15 Ağustos 2014, Cuma 09:45:25

EMIRATES THY'NİN İZİNDE!

İnsanlar ve mekanları birbirine bağlayan Emirates, Portekiz'in en başarılı kulüplerinden Benfica ile üç yıllık anlaşma imzalayarak 2016 yılına kadar kulübün resmi havayolu ortağı oldu.
  • kendini fasulyeden nimet sanan ülkenin havayolu gittik gördük mutlulukla İstanbula geri döndük
  • Bilmesek iyi kandırcanız THY başkalarının izinde olmasın

Emirates'in Portekiz uçuşlarından iki yıl sonra gerçekleşen Benfica anlaşması, havayolu şirketinin dünya çapındaki üst düzey spor kulüpleri, turnuvaları ve yüksek profile sahip kültürel etkinliklerinin yer aldığı sponsorluk portföyünde önemli bir rol oynayacak.

Emirates Batı Ticari Faaliyetler Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Hubert Frach konuyla ilgili, “Benfica ile ortaklığımızı, Portekiz'deki futbolseverler ve dünyanın dört bir yanında bu kulübe gönülveren 14 milyon kişiyle bağlantı kurma olanağı olarak görüyoruz.  Benfica, Avrupa futbol tarihinde yer alan en başarılı kulüplerden biri olarak uluslararası şöhretini artırıyor ve bu durum hızla büyüyen dünya çapındaki ağımıza mükemmel şekilde uyuyor” dedi. Benfica'nın CEO'su Domingos Soares de Oliveira ortaklığın Benfica için önemli bir kilometre taşı olduğunu belirterek, “Dünyanın en yenilikçi markalarından biri olan Emirates ile birlikteliğimizi kutluyoruz. Birlikte aynı tutkuyu paylaşıyoruz. Emirates ile gerçekleştirilen bu ortaklığın dünyanın dört bir yanındaki taraftarımızla daha güçlü bir bağlantı kurmamıza yardımcı olacağına şüphem yok" dedi.

Sponsorluk anlaşması, promosyon haklarıyla birlikte Emirates'e Estádio da Luz stadyumunda marka görünürlüğü hakkı sağlıyor. Ayrıca Emirates, dijital etkinleştirmeleri de dahil ederek Benfica'nın medya platformlarında reklam olanaklarından da yararlanacak.

Emirates, BAE ile Portekiz’in ticari ve turizm bağlantısına katkı sağlıyor

Emirates'in Benfica sponsorluğu Portekiz'de gerçekleştirilen önemli yatırımlardan birini oluşturuyor. Havayolu şirketi BAE, Portekiz ve ötesinde ticari ve turizm bağlantılarını güçlendirerek geçtiğimiz iki yıl içerisinde 330.000'in üzerinde yolcu taşıdı. 2013'te iki ülke arasındaki ticaret hacmi %23 artarak 4,8 milyar Euro'ya ulaştı. Portekiz'in ihracat payı ise yaklaşık 1,5 milyar Euro oldu.

Emirates'in futbol sponsorluğu portföyünde FIFA, Arsenal FC, Real Madrid, AC Milan, Paris Saint Germain (PSG), Hamburger SV, Olympiacos FC, Dubai Arsenal Futbol Okulları, Emirates Kupası ve Suudi Profesyonel Ligi yer alıyor.

Emirates ayrıca Asya futbolunun yönetim kurumu olan Asya Futbol Konfederasyonu'nun (AFC) Resmi Havayolu Şirketi ve Ortağı. Emirates ayrıca AFC Şampiyonlar Ligi, AFC Kupası ve AFC Challenge Cup ile birlikte çok sayıda bayan ve gençlik etkinliklerinin sponsorluk haklarına sahip.

Bunun yanı sıra Emirates, Dubai'ye Yarış adı altında Avrupa Turu takviminin 48 seri turnuvasını oluşturan Portekiz Masters golf turnuvasının da sponsoru. Bu turnuva sezon sonunda gerçekleştirilecek DP Dünya Turu Şampiyonasının da temellerini oluşturuyor.

EMIRATES THY'NİN İZİNDE!

Yorumlar

dxb ~ 10 yıl önce
kendini fasulyeden nimet sanan ülkenin havayolu gittik gördük mutlulukla İstanbula geri döndük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırdır? ~ 10 yıl önce
Ne gördün arkadaş ne diyorsun anlaşılmıyor?
:-) ~ 10 yıl önce
Bilmesek iyi kandırcanız THY başkalarının izinde olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000