16 Şubat 2012, Perşembe 16:44:12

"EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKETİZ"

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, THY’nin Avrupa’nın en iyi üçüncü havayolu şirketi olduğunu belirterek, Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu şirketinin de THY olduğunu vurguladı.
  • Temel bey vizyonu olan bir lider.
  • zararda
  • İlk önce kar yapmak lazım eger ticariysen
  • daha mali tablolar açıklanalı 2 gün bile olmadı yahu, ayıptır ayıp!!
  • Okunan yorumlar şirket dışındanmı yoksa personel yorumumu olduğu gayet iyi anlaşılıyor.Arkadaşlar nerdeyse kına yakacaksınız?Aynı gemideyiz farkındamısınız?THY'na hiçbirşey olmaz,sevinmeyin.9 yıllık bir başarı var ve bu Yönetimle bu yadsınamaz,inkar edilemez.2011 geçti,2012'de iyi şeyler yapacağız.Ama personel için söylüyorum lütfen kendinize gelin.
  • çok uçak almakla iş yürümezmiş değil mi kimse senin uçağını frekansını vizyonunu büyümeni konuşmuyor 1 trilyon zararını konuşuyor bu ne demektir bu şirket iyi yönetilmiyor demektir bunu açıklamanız gerekir ki sesiniz çıkmıyor işten atılmalar kadrolaşma sürgünler özelleştirmeler baskılar ne yüzle çıkıyorsunuz milletin karşısına ekmek ile oynanmaz hesabını vereceksiniz vebal altındasınız vebal zamanı geleni emekli edin tamam ama kimsenin ekmeği ile oynamaya hakkınız yok o insanların hayatını mahvetmeye de
  • Bu kadar zarar ile mi ilk 10'a girilecek.THY de boş yere maaş alan o kadar çok insan var ki..
  • Yalana bak yalana yuh artik...........................?
  • o atılan işçilerden biride benim hakkımı helel etmiyorum thy siyasi parti kimligine bürüdüler bademci kardeşler
  • Ikide bir 15.000 kisi ekmek yiyor gibi yorumlar goruyorum. Yiyecekler tabii eskiden de istihdam gucu yuksek bir sirketti, simdide, gelecektede. Kotu yonetilmesini mi gerektiyor bu. Bunlar enterprise management, risk management gibi konularin ders notundan ibaret oldugunu saniyorlar ki yok kur farki, yok bolgedeki karisikliklar lullaby yani. Sirketi sirket karliyken aldilar gayrimenkullerini satip satip paraya cevirdiler. Sahibiolduklayeryeyerde kiraci
Kotil, Almanya’nın Köln kentindeki Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Genel Merkezinde yaptığı sunumda THY hakkında bilgiler verdi. THY’nin Avrupa’nın en iyi üçüncü havayolu şirketi olduğunu vurgulayan Kotil, Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu şirketinin de THY olduğunu kaydetti.

Dünyada 4 yıldızlı sayılı havayolu şirketlerinden birisi olan THY’nin, 178 uçaklı en genç filoya sahip olduğunu belirten Kotil hedeflerinin dünyanın en iyi 10 havayolundan birisi konumuna gelmek olduğunu kaydetti.

2012’de 38 milyon yolcu sayısına ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Kotil, bu amaçla 3 yıl içinde 55 uçak siparişlerinin daha olduğunu ifade etti.

THY Genel Müdürü Kotil yapılan bir araştırma sonucuna göre, konumu nedeni ile dünyanın en iyi havayolları merkezinin İstanbul olduğuna işaret ederek, "2011 yılı sonu itibarı ile 218 destinasyon vardı. 2005-2006 yılında 24, 2010-2011 yılında 21 yeni destinasyon eklenmişti. 2012’de hedefimiz en az 18 yeni destinasyon eklemek" diye konuştu.

THY’nin, dünyanın her ülkesine uçmayı hedeflediğini de anlatan Kotil, "Afrika’da en büyük oyuncu olmak istiyoruz. Afrika’daki 18 destinasyonumuza bu yıl 8 destinasyon daha eklemek istiyoruz. Afrika, Türkiye ve THY için çok önemli bir yer. Büyümemizi sağlayan en önemli etken transfer yolculardır. Bunun en çoğu yüzde 60 ile Afrika’da... Ağımızı geliştiriyoruz. Almanya’da da THY’yi kapı kapı anlatmak istiyoruz. Bizim için Almanya da çok önemlidir. Bütün Almanların da bizi tanımasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

(Hürriyet)

"EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKETİZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

Misafir ~ 12 yıl önce
Temel bey vizyonu olan bir lider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
zararda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İlk önce kar yapmak lazım eger ticariysen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
daha mali tablolar açıklanalı 2 gün bile olmadı yahu, ayıptır ayıp!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Okunan yorumlar şirket dışındanmı yoksa personel yorumumu olduğu gayet iyi anlaşılıyor.Arkadaşlar nerdeyse kına yakacaksınız?Aynı gemideyiz farkındamısınız?THY'na hiçbirşey olmaz,sevinmeyin.9 yıllık bir başarı var ve bu Yönetimle bu yadsınamaz,inkar edilemez.2011 geçti,2012'de iyi şeyler yapacağız.Ama personel için söylüyorum lütfen kendinize gelin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok uçak almakla iş yürümezmiş değil mi kimse senin uçağını frekansını vizyonunu büyümeni konuşmuyor 1 trilyon zararını konuşuyor bu ne demektir bu şirket iyi yönetilmiyor demektir bunu açıklamanız gerekir ki sesiniz çıkmıyor işten atılmalar kadrolaşma sürgünler özelleştirmeler baskılar ne yüzle çıkıyorsunuz milletin karşısına ekmek ile oynanmaz hesabını vereceksiniz vebal altındasınız vebal zamanı geleni emekli edin tamam ama kimsenin ekmeği ile oynamaya hakkınız yok o insanların hayatını mahvetmeye de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu kadar zarar ile mi ilk 10'a girilecek.THY de boş yere maaş alan o kadar çok insan var ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yalana bak yalana yuh artik...........................?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
o atılan işçilerden biride benim hakkımı helel etmiyorum thy siyasi parti kimligine bürüdüler bademci kardeşler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ikide bir 15.000 kisi ekmek yiyor gibi yorumlar goruyorum. Yiyecekler tabii eskiden de istihdam gucu yuksek bir sirketti, simdide, gelecektede. Kotu yonetilmesini mi gerektiyor bu. Bunlar enterprise management, risk management gibi konularin ders notundan ibaret oldugunu saniyorlar ki yok kur farki, yok bolgedeki karisikliklar lullaby yani. Sirketi sirket karliyken aldilar gayrimenkullerini satip satip paraya cevirdiler. Sahibiolduklayeryeyerde kiraci

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000