrupa'nın en iyi havayolu olarak, Avrupa'nın en önemli basketbol organizasyonuna, transfer merkezimiz İstanbul'da tekrar ev sahipliği yapacak olmak, bizim için son derece keyifli olacak.” dedi.

Euroleague Basketball Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Jordi Bertomeu ise; “Euroleague şampiyonuna kupasını, bir kez daha burada, İstanbul’da verecek olmaktan heyecan duyuyoruz. Geçmişte, basketbol seyri açısından izleyiciye en iyi deneyimlerden birini yaşatan ve her zaman için mükemmel bir seçim olan İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’na geri dönüyoruz. Son derece çekişmeli bir seri olacak.” dedi.

Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonu, bu Cuma, saat 17.30’da CSKA Moskova ve Olympiakos arasında oynanacak maç ile başlayacak. Yarı final serisi aynı gün, Fenerbahçe ve Real Madrid arasında, saat 20.30’da gerçekleşecek müsabaka ile son bulacak. Turkish Airlines Euroleague 2017’nin şampiyonu ise, Pazar günü oynanacak final maçının ardından belli olacak.







Euroleague kupası İlker Aycı'nın ellerinde

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Basketsever ~ 7 yıl önce
Yakışmış başkanımıza..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asilli LAZ ~ 7 yıl önce
Cska moskovaliyiz trabzonun ocunu al cska olimpiakos ta koken kardeşi ama boşver neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmm ~ 7 yıl önce
İlginç
tor ~ 7 yıl önce
çok yakışmış milli gururumuza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ye ~ 7 yıl önce
ne zaman fetö denetimi yapılacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000