29 Kasım 2012, Perşembe 17:02:23

EN PRESTİJLİ ÖDÜL THY'YE

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen "Mr.& Mrs. Ekonomi" ödül törenininde Türk Hava Yolları (THY) özel ödüle layık görüldü...
  • mudurmu bodyguardmi,showmenmi belli degil,yanindaki bayanmi vermis odulu
  • pgs sofyayi tutturamadi ve kapatti THy de ucluyor
  • THY de fener gibi Bulgaristan'da ne varsa gidip alıyor. Yayla Kupası galibi Fener, Sazan ödülü galibi THY çok güzel ya :))
  • Bu arkadaşın şirkete giriş yılı 1998 dir,yani bademler yokken girmiştir ve eski steward tır.Kıyafet kötü olabilir ama diğer yorumlar gerçek dışıdır.
  • abi hakkaten yaa. ceketin kolları ne öyle... pu ha ha:))))) hiç mi ceket giymedin be adam yaa.............
  • globally foss cu arkadaş nerdesin zoruna gitmesin :)
  • bu ödülü almak ıcın kac pas bılet verdıler acaba?
  • Bir oyuncak daha. Hatirliyorsaniz THY iki sene Rusya'da "Altin at arabasi" odulu almis. Ama bu odul sponsor olan her sirket alir. Simdi THY sponsorlugunu bitirmis ve artik odul da alamiyor...
  • yine herzaman olduğu gibi şişirmeden uydurma dandik bir reklamvari THY ödülü daha.durmak yok yola devam.göstermelik ödülün adına bak hizaya gel :)
  • elbiseye bak,sahneyemi cikiyorsun,birileri bu sazanlara bari odul alirken giyinmesini ogretsin,kollarda 10 cm uzun tipik badem tarzi.

Jüri, THY'yi "İş sektörünün istikrarlı partneri" ilan etti. THY'nin havacılık sektöründe dünya çapında bir marka haline gelmeyi başardığını belirten jüri üyeleri, şirketin bu yıl 20 yeni destinasyon açarak en çok ülkeye sefer düzenleyen havayolu şirketi konumuna geçtiğini hatırlattı.

Bulgaristan'daki en prestijli ekonomi ödülünü alan THY Bulgaristan Müdürü Cenk Öcal, bunun onur verici olduğunu belirtti. Öcal, son 3 yılda çok büyük atılımların yapıldığını ve hizmet adına en iyisini sunmaya gayret ettiklerini aktardı. Hizmetlerini artırmaya devam edeceklerini kaydeden Öcal, "Bulgaristan'da önümüzdeki yıl içerisinde haftada 11 olan frekansımızı 14'e çıkarmayı düşünüyoruz. Bunun sonucunda daha güzel hizmetler verip bu ödüle layık olmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Rekabet adına güçlü bir piyasada yarıştıklarını altını çizen Öcal, faaliyetleriyle iş sektörüne destek olmaya devam edeceklerini aktardı.

Şirket, geçen seneye kadar Sofya-İstanbul için 7 olan frekansını haftada 11'e çıkarmıştı.

Ülkede en prestijli ödülleri arasına giren "Mr.& Mrs. Ekonomi" ödül sahiplerine, "altın sazanı yakalamış balıkçı" plaketi veriliyor. 1991'den beri gerçekleştirilen organizasyonda ekonominin 9 dalında en iyi şirketler seçiliyor. Bu yıl ilk kez Mrs. Ekonomi olarak iş kadınlarına da ödül verildi. (ahaber)

EN PRESTİJLİ ÖDÜL THY'YE

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

body ~ 11 yıl önce
mudurmu bodyguardmi,showmenmi belli degil,yanindaki bayanmi vermis odulu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs tutturamadi ~ 11 yıl önce
pgs sofyayi tutturamadi ve kapatti THy de ucluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
THY de fener gibi Bulgaristan'da ne varsa gidip alıyor. Yayla Kupası galibi Fener, Sazan ödülü galibi THY çok güzel ya :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stw ~ 11 yıl önce
Bu arkadaşın şirkete giriş yılı 1998 dir,yani bademler yokken girmiştir ve eski steward tır.Kıyafet kötü olabilir ama diğer yorumlar gerçek dışıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakkaten yaa ~ 11 yıl önce
abi hakkaten yaa. ceketin kolları ne öyle... pu ha ha:))))) hiç mi ceket giymedin be adam yaa.............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaya ~ 11 yıl önce
kaya gibi adam iste aga. masallahi var adamin.
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
globally foss cu arkadaş nerdesin zoruna gitmesin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akrep ~ 11 yıl önce
bu ödülü almak ıcın kac pas bılet verdıler acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bir oyuncak daha. Hatirliyorsaniz THY iki sene Rusya'da "Altin at arabasi" odulu almis. Ama bu odul sponsor olan her sirket alir. Simdi THY sponsorlugunu bitirmis ve artik odul da alamiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CREW ~ 11 yıl önce
yine herzaman olduğu gibi şişirmeden uydurma dandik bir reklamvari THY ödülü daha.durmak yok yola devam.göstermelik ödülün adına bak hizaya gel :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kollar ~ 11 yıl önce
elbiseye bak,sahneyemi cikiyorsun,birileri bu sazanlara bari odul alirken giyinmesini ogretsin,kollarda 10 cm uzun tipik badem tarzi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000