09 Eylül 2008, Salı 08:05:36

Eskişehirli uçağına sahip çık!

Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kumlu Başkanı Cemaiettin Sarar, Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Eskişehir arasında düzenlediği uçak seferlerinde doluluk oranının yüzde 60 gibi çok yetersiz bir seviyede olduğunu belirterek, Eskişehirliler'in uçaklarına sahip çıkmalarını istedi.
  • Eskişehir' in öncelikle Başkanına sahip çıkması gerek. Serbü' ye katılıyorum Eskişehir' in suyunu içmemiş milletvekilinin oyununa gelmesin. Sayın Büyükerşan sadece Eskişehir' e değil Türkiye' ye hizmet vermiş bir insan. Sayesinde Eskişehir artık 10 yıl önceki gibi değil; artık Yenişehir.
  • eskişehirin suyundan bile içmemeiş bir adam var.maliye bakanı, esk milletvekil..olacak iş değil..sırf güzelim sehride yok etmek için gönderilmiş bir adam..akape belediye seçimi kaybetsin..o hat kesin kapanacak..bu insanların karakteri bu çünki...
  • Kendinizi bosa yipratmayin..SEcim nedeniyle politik nedenlerden acilan bir hat..Eyer Maliye Bakanimiz onaylarsa bu hat kapatilir yoksa zararina seferlere devam edilir..

Sarar, THY'nin başlattığı ilk uçak seferleri ile Eskişehirli'nin İstanbul'a 25 dakikada gitmenin keyfini çıkardığını, daha sonra, sabah İstanbul'a gidip, akşam dönülebilecek yeni sefer saatlerini belirlediklerini ifade ederek, çabaları sonucu artık haftanın cumartesi dışında her günü sefer yapıldığını söyledi. Yurtdışı aktarmalı seferlerin olacağı günleri hayal ettiklerini kaydeden Sarar, 'THY seferlerdeki doluluk oranı yüzde 60. Bundan 10 yıl önce de şehirde uçak seferleri başlamıştı ama talep olmadığı için kaldırılmıştı. Eskişehir Özel Treni'nin seferleri de yine talep yüksek olamadığı için iptal edilmişti. Şimdi bizlerin yapması gereken uçak seferlerine sahip çıkmaktır. THY özel günlerde yüksek indirimlerle kampanyalar yapıyor. Eskişehirliler, uçağımıza sahip çıkalım ve Eskişehir'in yolunu açalım" dedi. 

Eskişehirli uçağına sahip çık!

Yorumlar

eskişehirli ~ 16 yıl önce
Eskişehir' in öncelikle Başkanına sahip çıkması gerek. Serbü' ye katılıyorum Eskişehir' in suyunu içmemiş milletvekilinin oyununa gelmesin. Sayın Büyükerşan sadece Eskişehir' e değil Türkiye' ye hizmet vermiş bir insan. Sayesinde Eskişehir artık 10 yıl önceki gibi değil; artık Yenişehir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serbü ~ 16 yıl önce
eskişehirin suyundan bile içmemeiş bir adam var.maliye bakanı, esk milletvekil..olacak iş değil..sırf güzelim sehride yok etmek için gönderilmiş bir adam..akape belediye seçimi kaybetsin..o hat kesin kapanacak..bu insanların karakteri bu çünki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz 3 ~ 16 yıl önce
Kendinizi bosa yipratmayin..SEcim nedeniyle politik nedenlerden acilan bir hat..Eyer Maliye Bakanimiz onaylarsa bu hat kapatilir yoksa zararina seferlere devam edilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000