05 Eylül 2008, Cuma 19:07:37

ENGİN KAPTAN’A VEDA...

Türk Hava Yolları’nın tarifeli İstanbul-Bangkok seferini gerçekleştirdikten sonra dinlendiği otel odasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden kaptan pilot Engin Şener, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
  • Kaptan pİlot Engin SENER abimize rahmet ailesini ve çalısma arkadaslarına baş saglıgı diliyorum
  • Bir hava trafik kontrolörü olarak tüm havacılık camiamıza başsağlığı diliyorum.. Mekanı cennet olsun...
  • calısştıgımız ıcın senı ugurlamay gelemedık ama bılmenı isterımki dualar ettım evden sana yasin okudum ruhuna.mekanın cennet olsun ailesine ve tum thy calısanı arkadaslarıma bassaglıgı dıler ailesine tazıyelerimi sunarım
  • Merhuma rahmet ailesine başsağlığı diloyoruz. Mekanı cennet olsun.

Türk Hava Yolları’nda pilot olarak görev yapan Engin Şener, geçtiğimiz gün İstanbul-Bangkok seferinin ardından istirahat ettiği otel odasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Yaşamını yitirdiği Bangkok’tan sabah saatlerinde getirilen Şener’in cenazesi bugün Ataköy 5. Kısım Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Türk Hava Yolları’nda göreve başlamadan önce Türk Hava Kuvvetleri’nden Kurmay Binbaşı rütbesinden emekli olan Engin Şener’in cenaze törenine başta THY Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamdi Topçu, THY Genel Müdürü Temel Kotil, DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur, Hava-İş Genel Başkanı Atilay Ayçin, Türkiye Havayolları Pilotları Derneği (TALPA) Başkanı Ali Ziya Yılmaz, TALPA eski Başkanı Tuna Gürel, Türk Hava Kuvvetleri’nde görevli çok sayıda rütbeli asker ve sevenleri katıldı. Aile erkânının güçlükle ayakta durduğu cenaze töreninde Engin Şener’in eşi Nilgün Şener, kızı Eda Şener ve oğlu Erkan Şener tabutun başından bir an olsun ayrılmazken, 52 yaşında hayatını kaybeden Engin Şener’in kederli babası oğlunun tabutuna sarılarak, “Bana böyle acı bir günde, böylesine büyük bir gururu yaşattığın için sağol oğlum” diyebildi.

Kılınan namazının ardından askeri törenle nakil aracına yerleştirilen Engin Şener’in cenazesi, Yayla Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Engin Şener'e veda...

ENGİN KAPTAN’A VEDA...

Yorumlar

renovatio44 ~ 16 yıl önce
Kaptan pİlot Engin SENER abimize rahmet ailesini ve çalısma arkadaslarına baş saglıgı diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 16 yıl önce
Bir hava trafik kontrolörü olarak tüm havacılık camiamıza başsağlığı diliyorum.. Mekanı cennet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ser fore ~ 16 yıl önce
calısştıgımız ıcın senı ugurlamay gelemedık ama bılmenı isterımki dualar ettım evden sana yasin okudum ruhuna.mekanın cennet olsun ailesine ve tum thy calısanı arkadaslarıma bassaglıgı dıler ailesine tazıyelerimi sunarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Merhuma rahmet ailesine başsağlığı diloyoruz. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000