28 Aralık 2010, Salı 16:00:05

ERMENİLERE RAĞMEN KOBE THY REKLAMINDA

Dünyanın en iyi basketbolcuları arasında gösterilen Los Angeles Lakers’ın yıldızı Kobe Bryant, Türk Hava Yolları’nın “Küresel Marka Tanıtım Elçisi” olarak ilk kez kameralar karşısına geçti.
  • arkadaslar yanlis anlamayin ama yaptiginiz her yorumda ne kadar isten anlamadiginizi ele veriyorsunuz. bununla bbc de reklama cikilacagini sanmak cok buyuk bir saflik. her gecen gun neden bu sirketi sizin gibi kafalarin yonetemeyecegini bir kez daha anliyoruz. vizyonunuz olmadigi gibi, olup bitenleri bile anlamaktan aciz insanlarsiniz.
  • Bu Kadar Reklamlara Para Aktarılacağına Birazcıkta Personele Temettüh Dağıtsanız. Elalem Kazanıp Cebini Dolduracağına Personeli Motive Etmek İçin Temettüh Daha Mantıklı Olur. Reklamlar Mı Yolcu Getiriyor Şirkete. :) Gülerim. Personel Kaynaklı Seyahat Eden Yolcu Sayısını Bir Ölçme Şansınız Varsa Değerlenderin İsterseniz.
  • Merhaba arkadaşlar. Gerçekten de çok enteresansınız. Böyle bir reklam çekilebileceğini düşünmeniz bile komik. Bu bir tanıtım ve Kobe'nin anlaşmasına sadık kalacağına dair bir ön çekimdir. Kısacası halka bunu anlatmak için çekilmiş. :) size göre de dünyanın en kötü reklamı. Bu kadar ön yargı bu kadar eleştirel ve kötü bakış doğrusu pes!
  • Arkadaşlar yazılanları okumuyor musunuz?? Bu video zaten tanıtım videosu. Gerçek reklam değil. Ermenilere de kapağı tersten geçirmiş Kobe :))
  • Kim Kardashian ın cilveleride vazgeçirememiş aferim sana kobi
  • Cok kötü ve amatörce olmus. Hic yakisdiramadim THY ye.
  • Eğer reklam diye bu kısa filmi vereceklerse sakın vermesinler çünkü çok kötü olmuş. Ben THY sempatizanı olarak yetersiz ve suni buldum. PVT
  • bence tv de yayınlanacak olan reklam filmi bu değildir,olamaz
  • hayatımda gordugum en kotu tanitim filmi.yuh olsun
  • KOBE ne kadar doğru bir seçimse bu tanıtm o kadar yanlış ve hatta facia...Umarım bununla cıkılmaz kanallara
Türk Hava Yolları’nın son zamanlarda adından en çok söz ettiren transferi Kobe Bryant, ilk kez kameralar karşısına geçti.

Amerika’da Ermeni Lobisi tarafından yapılan yoğun baskılara rağmen Türk Hava Yolları ile yaptığının duygusal değil ticari bir anlaşma olduğunu ifade eden Kobe Bryant, tanıtım videosunda Türkiye ve Türk Hava Yolları’ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.

THY'nin 77 yıllık deneyimine vurgu yapan Bryant, Mart ayında başlayacak İstanbul-Los Angeles uçuşunun zengin Türkiye kültür ve tarihini öğrenmek için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

40 saniye süren tanıtım filminde, Türk Hava Yolları'nın küresel marka tanıtım elçisi olarak seçildiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Bryant, THY'nin 77 yıldır olağanüstü bir hizmet ve sıradışı yemekler sunduğunu ifade etti.

Los Angeleslılar'ın Mart ayında başlayacak uçuşlarla bu ayrıcalıklarla tanışacağını ifade eden Bryant, ''Biz de çok heyecanlıyız çünkü bir yandan da Türkiye'nin doğal güzellikler ve tarihi zenginliğini keşfetme fırsatı bulacağız,'' diye konuştu.

İŞTE KOBE BRYANT’IN O VİDEOSU



©AirportHaber.com
ERMENİLERE RAĞMEN KOBE THY REKLAMINDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar yanlis anlamayin ama yaptiginiz her yorumda ne kadar isten anlamadiginizi ele veriyorsunuz. bununla bbc de reklama cikilacagini sanmak cok buyuk bir saflik. her gecen gun neden bu sirketi sizin gibi kafalarin yonetemeyecegini bir kez daha anliyoruz. vizyonunuz olmadigi gibi, olup bitenleri bile anlamaktan aciz insanlarsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu Kadar Reklamlara Para Aktarılacağına Birazcıkta Personele Temettüh Dağıtsanız. Elalem Kazanıp Cebini Dolduracağına Personeli Motive Etmek İçin Temettüh Daha Mantıklı Olur. Reklamlar Mı Yolcu Getiriyor Şirkete. :) Gülerim. Personel Kaynaklı Seyahat Eden Yolcu Sayısını Bir Ölçme Şansınız Varsa Değerlenderin İsterseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Merhaba arkadaşlar. Gerçekten de çok enteresansınız. Böyle bir reklam çekilebileceğini düşünmeniz bile komik. Bu bir tanıtım ve Kobe'nin anlaşmasına sadık kalacağına dair bir ön çekimdir. Kısacası halka bunu anlatmak için çekilmiş. :) size göre de dünyanın en kötü reklamı. Bu kadar ön yargı bu kadar eleştirel ve kötü bakış doğrusu pes!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar yazılanları okumuyor musunuz?? Bu video zaten tanıtım videosu. Gerçek reklam değil. Ermenilere de kapağı tersten geçirmiş Kobe :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kim Kardashian ın cilveleride vazgeçirememiş aferim sana kobi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cok kötü ve amatörce olmus. Hic yakisdiramadim THY ye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eğer reklam diye bu kısa filmi vereceklerse sakın vermesinler çünkü çok kötü olmuş. Ben THY sempatizanı olarak yetersiz ve suni buldum. PVT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence tv de yayınlanacak olan reklam filmi bu değildir,olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayatımda gordugum en kotu tanitim filmi.yuh olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KOBE ne kadar doğru bir seçimse bu tanıtm o kadar yanlış ve hatta facia...Umarım bununla cıkılmaz kanallara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000