07 Kasım 2008, Cuma 22:13:37

ERGİN'DEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık'ın sunduğu Sorun Cevaplasın programına katılan Safi Ergin, çarpıcı açıklamalarda bulundu...
  • Yorumunuz... IHY teknik hangarın ilk sahibi.Sanki my teknik kadrosunu devralıp tekrar devam edecekmis gibi soylentiler de var.Tailwind ile My Teknik ortakligi mi dogacak?
  • Rumuz adlı dostumuz çok haklı Safi bey.Dost düşman bu sektörde belli olmuyor artık.Bukalemon gibiler.
  • KENDI BASARISIZLIKLARINI BASKALARINA VEYA BASKA KURULUSLARA CAMUR ATARAK KAPATMAK ISTEYENLERE IYI BIR ÖRNEK. IHY ACABA GERCEKTEN BU ANLATTIKLARI YÜZÜNDEN MI BATTI. HIC SANMIYORUM.
  • Safi Bey geçmiş yönetimlerin zihniyetlerini gayet net bir şekilde anlattı. Geçmişte bu kişilerden sadece İstanbul Havayolları değil tüm özel sektörün canı yandı. Şu anki yönetim yaptığı icraatlarla eski zihniyetlerden farklı olduğunu gösterdi diye düşünüyorum. Bundan sonra da Safi Bey ve Tailwind Havayollarına başarılar dilerim. İnşallah bir kez daha İstanbul Havayolları gibi bir şirket doğar ve hepimiz onunla gurur duyarız.
  • Daha işin başında cami duvarına ... etmektesiniz.Daha dün bizi engelleyenler dediğiniz kişiler ve kuruluşlar o canım İHY yi bitirenler bu gün size nasıl köstek olmazlar bu açıklamalarınızdan sonra.Aman dikkat.Doğru söyleyeni artık dokuz köyden kovmuyorlar.Sadece önünü kapatıp adım atmasını engelliyorlar.

Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık'ın sunduğu Sorun Cevaplasın programına konuk olan Tailwind Havayolları'nın Genel Müdürlüğünü yapan Safi Ergin, sektörde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Ergin, zamanın Ulaştırma Bakanlığı'nda görev yapanlar, Türk Hava Yolları yetkilileri ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün, İstanbul Havayolları'nın faaliyet gösterdiği her birimin nasıl engellemeye çalıştığını. İstanbul Havayolları'nı kimlerin yabancı bir şirket gibi gördüğünü tüm detaylarıyla anlattı.

Safi Ergin'in yaptığı çarpıcı açıklamalar yarın AirportHaber'de ayrıntılarıyla yer alacak.

Safi Ergin

Safi Ergin

Safi Ergin

Safi Ergin

ERGİN'DEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

tahoma thy ~ 15 yıl önce
Yorumunuz... IHY teknik hangarın ilk sahibi.Sanki my teknik kadrosunu devralıp tekrar devam edecekmis gibi soylentiler de var.Tailwind ile My Teknik ortakligi mi dogacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayareci ~ 15 yıl önce
Rumuz adlı dostumuz çok haklı Safi bey.Dost düşman bu sektörde belli olmuyor artık.Bukalemon gibiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÖKTÜRKLER ~ 15 yıl önce
KENDI BASARISIZLIKLARINI BASKALARINA VEYA BASKA KURULUSLARA CAMUR ATARAK KAPATMAK ISTEYENLERE IYI BIR ÖRNEK. IHY ACABA GERCEKTEN BU ANLATTIKLARI YÜZÜNDEN MI BATTI. HIC SANMIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus320 ~ 15 yıl önce
Safi Bey geçmiş yönetimlerin zihniyetlerini gayet net bir şekilde anlattı. Geçmişte bu kişilerden sadece İstanbul Havayolları değil tüm özel sektörün canı yandı. Şu anki yönetim yaptığı icraatlarla eski zihniyetlerden farklı olduğunu gösterdi diye düşünüyorum. Bundan sonra da Safi Bey ve Tailwind Havayollarına başarılar dilerim. İnşallah bir kez daha İstanbul Havayolları gibi bir şirket doğar ve hepimiz onunla gurur duyarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Daha işin başında cami duvarına ... etmektesiniz.Daha dün bizi engelleyenler dediğiniz kişiler ve kuruluşlar o canım İHY yi bitirenler bu gün size nasıl köstek olmazlar bu açıklamalarınızdan sonra.Aman dikkat.Doğru söyleyeni artık dokuz köyden kovmuyorlar.Sadece önünü kapatıp adım atmasını engelliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000