20 Mayıs 2011, Cuma 19:00:10

ENKAZA ULAŞILDI ACI HABER AÇIKLANDI! (GÜNCELLENDİ)

İstanbul Boğazı'nda Anadolu Kavağı açıklarında bir helikopter düştü. İçinde 5 kişi olduğu öğrenilen helikopterin pilotu askeri birliklerce kurtarıldı, 4 kişi hayatını kaybetti...
  • anlamaman zaten normal birşey..bende anlayamıyacağını tahmin ediyordum :))... anlayan gayet güzel anlıyor inan...kısaca astronotları maceralarından bahsetmiştim..neyse önemli değil yabancı kaptanlar sağolsun geldilerde sizlere bir şeyler öğretecekler....tabiii öğrenebilene :))
  • Evet yine güldüm ahahah Renk değiştirdiğimide nerden çıkardın? Saçmalamışsın araba yüzdürmek, trafikte götürmek vs hiç birşey anlaşılmıyor yazdığından, konuyu alakasız yerlere çevirmişsin. Bu sana son cevabım artık uğraşmayacağım sıkıldım. Kimsenin sudan çıkmış balığa döndüğü yok, kokpite zaten başarısız adamı kaşı, gözü için oturtmuyorlar. Zoruna gitsede sen olduğun yerdesin ben olduğum yerde. Herkes yaptığı işi yapmaya devam edecek. Sen herşeyi çok iyi biliyorsun ama işine gelmiyor kabullenmek.
  • ne oldu birden renk değiştirdin? sizi önce malum kurumda böyle balon gibi şişiriyorlar,sonra sivil havacılığa adım atınca sudan çıkmış balığa dönüp sersemliyorsunuz daha sonra örnekteki gibi kontrolü kaybedip ya arabaları suda yüzdürmeye çalışıyorsunuz ya birinin burnuna estetik yapmaya çalışıyorsunuz yada trafikte garibanın birini götürüyorsunuz yada e.g ve daha niceleri gibi manşet oluyorsunuz...hadi şimdi de gül bakalım...asıl stand up cı sizlersinizde bu yeteneğinizin farkında değilsiniz zu ha ha ha ha
  • Yorumuna okadar çok güldüm ki anlatamam, ama en çokta şu havacılık bilgini katlarıma hahahahahaha sen stand up falan yap harcanma. Yazık yaa iki FS oynayıp pilot havalarına yatmıyormusunuz çok komik yaa :))) Biz havacılık uğruna herşeyi göze aldık, bizi yolumuzdan ne radyasyon ne türlü arızalar geri çevirebilir. Anca sen ve senin gibiler kaçar. Bu arada ezikliğinin boyutu zaten şöför, 4 tane display demenden belli. Yazık sana ama fesatlığın yüzünden acımıyorum sana. Hadi atışmayı bırakta adam olduğunu zannettiğin sıkıcı işine geri dön şimdi :))
  • bak şöför efendi adam olmak kolay değildir...herşey olabilirsin amaaaa...sen gerisini anladın....sana öyle örnekler yazarım ki o radyasyon dolu kokpitten arkana bakmadan kaçarsın....mesela e.g nin maceraları gibi...merak etme 4 tane display görmek için ancak teknoloji fakirleri gelir yanınıza...senin o havacılık bilgini katlarım...evet işinizide ne kadar güzel yaptığınız ortada.... şükür yabancı pilotlar geldilerde sizlerede havacılığı öğretmeye başladılar....inşallah daha fazla yabancı pilot alınırda rahat rahat uçar yurdum insanı :))
  • beni 'hanği' akıllı mezun ettiyse etti, sonuç olarak ben pilot oldum, sen olamadın. Biz gittiğimiz her meydanı doğru bulup on numara indik sen canını sıkma. Senin yerin anca yolcu koltuğu bunu unutma, haddini aşma. Yarın öbürgün biz dlr geçmiş astronotların uçağına binince sakın kokpiti görebilirmiyim diye ricada bulunma, göremezsin. Üç kuruşluk havacılık bilgilerini edindiğin arama motorlarından bakarsın tamam mı.
  • hay allahın burnu kaf dağında sözümona astronotlar...siz önce gideceğiniz meydanı bulupta doğru düzgün iş yapmayı öğrenin...milyarlık uçuş eğitimi alıp hala iniş takımlarını almayı bile beceremiyorsunuz....ezik demişsin ama sizden ezikte yok bu camiada...haa birde seni türkçe dersinden hanği akıllı mezun etti bakayım :))
  • kime çamur atıyosun gene be kendini bilmez devlet hava araçları neye tabidir oku da öyle yorum yap az oku oku oku
  • Bu acı habere bile yorum yazarken, gülme işareti koyabilen vicdansızın, başsağlığı bile dilemeyecek kadar gözü dönmüş. İnsaf... Airporthaber'in bu yorumları değerlendirme kriteri nedir? İlla yorumda aleni hakaret ve küfür olunca mı filtreliyorsunuz? Allah, kazada kaybettiklerimizin yakınlarına ve emniyet teşkilatına dayanma gücü ve sabırlar versin. Allah rahmet eylesin.
  • teknik arıza, pilotaj, meteoroloji vs her ne sebepten düştüyse düştü. adı üzerinde kaza bu kimse bilerek yapmıyor demi. önce vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlı dile. Sana zeka özürlü bile demek engelli vatandaşlara hakaret olur. Zavallı ezik seni, sen ve senin gibi bir kaç ezik daha var sürekli böyle saçma sapan konuşuyprsunuz sözüm size, sizin pilot olabilip uçak kullanmanızı (ki böyle bir ihtimal yok) geç bu kıt beyinlerinizle koyduğunuz 1 bardak su bile içilmez. Onlar pilot olarak vefat etti ama sen ezik olarak öleceksin bu dünyadan...

Beykoz Anadolu Kavağı sahilinde düşen polis helikopterinin enkazına, denizin derinliklerinde ulaşıldığı öğrenildi.

Kazadan hafif yaralı kurtulan Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Özdemir'i tedavi altında alındığı hastanede ziyaret eden İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, çıkışta yaptığı açıklamada "Helikopterde toplam 5 kişi vardı. 4 arkadaşımızı kaybettik. Teşkilatımızın başı sağolsun" dedi.

YARALI PİLOTUN DURUMU
 
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, helikopter kazasında yaralanan Emniyet Müdür Yardımcı Kemal Özdemir'in hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.
 
Kavacık'taki Medistate Hastanesinde tedavisi süren Emniyet Müdür Yardımcısı Pilot Kemal Özdemir'i ziyaret eden Vali Mutlu, "Bugün emniyet teşkilatımızın bir helikopterinin İstanbul Boğazı üzerine düşmesi sonucu 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Helikopterin kullanan emniyet müdür yardımcısı kazadan sağ olarak kurtuldu ve hastanede tedavisi sürüyor" dedi. Yaralının sağlık durumuna ilişkin bilgiler veren Mutlu, "Aldığımız bilgilere göre ilik omurunda zedelenme var. Bir de topuzunda çatlak var. Hayati fonksiyonları ile ilgili bir sıkıntı yok" diye konuştu.
 
Vali Mutlu, ulaşılamayan diğer kişilerle ilgili, "Rahmetli olabileceklerini değerlendiriyoruz çünkü olayın üzerinden uzunca bir süre geçti. Arama faaliyetleri devam ediyor. Deniz Polisi, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğümüzün deniz vasıtaları şuanda arama faaliyetlerini sürdürüyorlar. Denize 100-150 metre mesafede düştüğü değerlendirilen helikopterin arama çalışmalarını devam ettiriyoruz" şeklinde konuştu. Helikopterde bulunan kişiler hakkında bilgiler veren Mutlu, "Helikopterde yardımcı pilot, yine helikopterde emniyet şube müdürümüz ve THY sivil pilot olarak görev yapmakta olan bir personel bulunuyordu. Birde 10 yaşında şube müdürümüzün çocuğu helikopterde idi. Bunlarla ilgili arama faaliyetlerimiz devam etmektedir" dedi
 
Hayatını kaybeden kişilere Allah'tan rahmet dileyen Vali Mutlu ,"Emniyet teşkilatımıza ve bu kazada hayatını kaybetmiş olan THY'mızın personeline, THY'mıza ve ailelerine baş sağılığı dileklerimizi iletiyoruz. Arama faaliyetlerini çok yoğun olarak sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kazanın teknik bir arızadan kaynaklandığını düşündüklerini ifade eden Vali Mutlu, "Yakından takip ediyoruz. Ümit ediyoruz ki en yakın zaman içerisinde ulaşılabilir. Kazayla ilgili neden olduğu konusunda net bir şey söylememiz mümkün değil. Helikoptere ulaştıktan sonra bunu net olarak söyleyebileceğiz. Ancak bir teknik arızı olduğu yönünde kuvvetli değerlendirmelerimiz var" dedi. (20:55)

ENKAZA ULAŞILDI ACI HABER AÇIKLANDI! (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 13 yıl önce
anlamaman zaten normal birşey..bende anlayamıyacağını tahmin ediyordum :))... anlayan gayet güzel anlıyor inan...kısaca astronotları maceralarından bahsetmiştim..neyse önemli değil yabancı kaptanlar sağolsun geldilerde sizlere bir şeyler öğretecekler....tabiii öğrenebilene :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet yine güldüm ahahah Renk değiştirdiğimide nerden çıkardın? Saçmalamışsın araba yüzdürmek, trafikte götürmek vs hiç birşey anlaşılmıyor yazdığından, konuyu alakasız yerlere çevirmişsin. Bu sana son cevabım artık uğraşmayacağım sıkıldım. Kimsenin sudan çıkmış balığa döndüğü yok, kokpite zaten başarısız adamı kaşı, gözü için oturtmuyorlar. Zoruna gitsede sen olduğun yerdesin ben olduğum yerde. Herkes yaptığı işi yapmaya devam edecek. Sen herşeyi çok iyi biliyorsun ama işine gelmiyor kabullenmek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne oldu birden renk değiştirdin? sizi önce malum kurumda böyle balon gibi şişiriyorlar,sonra sivil havacılığa adım atınca sudan çıkmış balığa dönüp sersemliyorsunuz daha sonra örnekteki gibi kontrolü kaybedip ya arabaları suda yüzdürmeye çalışıyorsunuz ya birinin burnuna estetik yapmaya çalışıyorsunuz yada trafikte garibanın birini götürüyorsunuz yada e.g ve daha niceleri gibi manşet oluyorsunuz...hadi şimdi de gül bakalım...asıl stand up cı sizlersinizde bu yeteneğinizin farkında değilsiniz zu ha ha ha ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumuna okadar çok güldüm ki anlatamam, ama en çokta şu havacılık bilgini katlarıma hahahahahaha sen stand up falan yap harcanma. Yazık yaa iki FS oynayıp pilot havalarına yatmıyormusunuz çok komik yaa :))) Biz havacılık uğruna herşeyi göze aldık, bizi yolumuzdan ne radyasyon ne türlü arızalar geri çevirebilir. Anca sen ve senin gibiler kaçar. Bu arada ezikliğinin boyutu zaten şöför, 4 tane display demenden belli. Yazık sana ama fesatlığın yüzünden acımıyorum sana. Hadi atışmayı bırakta adam olduğunu zannettiğin sıkıcı işine geri dön şimdi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bak şöför efendi adam olmak kolay değildir...herşey olabilirsin amaaaa...sen gerisini anladın....sana öyle örnekler yazarım ki o radyasyon dolu kokpitten arkana bakmadan kaçarsın....mesela e.g nin maceraları gibi...merak etme 4 tane display görmek için ancak teknoloji fakirleri gelir yanınıza...senin o havacılık bilgini katlarım...evet işinizide ne kadar güzel yaptığınız ortada.... şükür yabancı pilotlar geldilerde sizlerede havacılığı öğretmeye başladılar....inşallah daha fazla yabancı pilot alınırda rahat rahat uçar yurdum insanı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
beni 'hanği' akıllı mezun ettiyse etti, sonuç olarak ben pilot oldum, sen olamadın. Biz gittiğimiz her meydanı doğru bulup on numara indik sen canını sıkma. Senin yerin anca yolcu koltuğu bunu unutma, haddini aşma. Yarın öbürgün biz dlr geçmiş astronotların uçağına binince sakın kokpiti görebilirmiyim diye ricada bulunma, göremezsin. Üç kuruşluk havacılık bilgilerini edindiğin arama motorlarından bakarsın tamam mı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hay allahın burnu kaf dağında sözümona astronotlar...siz önce gideceğiniz meydanı bulupta doğru düzgün iş yapmayı öğrenin...milyarlık uçuş eğitimi alıp hala iniş takımlarını almayı bile beceremiyorsunuz....ezik demişsin ama sizden ezikte yok bu camiada...haa birde seni türkçe dersinden hanği akıllı mezun etti bakayım :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kime çamur atıyosun gene be kendini bilmez devlet hava araçları neye tabidir oku da öyle yorum yap az oku oku oku

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu acı habere bile yorum yazarken, gülme işareti koyabilen vicdansızın, başsağlığı bile dilemeyecek kadar gözü dönmüş. İnsaf... Airporthaber'in bu yorumları değerlendirme kriteri nedir? İlla yorumda aleni hakaret ve küfür olunca mı filtreliyorsunuz? Allah, kazada kaybettiklerimizin yakınlarına ve emniyet teşkilatına dayanma gücü ve sabırlar versin. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
teknik arıza, pilotaj, meteoroloji vs her ne sebepten düştüyse düştü. adı üzerinde kaza bu kimse bilerek yapmıyor demi. önce vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlı dile. Sana zeka özürlü bile demek engelli vatandaşlara hakaret olur. Zavallı ezik seni, sen ve senin gibi bir kaç ezik daha var sürekli böyle saçma sapan konuşuyprsunuz sözüm size, sizin pilot olabilip uçak kullanmanızı (ki böyle bir ihtimal yok) geç bu kıt beyinlerinizle koyduğunuz 1 bardak su bile içilmez. Onlar pilot olarak vefat etti ama sen ezik olarak öleceksin bu dünyadan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000