12 Ağustos 2013, Pazartesi 09:17:24

'EN KISA SÜREDE BIRAKILACAKLARDIR'

Binali Yıldırım, Beyrut’ta kaçırılan THY pilotları ile ilgili pazarlığın söz konusu olmadığının altını çizdi.
  • bakin sayin bakan sizler akp li olarak pkk ile pazarliklar yaptiniz aliskinsiniz boyle islere lutfen oturun pazarlikmi edeceksiniz ne yapacaksaniz yapin kurtarin bu masum pilotlarimizi oyle laf ebeligi yapmayin.
  • Seni oraya bakan yapan ve devletin parasını veren bu devlete yazıklar olsun.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Beyrut’ta kaçırılan THY pilotları ile ilgili pazarlığın söz konusu olmadığının altını çizerek, gerekli temasların sürdüğünü, en kısa sürede pilotların serbest bırakılmasını beklediklerini söyledi.

Bayram tatilini memleketi Erzincan’da geçiren Ulaştırma Denizcik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Refahiye ilçesinde bu yıl 15’ncisi düzenlenen Bal Festivali’ne katıldı. İlçe girişinde hemşehrilerinin alkışları arasında karşılanan Bakan Yıldırım, vatandaşlarla birlikte davul zurna eşliğinde halay çekti. İlçedeki vatandaşlarla sohbet eden Bakan Yıldırım, öğle namazının ardından Bayraktepe’ye çıktı. Burada gazetecilerin Beyrut’ta kaçırılan THY Pilotları’nın durumu ile ilgili sorusu üzerine konuşan Bakan Yıldırım, ilgili makamların çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Yıldırım, Lübnan eski başbakanı Necip Kati ile görüşme yaptıklarının da altını çizerek, “Kaçırılan pilot arkadaşlarımızla ilgili hadiseden sonra İçişleri ve Dışişleri Bakanlıklarımız gerekli diplomatik görüşmeleri başlattılar. Şu anda da bu görüşmeler devam ediyor. Aynı zamanda bizde kendi muhataplarımızla, Lübnan Eski Başbakanı önceki başbakanı Necip Kati ile bir görüşme yaptık. O da konuyla yakından ilgileniyor. Dilerim bu çabalar kısa sürede olumlu sonuç verir ve pilotlar serbest bırakılır. Pazarlık söz konusu değil, sadece onlarla Lübnan resmi makamları gerekli temasları kurdular. Çalışma görüşmeler bu yönde devam ediyor” diye konuştu.

'EN KISA SÜREDE BIRAKILACAKLARDIR'

Yorumlar

pilot ~ 11 yıl önce
bakin sayin bakan sizler akp li olarak pkk ile pazarliklar yaptiniz aliskinsiniz boyle islere lutfen oturun pazarlikmi edeceksiniz ne yapacaksaniz yapin kurtarin bu masum pilotlarimizi oyle laf ebeligi yapmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Seni oraya bakan yapan ve devletin parasını veren bu devlete yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000