21 Aralık 2009, Pazartesi 07:40:37

Erzurum meydanı A340'a dar geldi!

Hacıları getiren 63 metre kanat açıklığına sahip Airbus 340 tipi yolcu uçağına Erzurum Havaalanı pisti dar geldi.
  • Erzurum Havalimanı pisti 4020 metreyle Türkiyenin en uzun pisti. Pilotun menavra yapamama beceriksizliğini piste neden malediyorsunuuz. Uçakların manevra için tek bir hamle hakkı vardır geri gidemedikleri için o hakkını iyi kullanmalılardır.
  • Konu ile ilgilenmiyorum dahi.... Havacılık sektörü personeli olarak güncel haberleri takip etmeye korkar oldum.... Senin gibi zihniyete sahip insanlar beni son derece düşündürüyor... Allah sonumuzu hayır etsin... Geçmişimizi bildiğini düşündüğüm bir insan olarak senin dahi AKP hükümetinin Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ne ne gibi zararlar verdiğini görmezden gelebildiğin düşünülürse, Allah sonumuzu hayır etsin...
  • sevgili kardeşim bu kadar güzel ve sağlam bir yorum olamaz sağol..cukkk diye oturmuş yani.helal sana..
  • ya şu akp boşboğazlığı varya herkesi sarmış..şu demek oluyorki akp meyve veren bi ağaçki bu kadar taş alıyor...ben oyumu vermedim ama destekliyorum...siz heralde çok çabuk unutttunuz kasası boşaltıp devlete yüklenen bankaları ...bir sabah kalktığınızda devaluasyona uğrayıp varlığınızın yarısını kaybetmeyi...yada trilyonlarca ihale ve menfaatin örtülü ödenekten kaçırıldığını...tabi insan biraz rahata girdimi battığı günleri unutuyor işte...bırakın bu boş milliyetçilik naralarını...en büyük tokadı bu ülkeye milliyetçiyim diyenler atmadımı ???
  • kardeşim şimdi ne alaka uçakta kaç tane hacı vardı ? aç thy erzuruma yada çelebi hava servisine sor bakalım o uçak kaç kişiyle geldi.geniş gövdeli uzun menzilli uçaklar yolcunun elitliği yada tanıdığa göre verilmez havacılığı ayaklar altına alacak yorumlarda bulunmaktan kaçının lütfen
  • Ya biraz çalışmayan bir yerlerini zorla düşün.ILS ın akp le ne alakası var.bilgisizsen araştır bakalım.devlet hava meydanlarına açta sor bakalım kiminle lakalı olduğunu.akp düşmanı hazımsız çamurcu senii:)))
  • THY vizyonu o kadar geniş ki! havalimanı yetişmiyor maaşallah:)) yahu biraz yavaş gidin, memleket yetişemiyor hızınıza.korkuyorum A380 alıp Van a indirecekler diye:) uçakta kimbilir hangi tanıdık hacılar vardı:))
  • O UÇAĞI ORAYA PLANLAYAN TİCARETÇİLERİ,OPERASYONCULARI,DİSPATCHLERİ VE HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ UÇAĞI ORAYA GÖTÜREN SORUMLU EKİBİ TEBRİK ETMEK LAZIM.SİZİ GİDİ KOMEDYENLER.HİÇMİ ARAŞTIRMAZSINIZ?HİÇMİ ROUTE AND AERODROME COMPETENCY ÇALIŞMAZSINIZ.YOKSA BUNLARDAN HABERİNİZ YOK MU? ÖRNEĞİN FİRE FİGHTİNG KATEGORİSİ BU MEYDANIN BU UÇAĞA UYUYORMU DİYE ARAŞTIRDINIZ MI?ALLAHLIK LAR SİZİ GİDİ.VİZYON, KALİTE, MİSYON HEPSİ SİZDE KISKANANLAR ÇATLASIN.
  • A 340 ucagının boyu 63.69m kanat acıklıgı 60.3m 180 derece geri dönebilmesi icinde 48m gerekir.. bilgilerinize......
  • ILS çalıştır diyen sevgili dost Urfada AKP seçimi kazansaydı ILS kırk defa çalışırdı. Ne yapalım bizim torpilimiz yok o konuda, saygılar.

Türk Hava Yolları'nın Medine'den hacıları getiren A340 tipi yolcu uçağı Erzurum Havaalanı'na iniş pisti dar geldi. İndikten sonra piste manevra yapamayan uçak bir saat 20 dakikalık uğraşın ardından aprona alınabildi.

Hava taşımacalığında en büyük gövdeli uçaklardan biri olan Airbus 340, önceki gün Medine'den gelen hacıları Erzurum Havaalanı'na indirdi. Ancak ucak aprona gelebilmesi için yapması gereken manevrayı 45 metre genişliğindeki piste rağmen yapamadı.

İniş pistinde mahsur kalan uçağa kurtarma ekipleri yardım etti. Güçlükle manevra yaptırılan uçak bir saat 20 dakikalık gecikmenin ardından aprona alınabildi.

Erzurum meydanı A340'a dar geldi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Murat bulat ~ 9 yıl önce
Erzurum Havalimanı pisti 4020 metreyle Türkiyenin en uzun pisti. Pilotun menavra yapamama beceriksizliğini piste neden malediyorsunuuz. Uçakların manevra için tek bir hamle hakkı vardır geri gidemedikleri için o hakkını iyi kullanmalılardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Konu ile ilgilenmiyorum dahi.... Havacılık sektörü personeli olarak güncel haberleri takip etmeye korkar oldum.... Senin gibi zihniyete sahip insanlar beni son derece düşündürüyor... Allah sonumuzu hayır etsin... Geçmişimizi bildiğini düşündüğüm bir insan olarak senin dahi AKP hükümetinin Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ne ne gibi zararlar verdiğini görmezden gelebildiğin düşünülürse, Allah sonumuzu hayır etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sevgili kardeşim bu kadar güzel ve sağlam bir yorum olamaz sağol..cukkk diye oturmuş yani.helal sana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya şu akp boşboğazlığı varya herkesi sarmış..şu demek oluyorki akp meyve veren bi ağaçki bu kadar taş alıyor...ben oyumu vermedim ama destekliyorum...siz heralde çok çabuk unutttunuz kasası boşaltıp devlete yüklenen bankaları ...bir sabah kalktığınızda devaluasyona uğrayıp varlığınızın yarısını kaybetmeyi...yada trilyonlarca ihale ve menfaatin örtülü ödenekten kaçırıldığını...tabi insan biraz rahata girdimi battığı günleri unutuyor işte...bırakın bu boş milliyetçilik naralarını...en büyük tokadı bu ülkeye milliyetçiyim diyenler atmadımı ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kardeşim şimdi ne alaka uçakta kaç tane hacı vardı ? aç thy erzuruma yada çelebi hava servisine sor bakalım o uçak kaç kişiyle geldi.geniş gövdeli uzun menzilli uçaklar yolcunun elitliği yada tanıdığa göre verilmez havacılığı ayaklar altına alacak yorumlarda bulunmaktan kaçının lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya biraz çalışmayan bir yerlerini zorla düşün.ILS ın akp le ne alakası var.bilgisizsen araştır bakalım.devlet hava meydanlarına açta sor bakalım kiminle lakalı olduğunu.akp düşmanı hazımsız çamurcu senii:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY vizyonu o kadar geniş ki! havalimanı yetişmiyor maaşallah:)) yahu biraz yavaş gidin, memleket yetişemiyor hızınıza.korkuyorum A380 alıp Van a indirecekler diye:) uçakta kimbilir hangi tanıdık hacılar vardı:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O UÇAĞI ORAYA PLANLAYAN TİCARETÇİLERİ,OPERASYONCULARI,DİSPATCHLERİ VE HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ UÇAĞI ORAYA GÖTÜREN SORUMLU EKİBİ TEBRİK ETMEK LAZIM.SİZİ GİDİ KOMEDYENLER.HİÇMİ ARAŞTIRMAZSINIZ?HİÇMİ ROUTE AND AERODROME COMPETENCY ÇALIŞMAZSINIZ.YOKSA BUNLARDAN HABERİNİZ YOK MU? ÖRNEĞİN FİRE FİGHTİNG KATEGORİSİ BU MEYDANIN BU UÇAĞA UYUYORMU DİYE ARAŞTIRDINIZ MI?ALLAHLIK LAR SİZİ GİDİ.VİZYON, KALİTE, MİSYON HEPSİ SİZDE KISKANANLAR ÇATLASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
A 340 ucagının boyu 63.69m kanat acıklıgı 60.3m 180 derece geri dönebilmesi icinde 48m gerekir.. bilgilerinize......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ILS çalıştır diyen sevgili dost Urfada AKP seçimi kazansaydı ILS kırk defa çalışırdı. Ne yapalım bizim torpilimiz yok o konuda, saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000