01 Aralık 2009, Salı 07:56:56

Esenboğa'da uçuşlara SİS ENGELİ

Son günlerde İstanbul'da havayolu trafiğini olumsuz yönde etkileyen yoğun sis, bu sefer Ankara Esenboğa Havalimanı'nda etkili oluyor.
  • cat 3 ü iyi bilen arkadaşlar dhminin cat 3 yaptırması tek başına bişey ifade etmez uçaklarda cihaz olması lazım ayrıca pilotlarında cat 3 sertifikalı olması lazım saallarken dikkat edin aman
  • Mart-nisan aylarında hizmete girecekmiş. Meydanın CAT III olması yeterli değilki. Pilotların da yeterlilik sertifikasına sahip olması lazım.
  • dhmı ve ulastırma bakanlıgı na sormak lazım ne oldu bu ıls cat 3 alcalması neden hala bıtırılemedı. kısa yetısmeyecekse ne ıcın baslandı

Bu gece saat 02,00 sularında etkili olmaya başlayan sis Başkentte hayatı olumsuz etkilerken, Ankara'daki yoğun sis nedeniyle Esenboğa Havalimanı'nda uçak seferleri yapılamıyor.

Edinilen bilgiye göre, saat 02.00'den itibaren Esenboğa Havalimanı'nda sis etkili olmaya başladı. Görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle Ankara'ya uçaklar inemezken, Ankara'dan diğer illere uçak seferleri de gecikmeli olarak yapılıyor. Yetkililer, öğlen saatlerine doğru sisin etkisini yitirmesinin beklendiğini bildirdi.

Türk Hava Yolları'nın iki uçağı divert ederken, Sabiha Gökçen'den Esenboğa'ya yapılacak bir uçuş ise iptal edildi. Pegasus'ta bu sabah düzenlemeyi planladığı SAW-ESB uçuşunu iptal etmek zorunda kaldı.

Esenboğa'da uçuşlara SİS ENGELİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
cat 3 ü iyi bilen arkadaşlar dhminin cat 3 yaptırması tek başına bişey ifade etmez uçaklarda cihaz olması lazım ayrıca pilotlarında cat 3 sertifikalı olması lazım saallarken dikkat edin aman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mart-nisan aylarında hizmete girecekmiş. Meydanın CAT III olması yeterli değilki. Pilotların da yeterlilik sertifikasına sahip olması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dhmı ve ulastırma bakanlıgı na sormak lazım ne oldu bu ıls cat 3 alcalması neden hala bıtırılemedı. kısa yetısmeyecekse ne ıcın baslandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000