28 Ağustos 2013, Çarşamba 11:22:43

EMİNE LİM'İ TEHDİT EDEN KİŞİ KİM ÇIKTI?

Türk Hava Yolları Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim’e küfür ve tehdit içeren maildeki eski eşin hayali bir karakter olduğu ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...
  • Barım : Emine Hanım'a öncelikle geçmiş olsun der,herşeyden öte anne olan Emine Hanım hakkında bu eleştirileri yapmak yerine toplumumuzda her çiftin boşanabileceğini unutmamalı ve kendimize de bazı dersler çıkarmayı bilmemiz gerekir.
  • O değil de bu isim sicil yazmak da nedir ya:)) şirket evrakı değil ki bu altına isim sicil yazıp imzanı atasın.sadece haber sitesi:)) yöneticilerin okuyup okumadığı meçhul yani
  • Pelin iphone uygulamasi kadar basit bir uygulama olmus...Next...!
  • Basta C baskanimiz , basbakanimiz ,degerli bakanlar ,mvekilleri, valimiz , belediye baskanimiz, y kurulu baskani ve sevgili uyeleri, g mudurumuz ve yardimcilari , baskanlik yapan herkese hurmet saygi ve aciziyetimi ileterek sozlerime baslamak istiyorummmm DİYE YORUMLARİNİZA BASLARSANİZ DAHA COK KİSİYE YAGCİLİK YAPMİS OLURSUNUZ İSİM VS YAZAN ZEKİ ARKADASLAR :)))
  • Pelin A. 045776 THY ''İsim vermeden yazilan bu cirkin yorumlara soyleyebilecek birsey bulamiyorum.Sadece unutulmamasi gereken sey, Bir Kadinin,Bir Annenin Gururu ve HAysiyeti.Emine Hanim sizin ablaniz kardesiniz ya da anneniz olabilirdi.Boyle mi yorum yapacaktiniz o zaman.Bir anne olarak Ben Emine Hanim'in insaniyetini yuregini biliyorum.Hayatta hersey insanlar icin biraz da egonuzdan degil YUREGİNİZDEN bakin.Dilerim en kisa surede sizi uzen bu sahsiyetsiz insanlar cezasini bulur.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Ata sözü :ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN CİKMAZ
  • Su Kadin gitsede yerine bir stewart gelse
  • mail oyle atılmaz yorum oyle yazılmaz böyle yazılır! oyle ısımsız olmaz boyle olur! ben yasemin vural THY kabın ekıbınde o uzucu kazada amsterdam kazasında yaralı olarak o uçaktan çıkan YASEMIN VURAL. şımdı hayatta ısem allahımın bana ıkınci şansı vermesınden, şimdi gülebiliyorsam; O YUZU GÜLEN ,KAPTANINDAN YOLCUSUNA EKİBİNDEN YAKINLARIMIZA KADAR bızı amsterdamda hastanelerde otellerde yanlız bırakmayan elımızden tutup,halen raporlu olsak defalarca amelıyatlar olsakta bızı terketmeyen EMİNE LİM sayesındedır. 4 yılda bız onu ve sırketimizi bırakında tanıyalım. Artık bır baskandan zıyade benım ve o gunu yasayanlar için bir abladır.onu herzaman görmesenızde mutlu gunlerde , ölümlü günlerde , zor günlerde hastanedeysenız hastanede,hep yanınızda bulursunuz.benım gıbı buna şahitlik edecek yuzlerce kabın gorevlısıde vardır. BUNU BILEN BILIR. Bunlar ne soylenır,ne show ıcın yapılır nede bılınsın ıstenir.Biz bunu 4 yıldır gergun bılıyoruz.oyuzden bırazcık kadınlık onurunuz varsa ona gore yazın
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Türk Hava Yolları Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim, sahte bir e posta hesabından küfür ve tehditlere maruz kaldığı gerekçesiyle Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Emine Lim, şirket mail adresine gelen e postada kendisine yönelik ağır küfürler bulunduğunu ve sözkonusu mailin THY’deki diğer yöneticilere de gönderildiğini öne sürerek e posta atan kişinin tespit edilmesini istedi. Emine Lim’in şikayeti üzerine, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı e postayı atan kişini tespit etmek için soruşturma başlattı.

Emine Lim’in aşk yaşadığını iddia ettiği bir kişinin eşi olduğunu ifade eden şahıs, THY yöneticisine gönderdiği mailde “ Seni birçok kez uyardım ama sen nasıl bir  (küfürlü ifade kullanıyor) eşim M ile dost hayatı yaşamaktasın. M.’nin sana ev aldığını yeni öğrendim ve çıldırdım. Seni uyarıyorum!!! 1 Mart’a kadar sana zaman veriyorum. Hala onunla dost hayatı yaşadığını görürsem bu dünyada sana ne yaşatacağımı kimse tahmin edemez. Seninle beraberliğini bilmekteydim. Önemsemedim. M.’nin (küfürlü ifade kullanıyor) sende temizlemesi umurumda değildi. Çünkü sadece seni (küfürlü ifade kullanıyor) biliyorum. M. Hostes hastasıdır. Artık bu gidişe bir son veriyorum. Eşimin aptal hosteslere (küfürlü ifade kullanıyor) THY karılarına para yedirmesine son veriyorum. Sen yaşlısın benim için tehlikeli değildin. Ama senin eşimi söğüşlemene tahammül edemem.  Senin varın gücün para. M.’nin eli açık ve çok zengin olduğu için parası için onunlasın. Etrafa ben artık evlenmek istemiyorum o sayfayı kapattım yalanını anlatıp durmaktasın. Öteki taraftan da M’ye boşanmak için baskı yapmaktasın. M. İle evliliği süresince senin gibi birçokları geldi. (Küfürlü ifade kullanıyor) ... karşılığını ödedi ve sonra da çöpe atıldı. Ama sen akıllı olduğun için tehlikelisin” ifadelerini kullandı.

Kendisine gelen ağır küfür ve tehditlerin yer aldığı maili şikayet dilekçesi ile birlikte geçen Ocak ayında savcılığa ileten Emine Lim, maili gönderen kişinin bulunmasını istedi.


ESKİ EŞ ŞÜPHESİ


Haberin Airporthaber’de yer almasından sonra ilginç bir detay ortaya çıktı. Daha önce boşandığı eşi Emine Lim’e yönelik internet üzerinden küfür ve hakaretler ettiği tespit edilen Ramiz Aydaşgil’in sözkonusu maili sahte kimlikle göndermiş olabileceği belirtilirken Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Mart ayında hazırlanan iddianamede, “ Şüphelinin atılı suçu işlediği hususunda yeterli şüphenin oluştuğu” ifadelerine yer verildi.

EMİNE LİM'İ TEHDİT EDEN KİŞİ KİM ÇIKTI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Barım : Emine Hanım'a öncelikle geçmiş olsun der,herşeyden öte anne olan Emine Hanım hakkında bu eleştirileri yapmak yerine toplumumuzda her çiftin boşanabileceğini unutmamalı ve kendimize de bazı dersler çıkarmayı bilmemiz gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murtaza ~ 11 yıl önce
O değil de bu isim sicil yazmak da nedir ya:)) şirket evrakı değil ki bu altına isim sicil yazıp imzanı atasın.sadece haber sitesi:)) yöneticilerin okuyup okumadığı meçhul yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Pelin iphone uygulamasi kadar basit bir uygulama olmus...Next...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Basta C baskanimiz , basbakanimiz ,degerli bakanlar ,mvekilleri, valimiz , belediye baskanimiz, y kurulu baskani ve sevgili uyeleri, g mudurumuz ve yardimcilari , baskanlik yapan herkese hurmet saygi ve aciziyetimi ileterek sozlerime baslamak istiyorummmm DİYE YORUMLARİNİZA BASLARSANİZ DAHA COK KİSİYE YAGCİLİK YAPMİS OLURSUNUZ İSİM VS YAZAN ZEKİ ARKADASLAR :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Pelin A. 045776 THY ''İsim vermeden yazilan bu cirkin yorumlara soyleyebilecek birsey bulamiyorum.Sadece unutulmamasi gereken sey, Bir Kadinin,Bir Annenin Gururu ve HAysiyeti.Emine Hanim sizin ablaniz kardesiniz ya da anneniz olabilirdi.Boyle mi yorum yapacaktiniz o zaman.Bir anne olarak Ben Emine Hanim'in insaniyetini yuregini biliyorum.Hayatta hersey insanlar icin biraz da egonuzdan degil YUREGİNİZDEN bakin.Dilerim en kisa surede sizi uzen bu sahsiyetsiz insanlar cezasini bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UZMAN ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ata sözü :ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN CİKMAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atasözü ~ 11 yıl önce
Kişi kendinden bilir işi..
Ya ~ 11 yıl önce
Su Kadin gitsede yerine bir stewart gelse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin yasemin vural. ~ 11 yıl önce
mail oyle atılmaz yorum oyle yazılmaz böyle yazılır! oyle ısımsız olmaz boyle olur! ben yasemin vural THY kabın ekıbınde o uzucu kazada amsterdam kazasında yaralı olarak o uçaktan çıkan YASEMIN VURAL. şımdı hayatta ısem allahımın bana ıkınci şansı vermesınden, şimdi gülebiliyorsam; O YUZU GÜLEN ,KAPTANINDAN YOLCUSUNA EKİBİNDEN YAKINLARIMIZA KADAR bızı amsterdamda hastanelerde otellerde yanlız bırakmayan elımızden tutup,halen raporlu olsak defalarca amelıyatlar olsakta bızı terketmeyen EMİNE LİM sayesındedır. 4 yılda bız onu ve sırketimizi bırakında tanıyalım. Artık bır baskandan zıyade benım ve o gunu yasayanlar için bir abladır.onu herzaman görmesenızde mutlu gunlerde , ölümlü günlerde , zor günlerde hastanedeysenız hastanede,hep yanınızda bulursunuz.benım gıbı buna şahitlik edecek yuzlerce kabın gorevlısıde vardır. BUNU BILEN BILIR. Bunlar ne soylenır,ne show ıcın yapılır nede bılınsın ıstenir.Biz bunu 4 yıldır gergun bılıyoruz.oyuzden bırazcık kadınlık onurunuz varsa ona gore yazın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000