01 Ekim 2009, Perşembe 10:45:21

EUROCONTROL'den Türk Sivil Havacılığı'na övgü

EUROCONTROL Başkanı, 10. Ulaştırma Şurası’nda Avrupa’da sivil havacılıkta gelişme gösteren tek ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı.
  • ben olsam bende överim en akıllı elemenlarını alıp bünyeme koysam.diegem den selamlar.yazık değilmi türk evladına.dhmi aklını başına alsın.
  • kimsenin kimseyi övmesine gerek yok benim tk ya gebekalmadığım gibi sizin dhmi nize gebe kalmayan mesut ve bahtiyar arkadaşlarım yeter.benim 10 yılımı tk yemiş bahtiyar kardeşmizn bilmem kaç yılını dhmi yemiş.alın sizin olsun.biz brukselde bi oturdukmu anmadığımız kişi kalmaz camiadan.um arım bizde arkamızda bir hoş seda bırakır gideriz.artık andıklarımızı da bana sormayın nasıl andınız diye.iyi olanı iyi efkara gark edeni lanetleyerek ayol.
  • çok başarılı!!!! körler sağırlar birbirlerini ağırlamışlar.
  • gecikmelerin olduğu bir gerçek ancak, Eurocontrol tarafından yayımlanan aylık trafik rakamlarına göre ülkemiz uçak trafiği krize rağmen artmaya devam etmektedir. Ülkemiz seyrüsefer hizmetlerinin kalitesiz olduğuna katılmıyorum. maaş ve özlük haklarına değinen arkadaş çok haklı ülkemizde ATM alanında çalışan personelin maaş ve özlük hakları Avrupadaki emsallerinin çok altında, Ancak bu duruma müdahil olmak Eurocontrol Genel Müdürünün haddini aşar, Eurocontrol emniyet yönüyle konuyu değerlendirebilir
  • Gelişme gösteren tek ülke derken yaşanan ekonomik kriz nedeniyle avrupada yolcu sayısında epey bir düşüş oldu bu nedenle bizdeki düşüş avrupadan az olduğundan sanki gelişme gibi gözüküyor. AirportHaber bunu hep yapıyor haber manşetleri dikkat çekici saçma sapan haber içeriği ise tamamen farklı eh napsınlar fazla "tık"lansınlar reklam alsınlar eskilerdeki TAN ve BULVAR gazetelerindeki manşet örnekleri işte resimde bir facia resmi var ama haberde sadece küçük bir arıza..eh işte ekmek kapısı naparsın. Bu manşetler epey eleştirildi ama nafile..
  • özellikle hava trafik hizmetlerinde avrupanın 20 yıl gerisinde olduğumuz için doğal olarak en gelişen ülke gibi gözüküyoruz.eurocontrol hikaye anlatacağına türkiyedeki seyrüsefer hizmetlerinin kalitesizliğini ve hava trafik kontrolörlerinin maaş,özlük hakları çalışma ortamları gibi durumlarını bir sorsun.kontrolörlere ödenmek üzere gönderdiği paraların kurum içinde nasıl haksız dağıtıldığını ve büyük kısmınında verilmediğini soruştursun
  • TALPA BAŞKANI NE YAPMIŞ? YABANCI PİLOTLARA İSTİHDAM SAĞLANDIĞI İÇİN EURO CONTROL BAŞKANI AVRUPALILAR ADINA ÖVGÜDE BULUNMUŞ.
  • rotarların artması.. on time iniş kalkışın hic olmaması havada gereksiz yakıt ve zaman sarfiyatının tavan yapması bunlar mı başarı ?

10. Ulaştırma Şurası kapsamında 29 Eylül 2009 Salı günü gerçekleştirilen Hava Ulaştırması Regülasyonu paneline konuşmacı olarak katılan EUROCONTROL Başkanı David McMillian, “Eurocontrol içinde havacılıkta tek gelişme kaydeden ülke Türkiye. Diğer Eurocontrol üyesi ülkelerin hepsinde bir azalma yaşanırken, Türk sivil havacılığında yüzde 3’lük bir artış bekliyoruz. Diğer ülkelerde neredeyse yüzde 6 ile 8 oranında düşüşler yaşanıyor. Türkiye’nin bulunduğu coğrafi konum ve havacılık alanındaki gelişmeler çok önemli.” dedi.

Oturum başkanlığını Prof. Dr. Mustafa Cavcar ve Çalıştay Başkanlığını Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Arıduru’nun yaptığı panele, Avrupa Komisyonu Havacılıktan Sorumlu Ulaştırma Direktörü Daniel Calleja, EASA İcra Direktörü Patrick Goudou, THY Genel Müdürü Temel Kotil, TÖSHİD Başkanı İzzet Tükenmez, TALPA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ziya Yılmaz ve UTED Başkanı Tevfik Kırmacı konuşmacı olarak katıldı.

“Türk Sivil Havacılığındaki Gelişmeleri Hayranlıkla İzliyoruz”

Avrupa Komisyonu Havacılıktan Sorumlu Ulaştırma Direktörü Daniel Calleja ise panelde yaptığı konuşmada, “Türk Sivil Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru ve ekibinin kendilerini sivil havacılığın gelişimine adadığını biliyoruz ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz.” diye konuştu.

Türkiye ile AB havacılık ilişkilerinin geleceğini ele alan Calleja,  “AB, Türkiye’nin performansından çok etkileniyor, krize rağmen bir gelişme var. Türk havacılık sektörü çok başarılı ilerliyor, kısa sürede büyük başarılar elde etti. Türkiye tam üyelik için önemli bir aday ve AB’nin havacılık alanında yapmak istediği işbirliği de bunun en önemli adımı olacaktır.” dedi.

EUROCONTROL'den Türk Sivil Havacılığı'na övgü

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
ben olsam bende överim en akıllı elemenlarını alıp bünyeme koysam.diegem den selamlar.yazık değilmi türk evladına.dhmi aklını başına alsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kimsenin kimseyi övmesine gerek yok benim tk ya gebekalmadığım gibi sizin dhmi nize gebe kalmayan mesut ve bahtiyar arkadaşlarım yeter.benim 10 yılımı tk yemiş bahtiyar kardeşmizn bilmem kaç yılını dhmi yemiş.alın sizin olsun.biz brukselde bi oturdukmu anmadığımız kişi kalmaz camiadan.um arım bizde arkamızda bir hoş seda bırakır gideriz.artık andıklarımızı da bana sormayın nasıl andınız diye.iyi olanı iyi efkara gark edeni lanetleyerek ayol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çok başarılı!!!! körler sağırlar birbirlerini ağırlamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gecikmelerin olduğu bir gerçek ancak, Eurocontrol tarafından yayımlanan aylık trafik rakamlarına göre ülkemiz uçak trafiği krize rağmen artmaya devam etmektedir. Ülkemiz seyrüsefer hizmetlerinin kalitesiz olduğuna katılmıyorum. maaş ve özlük haklarına değinen arkadaş çok haklı ülkemizde ATM alanında çalışan personelin maaş ve özlük hakları Avrupadaki emsallerinin çok altında, Ancak bu duruma müdahil olmak Eurocontrol Genel Müdürünün haddini aşar, Eurocontrol emniyet yönüyle konuyu değerlendirebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gelişme gösteren tek ülke derken yaşanan ekonomik kriz nedeniyle avrupada yolcu sayısında epey bir düşüş oldu bu nedenle bizdeki düşüş avrupadan az olduğundan sanki gelişme gibi gözüküyor. AirportHaber bunu hep yapıyor haber manşetleri dikkat çekici saçma sapan haber içeriği ise tamamen farklı eh napsınlar fazla "tık"lansınlar reklam alsınlar eskilerdeki TAN ve BULVAR gazetelerindeki manşet örnekleri işte resimde bir facia resmi var ama haberde sadece küçük bir arıza..eh işte ekmek kapısı naparsın. Bu manşetler epey eleştirildi ama nafile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
özellikle hava trafik hizmetlerinde avrupanın 20 yıl gerisinde olduğumuz için doğal olarak en gelişen ülke gibi gözüküyoruz.eurocontrol hikaye anlatacağına türkiyedeki seyrüsefer hizmetlerinin kalitesizliğini ve hava trafik kontrolörlerinin maaş,özlük hakları çalışma ortamları gibi durumlarını bir sorsun.kontrolörlere ödenmek üzere gönderdiği paraların kurum içinde nasıl haksız dağıtıldığını ve büyük kısmınında verilmediğini soruştursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TALPA BAŞKANI NE YAPMIŞ? YABANCI PİLOTLARA İSTİHDAM SAĞLANDIĞI İÇİN EURO CONTROL BAŞKANI AVRUPALILAR ADINA ÖVGÜDE BULUNMUŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
rotarların artması.. on time iniş kalkışın hic olmaması havada gereksiz yakıt ve zaman sarfiyatının tavan yapması bunlar mı başarı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000