13 Nisan 2013, Cumartesi 09:09:46

'EN AZ BİRİNE İLÇENİN ADI VERİLSİN'

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Adayı Rasim Cihan Oğuz, filosuna kattığı yeni uçaklara isim arayan Türk Hava Yolları'nın (THY) en az bir uçağına Sinop'un ilçelerinden birinin isminin vermesini istedi.
  • Her ilin ismi var... Evet sadece bir tek Erzurum adı var tek uçakta TC-JJJ tescilli B 777'de var ilçelerimizin isimleri yok. Dagımızın ismi de yok ilçeler ve Palandöken isminin verilmesini rica ediyorum.
  • Uçaklardan birinin adi SULTANMURAT burası hangi il ya da ilçe
  • Bir sinoplu olarak böyle saçma şey duymadım.siz oda olarak turizmi nasıl geliştiriri sinopun yeşillikleriini denizini nasıl pazarlarız onu düşünün elinizde altın degerinde bir şehir var. Sinobu gören bir daha gelmek ister.
  • İMRALI OLSUN ..
  • ///GÜNEYSU/// ///GÜNEYSU/// ///GÜNEYSU///
  • inegol, inegol
  • gerçekten inanılmaz önemli bi konuya parmak basmışlar !
  • ucagin ismi ne olursa olsun kimi ilgilendirir. Nelerle ugrasiyor koca koca adamlar. Hastasiniz.
  • işte amerikalılar ve avrupalılar bunu daha önceden düşünmüş o yüzden şehir kasaba eyalet isimleri koymamışlar...memleket için birşeyler yapacaklarına nelerle uğraşıyorlar...sinoptaki turistse...antalyadaki nedir acaba...çocukmusunuz yahuu koca koca adamlar...vakur olun biraz...işiniz gücünüz yok mu yaa:))
  • DALAMANDA HAVALIMANI VAR AMA HIC DALAMAN ISMI YOK HOS ......COK BILMIS SIYASILER VE ILERI GELENLERIN DUSUNMESI LAZIM AMA NERDE BU KAPASITE BU ADAMLARDA KOYLU ZIHNIYETLI HERIFLER SOYLESELER THY YONETIMI HAYIR MI DER...

Türk Hava Yolları, uçaklara isim olarak verilen şehir isimlerinin bitmesi üzerine Kültür ve Turizm Bakanlığı ile iletişime geçerek uçaklara isim verilmesi konusunda bir çalışma yapmıştı. Şehir isimlerinin bitmesi üzerine filoya yeni katılan 39 uçağa tarihi ve turistik yer isimleri veren THY, 25 yeni uçağın filoya katılmasıyla yeni isim arayışlarına gitti.

Filoya katılan yeni uçakların bir tanesine Sinop'un en az bir ilçesinin ismini verilmesini arzu ettiklerini belirten Sinop TSO Adayı Rasim Cihan Oğuz, bu konuda yapılacak girişimlerin arkasında olduklarını söyledi. Oğuz, "Türk Hava Yolları'nın filosunda yıllardır Sinop'un ismini taşıyan bir uçak var. Filoya yeni katılan uçaklara Kültür ve Turizm Bakanlığı turistik bazı ilçelerimizin isimlerini önerdi. Sinop'un bölgesinde turizm noktasında önemli çalışmaları olduğunu herkes biliyor. Geleceğimizi konuşurken, turizmle iç içe ele alıyoruz. Bu yönüyle de en azından bir ilçemizin ismi bu uçaklardan bir tanesine verilebilir. Bu noktada bir kampanya başlatıyor ve yapılacak her türlü girişimin arkasında olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

'EN AZ BİRİNE İLÇENİN ADI VERİLSİN'

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Erzurum ~ 11 yıl önce
Her ilin ismi var... Evet sadece bir tek Erzurum adı var tek uçakta TC-JJJ tescilli B 777'de var ilçelerimizin isimleri yok. Dagımızın ismi de yok ilçeler ve Palandöken isminin verilmesini rica ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belken ~ 11 yıl önce
Uçaklardan birinin adi SULTANMURAT burası hangi il ya da ilçe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 11 yıl önce
Bir sinoplu olarak böyle saçma şey duymadım.siz oda olarak turizmi nasıl geliştiriri sinopun yeşillikleriini denizini nasıl pazarlarız onu düşünün elinizde altın degerinde bir şehir var. Sinobu gören bir daha gelmek ister.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İMRALI ~ 11 yıl önce
İMRALI OLSUN ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmralı deyince ~ 11 yıl önce
Evet İmralı deyince akla kötü şeyler geliyor,bu nasıl teklif edilebilir ?
GUNEYSU&GÜNEYSU ~ 11 yıl önce
///GÜNEYSU/// ///GÜNEYSU/// ///GÜNEYSU///

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inegol ~ 11 yıl önce
inegol, inegol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xman ~ 11 yıl önce
gerçekten inanılmaz önemli bi konuya parmak basmışlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hastasiniz ~ 11 yıl önce
ucagin ismi ne olursa olsun kimi ilgilendirir. Nelerle ugrasiyor koca koca adamlar. Hastasiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
işte amerikalılar ve avrupalılar bunu daha önceden düşünmüş o yüzden şehir kasaba eyalet isimleri koymamışlar...memleket için birşeyler yapacaklarına nelerle uğraşıyorlar...sinoptaki turistse...antalyadaki nedir acaba...çocukmusunuz yahuu koca koca adamlar...vakur olun biraz...işiniz gücünüz yok mu yaa:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucak ısmı ~ 11 yıl önce
DALAMANDA HAVALIMANI VAR AMA HIC DALAMAN ISMI YOK HOS ......COK BILMIS SIYASILER VE ILERI GELENLERIN DUSUNMESI LAZIM AMA NERDE BU KAPASITE BU ADAMLARDA KOYLU ZIHNIYETLI HERIFLER SOYLESELER THY YONETIMI HAYIR MI DER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000