02 Mayıs 2012, Çarşamba 08:35:37

ETIHAD İLE HERŞEY DAHİL 577...

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, haftanın 5 günü İstanbul’dan Bangkok, 4 günü de Phuket ve Koh Samui’ye havalimanı vergisi ve yakıt harcı dahil, servis ücreti hariç 577 Avro’dan başlayan fiyatlarla bağlantılı uçuşlar sunuyor...

 

Etihad, İstanbul’dan seyahat eden konuklarını Tayland’ın güzelliklerine vakit kaybetmeden ulaştırıyor. Haftanın beş günü İstanbul’dan Bangkok, 4 günü de Phuket ve Koh Samui’ye havalimanı vergisi ve yakıt harcı dahil, servis ücreti hariç 577 Avro’dan başlayan fiyatlarla bağlantılı uçuşlar sunan Etihad Havayolları uçuş saatlerini seyahatseverlerin yolculuklarına en az zaman kaybıyla devam etmesini sağlamak üzere belirledi.
 
Etihad Havayolları İstanbul’dan Bangkok’a haftanın beş günü bağlantı sağlamanın yanı sıra İstanbul-Abu Dabi-İstanbul arası THY ile yapılan ortak uçuşlari ile de Bangkok’a haftada dört uçuş bağlantısı daha veriyor. 15 Nisan 2012 itibariyle, Abu Dabi’den Bangkok’a direkt uçuşların üçüncüsü de gerçekleştirilmeye başladı. Şirket, airberlin ile yapılan uçuş anlaşması kapsamında Abu Dabi’den Phuket Adası’na direkt gerçekleştirdiği uçuşlarına İstanbul’dan haftanın dört günü bağlantı veriyor. Bangkok Airways ile gerçekleştirilen uçuş anlaşması ile de yine haftanın dört günü İstanbul’dan Bangkok bağlantılı Koh Samui uçuşları gerçekleştiriliyor.
 
ETIHAD İLE HERŞEY DAHİL 577...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000