16 Temmuz 2010, Cuma 17:55:17

EN 'KESKİN' AYRILIK

Türk Hava Yolları ile Havaş ortaklığında kurulan TGS’nin Genel Müdürü Hüseyin Keskin görevinden alındı.
  • İkimizde verilen makamların kıymetini bilemedik, akıbetlerimizde acı oldu...
  • Bayram Beyi bir dost meclisinde gördüm. kalite mükemmel. tepeden tırnağa o makama yakışan insan . tebrik ediyorum. kültürel düzeyi yüksek, bazen diploma sınıfta kalır.siz başarıya bakın. bu iş orta okul lise meselesi değildir, THY nin nereye geldiği önemlidir,1994 yılında İBB alındığında da aynı hikayeleri duyduk.Türkiye de hayat devam ediyor.tebrikler Bayram bey.
  • yeni atanan şeflere bakın memeleketlerine ondan sonra düşünelim
  • ya bırakın lagalugayı RİZE li ne derse o
  • Türk Hava Yolları(THY) çalışanları ve yeni kurulan TGS çalışanları iftar yemeğinde buluşturlar. 2010-08-31 23:43:42 ÇAY HABER http://www.cayhaber.net/haber/thyde-calisan-rizeliler-iftarda-bulustu
  • rizeliler başlığıyla yazan arkadaş haklı çıktı. adam geldikten sonra kıyıma başladı.en son 5 müdürü görevden alıp kendi arkadaş, akraba,lise arkadaşı ,cemaat arkadaşı kim varsa onları getirdi hüseyin beyin alınması iyi olmadı .kişiler yaptıklarıyla anılırlar bunlarıda herkes hemşericiklikle ve yaptıkları haksızlıklarla anacaktır.
  • bumu ıyı olcak ollan biz işçiler halazam almadık yenı müdür geldide ne oldu daha kötü oldu bende zaman yapmadılar her giben gelenı aratır karkadalar bence mükemel bir müdürü kaybetık her yer rizeli kendi adamını getırdıler her gelen rizeli taman gelsin ama iş yapsın lütfen hüseyin abımızı kaybetmedık her zaman içimizde yaşıyacak allah onu daha ıyıyerlere getirecek çünki çok dürüt bir insan dır 10 ay bıle burakmadılar kendını göstersın iş yapsın anlıyan anlamiştır
  • AYNI YILDA ŞİRKETE GİRMİŞİZ O NERELERE GELDİ BEN HALA TAŞERONN
  • Yazik oldu Bayram beye bence.. Geldigi yer cok stratejik ve onemliydi.. Gidene odaklanmayin! Gelen nedne geldi, geldigine en cok kim sevindi, kimin eli rahatladi.. Asil is orda..
  • Isg'den adam alma kriterleri ne bunlarin , bilen var mi?
Türk Hava Yolları’na yer hizmeti vermek için kurulan Turkish Ground Services’te sürpriz bir gelişme yaşandı.
 
TGS’nin kuruluş sürecindeki en önemli isimlerden biri olan Genel Müdür Hüseyin Keskin, beklenmedik bir kararla görevden alındı.
Keskin’in yerine Türk Hava Yolları’ndan bir isim atandı. Daha önce Frankfurt Satış Müdürlüğü görevini de yürüten THY Pazarlama Satış Başkanı Bayram Özçelik, TGS’nin yeni genel müdürü oldu.
 
TGS’deki görevinden alınan Keskin’in TAV Havalimanları Holding bünyesinde Havacılık ve Yer İsletmeden Sorumlu Danışman olarak görev yapacağı öğrenildi.
 
 
Bayram Özçelik kimdir?
1972´de Rize´de doğdu. Liseyi Rize´de bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü´nde yükseköğrenimini tamamladı.
 
Yüksek lisans eğitimini Almanya´da Stuttgart Üniversitesi Ekonomi ve Sosyal Bilimler Fakültesi´nde Siyaset Bilimi – İktisat – İşletme dallarında yaptı. Lisansüstü eğitimi süresince Avrupa Birliği sözleşmeleri, politikaları ve genişleme süreci alanlarında çalıştı.
 
2004 yılında Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı Pazarlama ve Satış Danışmanlığı Birimi´nde uzman olarak göreve başladı. Daha sonra aynı kurum içerisinde THY Frankfurt Müdürlüğü´nde şef olarak çalışırken THY Duseldorf Müdürü olarak atandı. 2006 Ekim ayında THY Frankfurt Müdürü olarak göreve geldi. Son olarak THY’de Pazarlama ve Satış Başkanı olan Özçelik, ileri derecede Almanca ve iyi derecede İngilizce biliyor.

 
EN 'KESKİN' AYRILIK

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

sancer ~ 11 yıl önce
İkimizde verilen makamların kıymetini bilemedik, akıbetlerimizde acı oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bayram Beyi bir dost meclisinde gördüm. kalite mükemmel. tepeden tırnağa o makama yakışan insan . tebrik ediyorum. kültürel düzeyi yüksek, bazen diploma sınıfta kalır.siz başarıya bakın. bu iş orta okul lise meselesi değildir, THY nin nereye geldiği önemlidir,1994 yılında İBB alındığında da aynı hikayeleri duyduk.Türkiye de hayat devam ediyor.tebrikler Bayram bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeni atanan şeflere bakın memeleketlerine ondan sonra düşünelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya bırakın lagalugayı RİZE li ne derse o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk Hava Yolları(THY) çalışanları ve yeni kurulan TGS çalışanları iftar yemeğinde buluşturlar. 2010-08-31 23:43:42 ÇAY HABER http://www.cayhaber.net/haber/thyde-calisan-rizeliler-iftarda-bulustu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rizeliler başlığıyla yazan arkadaş haklı çıktı. adam geldikten sonra kıyıma başladı.en son 5 müdürü görevden alıp kendi arkadaş, akraba,lise arkadaşı ,cemaat arkadaşı kim varsa onları getirdi hüseyin beyin alınması iyi olmadı .kişiler yaptıklarıyla anılırlar bunlarıda herkes hemşericiklikle ve yaptıkları haksızlıklarla anacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bumu ıyı olcak ollan biz işçiler halazam almadık yenı müdür geldide ne oldu daha kötü oldu bende zaman yapmadılar her giben gelenı aratır karkadalar bence mükemel bir müdürü kaybetık her yer rizeli kendi adamını getırdıler her gelen rizeli taman gelsin ama iş yapsın lütfen hüseyin abımızı kaybetmedık her zaman içimizde yaşıyacak allah onu daha ıyıyerlere getirecek çünki çok dürüt bir insan dır 10 ay bıle burakmadılar kendını göstersın iş yapsın anlıyan anlamiştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AYNI YILDA ŞİRKETE GİRMİŞİZ O NERELERE GELDİ BEN HALA TAŞERONN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazik oldu Bayram beye bence.. Geldigi yer cok stratejik ve onemliydi.. Gidene odaklanmayin! Gelen nedne geldi, geldigine en cok kim sevindi, kimin eli rahatladi.. Asil is orda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Isg'den adam alma kriterleri ne bunlarin , bilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000