24 Şubat 2009, Salı 10:05:07

Eskişehir’den Brüksel’e Seferler Başlıyor…

Türk Hava Yolları’nın Eskişehir’den Brüksel’e gerçekleştireceği yeni dış hat uçuş noktası Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı.
  • sayin yetkili son zamanlarda thy ucuslarinda olan iptalleri pek anlamak mumkun degil yillardir programi belli iyi bir planlama ile sezon a giren turk hava yollari neden se sik sik iptal ler ediyor artik size de guvenimiz kalmiyor lutfen pazar arastirmasin bilenlere yaptirin bu isleri ehillerin isbasina gelmeri umudu ile saygilar
  • yazın bu seferlerde yetmiyecek böyle bir potansiyel varken eskişehirde insanlarımıza neden çile çektiriliyor anlamıyorum.yazın yoğun talepten bilet bulamıyorlar gurbetçilerimiz(emirdağlılar) sonra güzelim izinlerini arabalarıyla yolda harcıyorlar ehh trafik haliyle zaten başlı başına bi sorun duyuyoruz yazın gurbetçilerin kaza haberlerini..
  • Emirdag a havalimani yapilsa zaten eskisehirdekine gerek kalmaz. Bir Emirdagliyi ,memleketinde bulamiyorsaniz ..bilinki Belcikada hehehe :)
  • oncelikle bir eskisehirli olarak cok sevındım hayırlı olsun.insallah cok insanı tasir thy ist-bruksel arasinda ancak benim yetkililerden ricam,bir an once anadolu universitesi havaalaninin teknik olarak iyilestirilmesi (en ve boy olarak) ve daha buyuk ucaklarin rahatca inis ve kalkis yapabilmesi cunku artik uluslarasi bir maydan sifatinda orasi
  • Emirdağ'a havaalanı yapsınlar bence...
  • Emirdağlı çok kardeşim orda.
  • Bu seferler nicin Eskisehirden gerceklestirliyor ve Eskisehirin baska uluslararasi seferi varmiydi?

SHGM tarafından onaylanan uçuş programına göre THY, Eskişehir’den Brüksel’e 02 Mart 2009 tarihinden itibaren sefer düzenlemeye başlayacak.

Uçuşlar Salı ve Cumartesi günleri Eskişehir’den Brüksel’e gidiş, Pazartesi Cuma günleri ise Brüksel’den Eskişehir’e geliş şeklinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir’den Brüksel’e Seferler Başlıyor…

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
sayin yetkili son zamanlarda thy ucuslarinda olan iptalleri pek anlamak mumkun degil yillardir programi belli iyi bir planlama ile sezon a giren turk hava yollari neden se sik sik iptal ler ediyor artik size de guvenimiz kalmiyor lutfen pazar arastirmasin bilenlere yaptirin bu isleri ehillerin isbasina gelmeri umudu ile saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yazın bu seferlerde yetmiyecek böyle bir potansiyel varken eskişehirde insanlarımıza neden çile çektiriliyor anlamıyorum.yazın yoğun talepten bilet bulamıyorlar gurbetçilerimiz(emirdağlılar) sonra güzelim izinlerini arabalarıyla yolda harcıyorlar ehh trafik haliyle zaten başlı başına bi sorun duyuyoruz yazın gurbetçilerin kaza haberlerini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emirdag a havalimani yapilsa zaten eskisehirdekine gerek kalmaz. Bir Emirdagliyi ,memleketinde bulamiyorsaniz ..bilinki Belcikada hehehe :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
oncelikle bir eskisehirli olarak cok sevındım hayırlı olsun.insallah cok insanı tasir thy ist-bruksel arasinda ancak benim yetkililerden ricam,bir an once anadolu universitesi havaalaninin teknik olarak iyilestirilmesi (en ve boy olarak) ve daha buyuk ucaklarin rahatca inis ve kalkis yapabilmesi cunku artik uluslarasi bir maydan sifatinda orasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emirdağ'a havaalanı yapsınlar bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emirdağlı çok kardeşim orda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu seferler nicin Eskisehirden gerceklestirliyor ve Eskisehirin baska uluslararasi seferi varmiydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000