12 Aralık 2010, Pazar 09:59:40

EN BULAŞICI REKLAM SEÇİLDİ

En bulaşıcı olan: THY, Ünlü Monocle dergisi: Tüm gün ağzınıza bulaşıyor ve kurtulamıyorsunuz...
  • Habere katılıyorum bende. akılda kalıcı olmuş. Önemli olanda bu zaten. Gerisi boş hikaye:))
  • DİGER FİRMALARIN REKLAMI YANINDA BU REKLAM ÇOK ZAYIF KALIYO GİTTİ PARALAR YİNE ÇÖPE!!!
  • Bence de daha iyisi olabilirdi.Tamam yazan ya da seslendiren kişiler başarılı sanatçılar olabilir ama bu onların icra ettikleri her eserde başarılı oldukları anlamına gelmez.Dinlerken uykum geliyor resmen.
  • sozun bittgi yer baska bir sey yazmaya gerek yok ama begenmeyenler olabilir onlara da begendirilmek zorunda degil zaten, su deve markali sakizi cignemekten bikmadiniz mi hala?Disleriniz dokulecek
  • Opera sanatçılarının da sesleri güzeldir. Benim sesim de güzel. Gerçekten çizgi film müziği gibi. Ayak üstü uydurulmuş havası var. Daha ciddi birşey yapsalardı keşke.
  • Arkadaşlar deve keme olayı hataydı ama artık sakız gibi bunu her olayda aktarmak yanlış değilmi? Bu haberde reklam filminden bahsedilmiş ki Türkiye'nin 2 başarılı sanatçısının da emeği olan. Kesinlikle çok başarılılar. Ben izlerken bir Tütk olarak gurur duyuyorum ve bu kadar evrenseel reklam yapan 2. bir Türk şirketi aklıma gelmiyor.
  • Bir badem bıyıklı (deve yorumcularına) inşallah bir deve atar sizde altında kalırsınız.Devede kurtulur THY de sizlerden kurtulur hayırlısı ile.
  • yabancı kanallarda thy ile qatar reklamı peşpeşe geliyor thy nin ki inanılmaz saçma kalıyor diğer reklamlar yanında:).sanki bir lise öğrencisinin hazırladığı reklam gibi.aslında deve koysalar daha çok reklam yapar...

En bulaşıcı olan: THY, Ünlü Monocle dergisi: Tüm gün ağzınıza bulaşıyor ve kurtulamıyorsunuz

Dünyanın en önemli iş ve kültür dergilerinden Monocle, THY'nin, Sertab Erener'in seslendirdiği "We are Turkish Airlines We are Globally Yours" sözleriyle dikkat çeken reklam jingle'ını "En bulaşıcı jingle" seçti.

Nil Karaibrahimgil'in besteleyip Sertab Erener'in seslendirdiği reklam müziği için derginin Kasım sayısında "Jingle'ı dinlendiğinizde tüm gün ağzınıza bulaşıyor ve kurtulamıyorsunuz" yorumu yapılmış.

THY'nin sponsor olduğu Barcelona ve Manchester United'lı yıldızların oynadığı reklam filmleri, dünyanın birçok ülkesinde yayınlanıyor.

EN BULAŞICI REKLAM SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Habere katılıyorum bende. akılda kalıcı olmuş. Önemli olanda bu zaten. Gerisi boş hikaye:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DİGER FİRMALARIN REKLAMI YANINDA BU REKLAM ÇOK ZAYIF KALIYO GİTTİ PARALAR YİNE ÇÖPE!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence de daha iyisi olabilirdi.Tamam yazan ya da seslendiren kişiler başarılı sanatçılar olabilir ama bu onların icra ettikleri her eserde başarılı oldukları anlamına gelmez.Dinlerken uykum geliyor resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sozun bittgi yer baska bir sey yazmaya gerek yok ama begenmeyenler olabilir onlara da begendirilmek zorunda degil zaten, su deve markali sakizi cignemekten bikmadiniz mi hala?Disleriniz dokulecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Opera sanatçılarının da sesleri güzeldir. Benim sesim de güzel. Gerçekten çizgi film müziği gibi. Ayak üstü uydurulmuş havası var. Daha ciddi birşey yapsalardı keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar deve keme olayı hataydı ama artık sakız gibi bunu her olayda aktarmak yanlış değilmi? Bu haberde reklam filminden bahsedilmiş ki Türkiye'nin 2 başarılı sanatçısının da emeği olan. Kesinlikle çok başarılılar. Ben izlerken bir Tütk olarak gurur duyuyorum ve bu kadar evrenseel reklam yapan 2. bir Türk şirketi aklıma gelmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir badem bıyıklı (deve yorumcularına) inşallah bir deve atar sizde altında kalırsınız.Devede kurtulur THY de sizlerden kurtulur hayırlısı ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yabancı kanallarda thy ile qatar reklamı peşpeşe geliyor thy nin ki inanılmaz saçma kalıyor diğer reklamlar yanında:).sanki bir lise öğrencisinin hazırladığı reklam gibi.aslında deve koysalar daha çok reklam yapar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000