05 Haziran 2012, Salı 13:25:28

"EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM KARARLARDAN BİRİDİR"

Grev yasağını protesto eden 45 Teknik A.Ş çalışanın iş akdine son verilmesiyle ilgili konuşan THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir, “En üzülerek aldığım kararlardan bir tanesi bu benim. Artık geri dönüşü yok” dedi...
  • Oğlun İçin Ne Diyeceksine cevap : Biraz vicdan olsun insanda bu kadar iftira . Şirkette en melek yönetici tebessümü eksik olmayan mükemmel insannnn... Oğlu mühendis olmuş bir şirkette çalışıyor olabilir. Ben eminim %100 oğlunun çalıştığı şirket ile iş yapmıyor ve yapmaktan kaçınacaktır. Hem oğlu sadece çalışıyor bir şirkette belge ile konuş ortak diyee atıp tutmaa Gerçek bildiğin varsa konuşta bu kadarda asılsız kulaktan dolma haber yazılmazki ağzı olan konuşuyorrr
  • Keşke herkes ismail bey gibi adil ve dürüst olsaaa.. Sonuna kadar kimsenin hakkını hiç bir ideoloji ve kin tutmadan bilen çok dürüst bir beyefendi olduğu aşikar . Aldıkları kararı eleştirmek için adil ve vicdanlı olmak gerekir. Keşke herkes sizin kadar koltuğunun hakkını verse. Ben İsmail Demiri yaptığı işlerden ve "sürekli inovasyon" prensibinden tanıyorum. Sizi basından ve THY nin kaynaklarından takip ediyorum. Saygılar
  • İsmail Demire yakın olan ve onun kindar olduğunu söyleyen bu yöneticiler kimler? Söyleyinde bilelim. Yoksa yanında yalakalık yapıp arkasından onu mu kötülüyorlar. Bu dünya böyledir işte. Biri koltuğunu kaybeder, benim hatam neydi demez de, bana olan kininden koltuktan oldum der, sanki o koltuk babasının tapulu malı.
  • İsmail Demir sana yakın olan yoneticiler sizin hakkinizda çok kindar oldugunuz söyleniyor. Buna rağmen nasıl oluyorda üzüldüğünü söylüyorsun anlamadım. Üzülen insan insaların ekmegi ile oynamaz. Bun hesabını umarım burgun verir. Bu olaylar kedi cocuklarının basına gelir. Tabi şimdiden cocuklarının gelecegini sirket kaynakları ile doldurmasının bir kenara bırakalım Oğlu Ömer Demir'e yapılanlar herkes tarafından biliniyor.
  • OĞLUN THY TEKNİK E TEKNİK PARÇA SATAN FİRMANIN ORTAĞI..BUNA NE DİYECEKSİN EY İSMAİL EFENDİ??? BU ETİK Mİ??? BUNUN İÇİN DE ÜZÜLÜYOR MUSUN ACABA YOKSA CEBİN DOLDUĞU İÇİN MUTLU MUSUN?????
  • insanlar pişman hem çok sizin büyüklüğünüze yakışan insanları madur etmeden geri almanız yazık sendikanın fantezileri uğruna insalara yazık
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • En üst düzey yöneticisi olduğunuz şirketinizde çalıştığım sürece, samimiyetinize bir türlü inanamadım,hala inanmıyorum.. İşin doğrusu kimse inanmıyor..Biz haklarımız korumak için çırpındık,bunun için işimi kaybettim diye üzülmüyorum..İnşallah bizi mumla ararsınız..
  • Bu dünya sultan süleyman'a kalmadı, İsmail Demir de günü geldiğinde yargı önünde hesap verecek ağababaları gibi...
  • Timsah göz yaşları!!!!

Havacılık iş kolunda grev yasağını getiren kanun teklifini protesto için iş yavaşlatma eylemine katılan 45 Türk Hava Yolları Teknik A.Ş çalışanın iş akdine son verilmesiyle ilgili Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir açıklamalarda bulundu.

İş yavaşlatma eyleminin ilk gününde yürüyen işlerde aksamalar yaşandığını belirten Demir, “Gündüz vardiyasına gelecek olan arkadaşlar iş yavaşlatma eylemine katıldığı için başka tedbirler almak zorunda kaldık. Gece vardiyasında bulunan arkadaşlar gündüz işe devam ettirdik. Ama doğrudan yolcunun hissedeceği bir aksaklık olmadı” dedi.

45 kişinin işine son verildiğini ve bunun için eleman eksikliğini gidermek için personel alımı yaptıklarını belirten Demir, “Biz böyle bir şeyin olmasını istemiyorduk. En üzülerek aldığım kararlardan bir tanesidir. Keşke arkadaşlarımız böyle bir olay içerisinde olmasalardı. Olay olduktan sonra süreç başlamıştı artık yapabileceğimiz bir şey yok” diye konuştu.

"EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM KARARLARDAN BİRİDİR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

teknoloji ~ 11 yıl önce
Oğlun İçin Ne Diyeceksine cevap : Biraz vicdan olsun insanda bu kadar iftira . Şirkette en melek yönetici tebessümü eksik olmayan mükemmel insannnn... Oğlu mühendis olmuş bir şirkette çalışıyor olabilir. Ben eminim %100 oğlunun çalıştığı şirket ile iş yapmıyor ve yapmaktan kaçınacaktır. Hem oğlu sadece çalışıyor bir şirkette belge ile konuş ortak diyee atıp tutmaa Gerçek bildiğin varsa konuşta bu kadarda asılsız kulaktan dolma haber yazılmazki ağzı olan konuşuyorrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Marmaralı ~ 11 yıl önce
Keşke herkes ismail bey gibi adil ve dürüst olsaaa.. Sonuna kadar kimsenin hakkını hiç bir ideoloji ve kin tutmadan bilen çok dürüst bir beyefendi olduğu aşikar . Aldıkları kararı eleştirmek için adil ve vicdanlı olmak gerekir. Keşke herkes sizin kadar koltuğunun hakkını verse. Ben İsmail Demiri yaptığı işlerden ve "sürekli inovasyon" prensibinden tanıyorum. Sizi basından ve THY nin kaynaklarından takip ediyorum. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim ~ 12 yıl önce
İsmail Demire yakın olan ve onun kindar olduğunu söyleyen bu yöneticiler kimler? Söyleyinde bilelim. Yoksa yanında yalakalık yapıp arkasından onu mu kötülüyorlar. Bu dünya böyledir işte. Biri koltuğunu kaybeder, benim hatam neydi demez de, bana olan kininden koltuktan oldum der, sanki o koltuk babasının tapulu malı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OS ~ 12 yıl önce
İsmail Demir sana yakın olan yoneticiler sizin hakkinizda çok kindar oldugunuz söyleniyor. Buna rağmen nasıl oluyorda üzüldüğünü söylüyorsun anlamadım. Üzülen insan insaların ekmegi ile oynamaz. Bun hesabını umarım burgun verir. Bu olaylar kedi cocuklarının basına gelir. Tabi şimdiden cocuklarının gelecegini sirket kaynakları ile doldurmasının bir kenara bırakalım Oğlu Ömer Demir'e yapılanlar herkes tarafından biliniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OĞLUN İÇİN NE DİYECEKSİN??? ~ 12 yıl önce
OĞLUN THY TEKNİK E TEKNİK PARÇA SATAN FİRMANIN ORTAĞI..BUNA NE DİYECEKSİN EY İSMAİL EFENDİ??? BU ETİK Mİ??? BUNUN İÇİN DE ÜZÜLÜYOR MUSUN ACABA YOKSA CEBİN DOLDUĞU İÇİN MUTLU MUSUN?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adil ~ 12 yıl önce
insanlar pişman hem çok sizin büyüklüğünüze yakışan insanları madur etmeden geri almanız yazık sendikanın fantezileri uğruna insalara yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cımbız ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samimiyet ~ 12 yıl önce
En üst düzey yöneticisi olduğunuz şirketinizde çalıştığım sürece, samimiyetinize bir türlü inanamadım,hala inanmıyorum.. İşin doğrusu kimse inanmıyor..Biz haklarımız korumak için çırpındık,bunun için işimi kaybettim diye üzülmüyorum..İnşallah bizi mumla ararsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BALLI BADEM ~ 12 yıl önce
Bu dünya sultan süleyman'a kalmadı, İsmail Demir de günü geldiğinde yargı önünde hesap verecek ağababaları gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 12 yıl önce
Timsah göz yaşları!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000