14 Nisan 2015, Salı 10:15:41

ERSAN AKYÜREKLİ'DEN HÜZÜNLENDİREN MESAJ...

Borajet Havayolları eski Ticaret Başkanı Ersan Akyürekli, eşi Tülay Akyürekli'nin vefatı sonrasında yaşadığı acıyı paylaşan dostlarına teşekkür etti.
  • Ersen abi ben uzun zaman,dır İstanbul dışında her şeyden habersiz yaşıyorum. Bugün tesadüf aırport haberlerine bakarken acı haberi öğrendim. Abi, Tülay ablam için çok üzüldüm...Yüce Rabbime dua ediyorum Mekanı Cennet Olsun Efendimi (sav)komşu eylesin Allahım sana ve çoçuklarına uzun ömürler versin. Daha önce duymayıp yanında olamadığım için beni affet hakını helal et. Allaha amanet olun.
  • sevgili Ersan kardeşim, sana ve evlatlarına sabırlar diliyorum. Sevgili Tülay nurlar içinde yatsın mekanı cennet hakkımız helal olsun, benim sevgili kardeşim.
  • şu anda öğrendiğim bu acı kayıp haberiyle yüreğim öyle acıyorki. THY uçuş hayatım boyunca ve sonrasında her zaman sevgi, saygı ve tebessümle andığım sevgili Tülay Akyürekli Kabin amirimi, kibar, kültürlü,kaliteli insan örneğini daima aynı duygularla anacağım. Hakkım varsa helal olsun. Nur içinde,ışıklarla uyuyun sevgili Tülay amirim. Tüm ailesi ve sevenlerine Başsağlığı diler, Allah'tan sabır temenni ederim.
  • sevgili dönem arkadaşım ve meslektaşlarımız hakkındaki düşünceleriniz için size ve ailenize teşekkür ederim. Arkadaşımın yolu aydınlık, yattığı yer cennet olsun. Tüm ailenize sabırlar diliyorum. Başınız sağ olsun.
  • Ersan bey...ailenize ve size sabırlar diliyorum.......Tanrı yardımcınız olsun...Tülay güleryüzlü ve iyi kalpli sevilen bir arkadaşımız idi...Allah rahmet eylesin!!!!
  • Kendi güzel,kalbi güzel amirim ,nurlar içinde uyu.Rabbim sevenlerine sabırlar versin inşallah.Benden yana helal olsun,dualarimdan.
  • Başınız sağolsun allah sabır versin çok sevdiğim arkadaşımdı allah hepinize dayanma gücü versin
  • Nurlar içinde yat canım arkadaşım...seni hep gülen güzel yüzünle hatırlayacağım...mekanın cennnet olsun...başta çocukların ve eşin olmak üzere tüm sevenlerine ve de uzun yıllar beraber kader birliği eden biz tüm meslektaşlarına sabırlar....
  • Sevgili Tulayin hadtanede oldugu haberini alinca icim butkulmustu ,cunki uzaklatdaydim ve babam da hastanede yasamla mucadele ediyordu.doner donmez ilk isim Tulayimizi ziyaret edecektim. Ne babacigimi tutabildim, ne tulaya yetisebildim.Babsmdan iki gun sonra Tulayimizi duydum cok uzgunum .Allahtan rahmet sixlere de sabirlar diliyorum ,tekrar basiniz sagolsun.Sydneyden sibel
  • Ersan bey ben nasıl ne diyeceğimi bilemedim. Allah sabır versin tüm ailenize. Işıklar içinde uyusun güzel eşiniz. Başınız sacolsun...

Borajet Havayolları eski Ticaret Başkanı Ersan Akyürekli, eşi Tülay Akyürekli'nin vefatı sonrasında yaşadığı acıyı paylaşan dostlarını unutmadı.

Bir mesaj yayınlayarak duygusal ifadeler kullanan Akyürekli, tüm dost ve sevenlerine yalnız bırakmadıları ve vefalı davrandıkları için teşekkür etti.

Ersan Akyürekli'nin mesajı:

Sevgili dostlarımız, kıymetli mesai arkadaşlarımız, değerli aile büyüklerimiz ve bugüne kadar ekmekleri boğazlarımızdan geçen sayın işverenlerimiz,

35 yıllık hayat arkadaşımı, beni büyüten ve yaşadığım sürece bana kendi kokusunu koklama imkanı bulacağım iki değerli evlat bırakan eşim F.Tülay Akyürekli'yi 13 Nisan 2015 Pazartesi günü ebediyete uğurladık.

Eşimin hastalığı ve cenazesi sırasında ne kadar çok sevenimizin olduğunu, çok büyük üzüntümüz ve özlemimizin yanında büyük bir gurur ve sevgiyle gördük.

En sıkıntılı anlarımızda dahi, ne kadar metanetli olmaya ve ağlamamaya çalışırsak çalışalım; neredeyse bizden daha çok acı çektiklerini gördüğümüz gerçek dostlarımızın büyük desteklerini yaşadık.

1980 yılında 54ncü Dönem olarak girdiği THY Kabin Hizmetleri Başkanlığı'nda 1981 yılında başlayıp 2002 yılında biten uçuş görevini her zaman sevdiğini ve titizlikle uyduğunu gördük.

2004 yılında başlayan Parkinson hastalığının üzerine 2009 yılında gelen Distoni hastalığı kendisini çok yıprattı.

2012 yılında yatağa bağımlı hale gelip tüm hareket ve konuşma kabiliyetini kaybetti. Her an yanında olmaya çalıştık ve her gün bir şikayeti olup olmadığını sorduk ama inanın ki bir kez bile şikayet etmedi. Gözlerimizle ve bakışlarımızla konuştuğumuz her saniye sonsuz aile sevgisinin yüceliğine şahit olduk.

Bu yokluğun sadece dünyevi olduğunu ve tabii ki bir gün gelip kendisine özlemle kavuşacağımıza inancımız sonsuzdur.

Akyürekli ailesi olarak insanların; köken, din, dil, ırk, mezhep, inanç ve görüşleri ne olursa olsun sadece "İyi insanlar" ve "Kötü insanlar" diye ikiye ayrıldığına inanıyoruz.

Cenazemiz sırasında eşimin tabutunun yanındaki diğer tabutun içinde uyuyan 18 yaşındaki tanımadığımız bir melek kızın babasının üzüntüsünü gördükten sonra, 56 yaşındaki eşim için ağlamaya; en büyük acıyı tatmış bu babaya haksızlık olur diye utandım.

Kalbimim yarısı yok artık ama diğer yarısı iki evladıma aittir.

Şayet üzerinizde var ise eşime hakkınızı helal edin, kendisinin bizleri izlediğini ve artık acı çekmediğini biliyor ve kalbimizin en derinlerinde hissediyoruz.

İnancınız ve dininiz ne olursa olsun, tanımasanız dahi kendisine bir kez bile olsa dua etmenizi istirham ediyoruz.

Yıllardır, özellikle bayan bir kabin görevlisi olmanın ne kadar zor olduğunu, meslek sevgisi olmadan asla yapılamayacağını ve ancak maalesef kültürsüz, kalitesiz ve yetersiz bazı insanlar tarafından "Hostes" yaftası yapıştırılarak aşağılanmaya çalışıldığını gördük.

Bayan kabin görevlilerinin hepsi birer melektir. Ağır sorumlulukları sırasında fiziken ve ruhen yıpranırlarken bile iyi birer anne, abla veya evlat oldukları için zaten özel insanlardır. Bu nedenle kalplerimizdeki yerleri çok özeldir.

Tabii ki değerli erkek kabin görevlilerini de bu tanımın dışında tutmak yanlış ve haksızca olur.

Son olarak; Hepinizi çok seviyoruz...

Saygılarımızla,

Ersan-Burcu-Berkem Akyürekli

ERSAN AKYÜREKLİ'DEN HÜZÜNLENDİREN MESAJ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Yusuf Doğan ~ 8 yıl önce
Ersen abi ben uzun zaman,dır İstanbul dışında her şeyden habersiz yaşıyorum. Bugün tesadüf aırport haberlerine bakarken acı haberi öğrendim. Abi, Tülay ablam için çok üzüldüm...Yüce Rabbime dua ediyorum Mekanı Cennet Olsun Efendimi (sav)komşu eylesin Allahım sana ve çoçuklarına uzun ömürler versin. Daha önce duymayıp yanında olamadığım için beni affet hakını helal et. Allaha amanet olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilhan gümüşel ~ 9 yıl önce
sevgili Ersan kardeşim, sana ve evlatlarına sabırlar diliyorum. Sevgili Tülay nurlar içinde yatsın mekanı cennet hakkımız helal olsun, benim sevgili kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şükran Berksoy ~ 9 yıl önce
şu anda öğrendiğim bu acı kayıp haberiyle yüreğim öyle acıyorki. THY uçuş hayatım boyunca ve sonrasında her zaman sevgi, saygı ve tebessümle andığım sevgili Tülay Akyürekli Kabin amirimi, kibar, kültürlü,kaliteli insan örneğini daima aynı duygularla anacağım. Hakkım varsa helal olsun. Nur içinde,ışıklarla uyuyun sevgili Tülay amirim. Tüm ailesi ve sevenlerine Başsağlığı diler, Allah'tan sabır temenni ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alev okur aligil ~ 9 yıl önce
sevgili dönem arkadaşım ve meslektaşlarımız hakkındaki düşünceleriniz için size ve ailenize teşekkür ederim. Arkadaşımın yolu aydınlık, yattığı yer cennet olsun. Tüm ailenize sabırlar diliyorum. Başınız sağ olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neşe Çevik ~ 9 yıl önce
Ersan bey...ailenize ve size sabırlar diliyorum.......Tanrı yardımcınız olsun...Tülay güleryüzlü ve iyi kalpli sevilen bir arkadaşımız idi...Allah rahmet eylesin!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seda ayar ~ 9 yıl önce
Kendi güzel,kalbi güzel amirim ,nurlar içinde uyu.Rabbim sevenlerine sabırlar versin inşallah.Benden yana helal olsun,dualarimdan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynur aknar ~ 9 yıl önce
Başınız sağolsun allah sabır versin çok sevdiğim arkadaşımdı allah hepinize dayanma gücü versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nedret erbuğ ~ 9 yıl önce
Nurlar içinde yat canım arkadaşım...seni hep gülen güzel yüzünle hatırlayacağım...mekanın cennnet olsun...başta çocukların ve eşin olmak üzere tüm sevenlerine ve de uzun yıllar beraber kader birliği eden biz tüm meslektaşlarına sabırlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sibel gundogdu ~ 9 yıl önce
Sevgili Tulayin hadtanede oldugu haberini alinca icim butkulmustu ,cunki uzaklatdaydim ve babam da hastanede yasamla mucadele ediyordu.doner donmez ilk isim Tulayimizi ziyaret edecektim. Ne babacigimi tutabildim, ne tulaya yetisebildim.Babsmdan iki gun sonra Tulayimizi duydum cok uzgunum .Allahtan rahmet sixlere de sabirlar diliyorum ,tekrar basiniz sagolsun.Sydneyden sibel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şule gencal ~ 9 yıl önce
Ersan bey ben nasıl ne diyeceğimi bilemedim. Allah sabır versin tüm ailenize. Işıklar içinde uyusun güzel eşiniz. Başınız sacolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000