01 Haziran 2016, Çarşamba 10:55:35

EURO 2016 maçları THY uçaklarında izlenebilecek

UEFA EURO 2016 süresince turnuva resmi sponsoru Türk Hava Yolları’nın, uluslararası hatlarda Boeing 777 ve Airbus A330 tipi uçaklarıyla gerçekleştirdiği uçuşlarda yolcular, turnuva maçlarını canlı olarak izleyebilecek.
  • Cin ucuslarinda da verilecek mi?
  • uçaklarda namaz vakti bilgi verilmiyor.Madur ediliyoruz.
  • Ramazan Bayraminda Istanbuldan Kayseriye ucacagim. 777 veya 330'dab hangisini secmeliyim? Bir de secim nasil yapiliyor bilet alirken mi soylemem gerekiyor?
  • Dün akşam (31 Mayıs) TK1506 Nurnberg Istanbul geldim kaptan ne yerde ne de havada hiç anons yapmadı, bildiğim kadarıyla kalkış öncesi ve uçuş sırasında bizzat kokpit ekibi tarafından en az iki anons yapılması gerekli neden yapılmadı anlamadım. Sadece kalkış iniş öncesi kabin ekibi kalkış için yerlerinize ikazı yapıldı. Maduruz, Istanbul hava durumunu ve iniş zamanını öğrenemedik.
  • teşekkürler binali yıldırım ve recep tayyip erdoğan.Hizmet devam ediyor.
  • sponsor arda en büyük ümidimiz ise;sıfır puan cekerız.gol atmamız bile başarıdır..
  • tayyare de internet olur mu heç ? ya düşerse tayyare...

UEFA EURO 2016 süresince turnuva resmi sponsoru Türk Hava Yolları’nın, uluslararası hatlarda Boeing 777 ve Airbus A330 tipi uçaklarıyla gerçekleştirdiği uçuşlarda yolcular, turnuva maçlarını canlı olarak izleyebilecek. Maçlar ayrıca bayrak taşıyıcıya ait tüm özel yolcu salonlarında da canlı izlenebilecek. Bazı uçuşlarda gerçekleştirilecek sürpriz çekilişlerle Türk Hava Yolları yolcuları turnuva maçlarına bilet kazanma şansını da elde edebilecekler.

Şampiyonaya özel televizyon reklamları, milli takımımıza özel giydirilmiş uçak, hediye biletler ve uçak içi özel menü kartlarının yanı sıra, sadece bu kampanya için hazırlanmış bir mikro site de (meeteurpoesbest.com) futbolseverlerin beğenisine sunuluyor. Bunların yanı sıra, turnuvaya ev sahipliği yapacak dört şehirde Türk Hava Yolları’na özel aktivite alanları bulunacak ve bu alanlarda tüm dünyadan futbolseverler ağırlanacak. Türk Hava Yolları’nın Atatürk Havalimanı’nda yer alan, dünyaca ünlü ve ödüllü özel yolcu salonu ‘Turkish Airlines Lounge Istanbul’da ise turnuva sonuçlarına göre eşzamanlı güncellenen EURO 2016 konsol oyunu, misafirleri bekleyen bir diğer keyifli deneyim olacak ve tüm turnuva maçları bu salonda canlı olarak yayınlanacak.

EURO 2016 boyunca futbolseverler için özel olarak tasarlanan faaliyetlerle ilgili Türk Hava Yolları Pazarlama ve  Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur; “Yolcu deneyimini çok daha yukarılara taşımak, bizlerin en önemli hedefi. İster binlerce metre yükseklikte, ister havalimanlarında, tüm futbolseverlere mekândan bağımsız bir deneyim yaşatmak, sıra dışı bir turnuva heyecanı ve uçuş keyfi kurgulamak için çok çalıştık, yolcularımızdan alacağımız geri bildirimleri merakla bekliyoruz. EURO 2016 sponsorluğumuz çerçevesinde kurguladığımız, misafirlerimize hizmet verdiğimiz alanlardaki keyifli deneyimin mevcut başarımıza önemli ölçüde katkı sağlayacağına inanıyoruz.” dedi.

Türk Hava Yolları ayrıca, UEFA EURO 2016 çerçevesinde tüm dünyadan futbolseverlerin ortak buluşma noktası Copa90 ile birlikte ortak bir projeye de imza atıyor. 10 günde, 10 ayrı ülkeden seçilen 10 futbol tutkununun futbola ve turnuvaya ilişkin gözlemlerini konu edecek proje kapsamında çekilecek filmler ve blog yazıları,  dünyanın en fazla ülkesine uçan milli havayolunun turnuvaya özel tasarladığı ‘MeetEuropesBest.com’ mikro web sitesi üzerinden yayınlanacak.

EURO 2016 maçları THY uçaklarında izlenebilecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Cin ~ 8 yıl önce
Cin ucuslarinda da verilecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
namaz ~ 8 yıl önce
uçaklarda namaz vakti bilgi verilmiyor.Madur ediliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacma ~ 8 yıl önce
Arkadas peki sizin madur ettiginiz diger yolcular ne olacak,
Secim ~ 8 yıl önce
Ramazan Bayraminda Istanbuldan Kayseriye ucacagim. 777 veya 330'dab hangisini secmeliyim? Bir de secim nasil yapiliyor bilet alirken mi soylemem gerekiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emrinize amade THY ~ 8 yıl önce
Tabii bilet alırken "bana ordan bir 777" demeniz yeterli. Hemen sizin için uçağınız tahsis edilecektir :)
Yolcu ~ 8 yıl önce
Dün akşam (31 Mayıs) TK1506 Nurnberg Istanbul geldim kaptan ne yerde ne de havada hiç anons yapmadı, bildiğim kadarıyla kalkış öncesi ve uçuş sırasında bizzat kokpit ekibi tarafından en az iki anons yapılması gerekli neden yapılmadı anlamadım. Sadece kalkış iniş öncesi kabin ekibi kalkış için yerlerinize ikazı yapıldı. Maduruz, Istanbul hava durumunu ve iniş zamanını öğrenemedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzi ~ 8 yıl önce
Geçmiş olsun dostum kabus gibi bir uçuş atlatmışsın
bıkkınlık kültürü ~ 8 yıl önce
kaptanlarda bıktı hergün aynı şeyi konuşmaktan.
40 BİN ~ 8 yıl önce
Sende 40 bın kazansan;sende bilgi vermezsın.:)
Skandal ~ 8 yıl önce
Nasıl yani anonssuz uçuş mu olur.
para ~ 8 yıl önce
para konusur dostum... adamlar ayda 35 40 aldiklari icin sana anons yapmayi senin gibi birine cok luks gormustur.. genelde de yapmazlar. yapanlarda ya yeni kaptan ya da yabancinin yaninda oturan turkish. bilen bilir. sen kim ki sana anons yapcaklar. elinde ki telefondan buralara kadar mesaj atmissin acta hava durumuna bak kamil
teşekkürler binali ~ 8 yıl önce
teşekkürler binali yıldırım ve recep tayyip erdoğan.Hizmet devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıfır puan ~ 8 yıl önce
sponsor arda en büyük ümidimiz ise;sıfır puan cekerız.gol atmamız bile başarıdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
tayyare de internet olur mu heç ? ya düşerse tayyare...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 8 yıl önce
Dusecek olsa masraf yapip internet sistemi kurmazlar zaten mantiken

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000