19 Şubat 2016, Cuma 18:15:04

Eskşehir- Brüksel seferleri neden durduruldu?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Emirdağlı İzzet Ulvi Yönter, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için TBMM’ye Eskişehir-Brüksel uçak seferlerinin iptali ile ilgili soru önergesi verdi.
  • ya arkadas Pegasus gibi bir sirketin her sene Köln den Tr nin her yerine koydugu ilave seferlerden haberin yok galiba...Yüzbinlerce Almanya Türkiye yolcusunu tek basina tasiyor neredeyse. Büyüklügü ile övünen ve ucaklarini iyi ütilize edemeyen THY nin tek sorunu bana kalirsa torpilli ve isten anlamayan yatalak personeli.Aman riske girmeyeleim maaslarimiz tikir tikir islesin de ....
  • Tarifeli değil işte, acentenin birine charter olarak devretmek neyin nesi? Vatandaşın seçme hakkını alıyorsun, birde çıkmış şirketindeki ekrandan bakıp nisanda sefer var diyorlar. Gir bak THY.com dan bilet alabiliyormusunuz? Asıl siz haberi Adam gibi okuyun. 2/7 mişte, Google translate miş bilmem ne. 2 günlük havacılar sizi, önce Adam gibi yolcunuzu hakir görmemeyi öğrenin. Birde tüketici ve seçme hakkı diye birşey var bilmem anlarmısınız.
  • Onur air yapar. Tk yapmasın, bir kişiyi bırakmayız orda. Delirium :)
  • arkadaş programlara dökülmüş nisanda uçuyoruz bizzat thy personeli olarak söylüyorum bu ardaşlar ne içiyorki, sanki uçuşlar iptal olmuşta hiç yapılmıyormuş gibi davranıyorlar anlamıyorum. Ver paranı al biletini alışmış bu arkadaşlar bedava Bussines class bilete sanırım. Acınası ve mesnetsiz bir açıklama olmuş bence.
  • Evet neden olmasın, Brüksel'den KZR Zafer Bölgesele veya Eskişehir'e direkt sefer isteniyorsa neden Zürih Denizli, Frankfurt Denizli, Paris Denizli seferleri yok
  • Tailwind 1/7 AOE-BRU ucuyor zaten, Nisan'dan itibaren TK 1/7 ucacak yani toplamda AOE-BRU 2/7 olacak. Bu adamin derdi ne?
  • THY çok kârlı bir anlaşmayla yarım milyon kar elde edecek şekilde acentaya aktardı. Başka şey aramayın altında, boşuna günah alıyorsunuz.
  • Insallah mantikli bir aciklama yaparlarda Bizde ogreniriz neden boyle bir karar alinir anlamak mumkun degil Veysel Eroglunun bu ise el atmasinini bekliyoruz
  • Valla bende Zürih-Denizli seferi istiyorum. Bende yollarda mağdurum. ArkadaşcTHY ister uçar ister uçmaz. Başka şirket mi yok? Kaliteye bedava alıştınız tabi.
  • Ankara- Eskişehir hızlı tren zaten arası uzak değil çok saçma soru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  İstanbul  Milletvekili Emirdağlı  İzzet Ulvi Yönter, Ulaştırma  Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Binali Yıldırım tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için TBMM'ye Eskişehir-Brüksel uçak seferlerinin iptali ile ilgili soru önergesi verdi.

Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Türk Hava Yolları'nın (THY) Brüksel-Eskişehir seferlerinin, her yıl  Belçika'da yaşayan 100 binden fazla Emirdağlı ve Eskişehirli vatandaş, sanayici ve iş adamları tarafından çok sık şekilde kullanıldığını belirtti.

Vekil Yönter, "Belçika'da yaşayan Emirdağlı ve Eskişehirli kardeşlerimizin yıllık izinleri genellikle 21 gün olmaktadır. THY tarafından Brüksel-Eskişehir seferlerinin durdurulması, tatil için de  Türkiye'ye gelen gurbetçilerimizin  İstanbul,  Ankara veya  Antalya hatlarını kullanmalarına neden olacaktır. Bu durum gurbetçilerimizin birkaç günlerini de  Eskişehir veya  Emirdağ'a ulaşabilmek için kullanmalarına veya memleketlerine uğramadan tatil yörelerinden  Belçika'ya dönmelerine de neden olabilecektir. Bu nedenle  Eskişehir ve  Emirdağ ekonomisi de seferlerin durdurulması nedeniyle olumsuz etkilenecektir" ifadelerini kullandı.

Yönter, Emirdağlılar ve Eskişehirliler için hayati bir ulaşım koridoru olan Brüksel-Eskişehir seferlerinin THY tarafından durdurulması kararı kapsamında şu soruları yöneltti: "Brüksel-Eskişehir seferlerinin  Türk Hava Yolları tarafından durdurulmasının esas sebepleri nelerdir? THY tarafından Brüksel-Eskişehir uçak seferlerinin durdurulmasının sebebi talep yetersizliği ve zarar ediyor olması ise  Türk Hava Yolları'nın dünyanın dört bir tarafına seferleri olduğu düşünüldüğünde, zarar edilen diğer seferlerin de kapatılması planlanmakta mıdır? Gurbetteki gönül ve kültür elçilerimize bir nebze de olsa ahde vefa göstermek adına THY aldığı bu karardan vazgeçmeyi düşünmekte midir?"

Eskşehir- Brüksel seferleri neden durduruldu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

aviator´a ~ 7 yıl önce
ya arkadas Pegasus gibi bir sirketin her sene Köln den Tr nin her yerine koydugu ilave seferlerden haberin yok galiba...Yüzbinlerce Almanya Türkiye yolcusunu tek basina tasiyor neredeyse. Büyüklügü ile övünen ve ucaklarini iyi ütilize edemeyen THY nin tek sorunu bana kalirsa torpilli ve isten anlamayan yatalak personeli.Aman riske girmeyeleim maaslarimiz tikir tikir islesin de ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarifeli ~ 8 yıl önce
Tarifeli değil işte, acentenin birine charter olarak devretmek neyin nesi? Vatandaşın seçme hakkını alıyorsun, birde çıkmış şirketindeki ekrandan bakıp nisanda sefer var diyorlar. Gir bak THY.com dan bilet alabiliyormusunuz? Asıl siz haberi Adam gibi okuyun. 2/7 mişte, Google translate miş bilmem ne. 2 günlük havacılar sizi, önce Adam gibi yolcunuzu hakir görmemeyi öğrenin. Birde tüketici ve seçme hakkı diye birşey var bilmem anlarmısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 8 yıl önce
arkadaşım sana bir kaç şey öğretmek isterim; 1-Yaptığım eleştiri yolculara değil, Açıklamayı yapan Millet vekilinedir. Yolcu baş tacımızdır. 2- THY ticari bir havayoludur. Dünyadaki diğer havayolları gibi yaptığı kar marjına göre uçar. 3- Haftada aynı sayıda sefer yapıyorsa, charter uçmuş tarifeli uçmuş, yolcu olarak bana ne. Sonuçta, senden eski olduğu kesin bir havacı olarak tek risk bilet fiyatlarındaki oynamadır ve tarifeli dahi uçsa fiyatlar THY'nin takdirindedir.
Aviator'a ~ 8 yıl önce
25 yıl havacılık-yaşta 55 bende. Sorun burda işte, yolcuyu hakir gören herkese yazdım, sen üstüne alınmışsın. Galiba THY nin tapusu sende yazdıklarına bakılırsa, bu kibirini biraz törpüle. Tarifeli seferi, charter a çevirirsen, tekel oluşur acente bazında, yolcunun tercih hakkı kalmaz, 4-5 kişilik ailenin cebinden extra çıkanı düşün? Yanlış bir karar almış TK, eleştirilmesi son derece doğal.
Onur ~ 8 yıl önce
Onur air yapar. Tk yapmasın, bir kişiyi bırakmayız orda. Delirium :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 8 yıl önce
arkadaş programlara dökülmüş nisanda uçuyoruz bizzat thy personeli olarak söylüyorum bu ardaşlar ne içiyorki, sanki uçuşlar iptal olmuşta hiç yapılmıyormuş gibi davranıyorlar anlamıyorum. Ver paranı al biletini alışmış bu arkadaşlar bedava Bussines class bilete sanırım. Acınası ve mesnetsiz bir açıklama olmuş bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben de isterim'e ~ 8 yıl önce
Evet neden olmasın, Brüksel'den KZR Zafer Bölgesele veya Eskişehir'e direkt sefer isteniyorsa neden Zürih Denizli, Frankfurt Denizli, Paris Denizli seferleri yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osaka ~ 8 yıl önce
Japonyadaki binlerce Ordu'lu Pegasus'tan Tokyo-OGU seferi istiyor, buradan devlet büyüklerimize sesleniyorum bunu da mecliste gündeme getirsinler
FMO_Spotter ~ 8 yıl önce
Tailwind 1/7 AOE-BRU ucuyor zaten, Nisan'dan itibaren TK 1/7 ucacak yani toplamda AOE-BRU 2/7 olacak. Bu adamin derdi ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAMYONCU ~ 8 yıl önce
Kamyonumu gormek istiyor gorgusuz ne olacak 2 ucak charter olarak uctugu halde 3-5 densiz yaygaraya tutuyor olayi buyutulecek hicbir sorun yok thy bru-aoe-bru seferlerine nisan ayinda basliyor charter seferleriyle.
seferler var sadece charter'da ~ 8 yıl önce
THY çok kârlı bir anlaşmayla yarım milyon kar elde edecek şekilde acentaya aktardı. Başka şey aramayın altında, boşuna günah alıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 8 yıl önce
Insallah mantikli bir aciklama yaparlarda Bizde ogreniriz neden boyle bir karar alinir anlamak mumkun degil Veysel Eroglunun bu ise el atmasinini bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Size dogrusunu söyleyim mi bi düşünseniz e ? Bir hava yolu şirketi direkt eskisehire uctugu halde iptal edipte seferleri seyahat acentası Pala tur a devretmesi elbette seyahat acentasina calışan bit kişi tarafından devredilmesidir.
gurbetçi'ye ~ 8 yıl önce
ablacım sen google translate falanmı kullandın bide orjinal dilinde yazmayı dene istersen.Biz çevirmeye çalışalım.
Bende isterim ~ 8 yıl önce
Valla bende Zürih-Denizli seferi istiyorum. Bende yollarda mağdurum. ArkadaşcTHY ister uçar ister uçmaz. Başka şirket mi yok? Kaliteye bedava alıştınız tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyirci ~ 8 yıl önce
Ankara- Eskişehir hızlı tren zaten arası uzak değil çok saçma soru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyirci ~ 8 yıl önce
Hakikaten olaylara sadece seyirci kalmışınız. Okumadan fikir sahibi olmak fıtratta var değil mi? Ankaraymış

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000