28 Ekim 2013, Pazartesi 09:51:35

EMEK MECLİSİ'NDEN ZEHİR ZEMBEREK...

Hava İş Sendikası yönetimine aday gruplardan Emek Meclisi, bir açıklama yayınlayarak dün yapılan delege seçimlerinde darp edildiklerini ve saldırıya uğradıklarını belirtti...
  • Bir kere anadolu yak. Sube baskani sezgin uzun'un abisi badygard degil bir beyefendi. Kardesi issiz değil bir sirketde idari isler personeli. Her ikiside saygın insanlar. Yine ayrıca arbede ike alakalari yok. Bu isimleri pendik karakoluna bildiren ise emek meclisinin adayi cem narsap. Inanmayan pendik karakoluna gidip cemin ifadesini ogrenebilirler. Secim kaybedince ucuzlasiyorsunuz. Cok basitsiniz. Aycin inadina aycin
  • Mustafayla kaan gözlemci olarak oradaydılar biiir. Kamerayla resim mesim çekmiyorlardı ikiii reform hareketinden gözlemci gelen 2 kişinin dövülmesine engel olmak için araya girdilerüçççç hem dövüp hem üste çıkmak nasıl bir şey ya
  • Bu adam daha kime hizmet edicene karar verememiş bundan cacuk olmazzzz
  • Alandaki secimlerde emek temsilcilerinin yarisindan cogu ucusla alakasi olmayan tipler.ellerinde delege listeleri oy pesindeler.ta ankaradan kalkip gelmisler.ne isiniz var ucucularin arasinda.kendi delege leriniz bile ortalarda yok.yuzleri mi tutmuyo.
  • Hava-iş yönetiminin Sendikal demokrasiden anladığı budur. Lafta demokrat ama fiiliyatta faşist.
  • Reform hareketi ile birleştiğinizi de açıklayın artık.
  • Yazdıklarınızın hepsine eyvallah, size sorum şu peki 24 yıllık fosil MUHALİF gülçiçek'mi yönetecek sendikayı?
  • Siz onu bunu bırakın da genel müdürlükten tayşin ile gisad'dan koçhanın anadolu yakası seçiminde ne işleri vardı ve neden salonda video çekiyorlardı onu bi anlatın. Bir de bakan yeğeni hareketiyle ortaklığınızdan bahsedin.

İşte Emek Meclisi'nden yapılan o açıklama:

Basına ve Kamuoyuna,

Değerli Hava iş Üyeleri,

Bu gün yapılan (27 Ekim 2013) Hava-İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi seçimlerinde sendika mafyası terör estirmiştir.

Hava-İş Sendikasının 7-8 Aralık 2013 tarihinde yapılacak 27. Olağan Genel Kurulu ile ilgili işyeri ve Şube seçimleri devam ederken, şubelerde yaşadığı yenilgileri kapatmaya çalışan mevcut Hava-İş Yönetimi, baskıcı ve demokratik olmayan yöntemleri devreye sokmuş durumda.

Anadolu Şubesi seçimleri sabah 09:00 da başladı. Atilay AYÇİN’in talimatı ile Pendik merkezde bulunan şube binası 40-50 kişilik bir grup tarafından adeta kuşatılmış, giriş ve çıkışlar bu grup tarafından kontrol altına alınmıştır.

Şube seçimlerini izlemeye giden Emek Meclisi üyesi Arkadaşlarımız saat 11:00 sıralarında bu grupların elebaşı olduğu tahmin edilen, mevcut Hava-İş Şube Başkanı Sezgin UZUN’ un abisi olduğu sonradan öğrenilen Selçuk UZUN (bodyguard) ve diğer kardeşi Serdar UZUN (işsiz) yönlendirmesi sonucu arkadaşlarımıza saldırmışlar ve darp etmişlerdir.

Arkadaşlarımız, THY AO  Sosyal ve İdari İşler Başkanlığı çalışanı Mustafa TAYŞİ ve Uçuş İşletme Başkanlığı personeli Kaan KOÇHAN, bu grup tarafından üyesi olduğu sendikasında, dışardan taşınan kişiler tarafından dövülerek seçimleri izlemeleri engellenmiş ve kovulmuşlardır.

Konu yargıya taşınmış arkadaşlarımız hastaneye giderek rapor almışlardır, gerekli yasal girişimler devam etmektedir.
Daha öncede kendi üyelerini dövmekten sabıkalı bu sendika yönetimi artık bardağı taşırmıştır.

Biz işverenin yaptığı baskıları hep biliyoruz.Bunlara  direniyoruz ve direneceğiz. Ancak bizim olan ve üyesi bulunduğumuz sendikamızın yöneticisi ve onların ne iş yaptığını bilmediğimiz akrabaları tarafından saldırılara maruz kalmamız nasıl bir anlayışla karşı karşıya kaldığımızın en açık göstergesidir.

Hava-İş ve ona bağlı şubeler bir işçi sendikası olmaktan çıkarılmış, küçük  çıkar gruplarının ve onların akrabalarının yönettiği şirketler haline getirilmiştir.

Bu sendikal anlayış ve onun 24 yıllık fosilleşmiş Genel Başkanı Atilay AYÇİN bizi temsil edemez.

Çok saygıdeğer ve nezih bir toplum olan THY ve THY TEKNİK AŞ çalışanlarını bu mafya kılıklı ve  sendikamızın  üyesi olmayan insanlara teslim etmeyeceğiz.

EMEK MECLİSİ OY PUSULA RENGİ LİLA’ DIR.

Saygılarımzla.

EMEK MECLİSİ'NDEN ZEHİR ZEMBEREK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

saw ~ 10 yıl önce
Bir kere anadolu yak. Sube baskani sezgin uzun'un abisi badygard degil bir beyefendi. Kardesi issiz değil bir sirketde idari isler personeli. Her ikiside saygın insanlar. Yine ayrıca arbede ike alakalari yok. Bu isimleri pendik karakoluna bildiren ise emek meclisinin adayi cem narsap. Inanmayan pendik karakoluna gidip cemin ifadesini ogrenebilirler. Secim kaybedince ucuzlasiyorsunuz. Cok basitsiniz. Aycin inadina aycin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M ~ 10 yıl önce
Dün eşkiya iş başındaydı..Kaybedecekleri belli olunca fiziki şiddete başvurdular..Bir sonraki aşamada ne yapacaklarını kimse kestiremez..Haydi İşletme, sendikamızı bu eşkiya çetesinden kurtaralım...Oylar Emek Meclisine...
KEDİ ~ 10 yıl önce
Bu Atilay ekibi Mart kedisi gibiler..Hem dövüyorlar, hem bağırıyorlar..Pes vallahi.
BİR BÖLEN ~ 10 yıl önce
Emek Meclisinin işi zor..Bahadır bey oyları bölecek, Atılay yine kazanacak maalesef...
aaaa ~ 10 yıl önce
2 reformcuyu kurtarmış ama kendini kurtarmış ama kendini nasıl kurtaramamış.......
oonu bırak ~ 10 yıl önce
Mustafayla kaan gözlemci olarak oradaydılar biiir. Kamerayla resim mesim çekmiyorlardı ikiii reform hareketinden gözlemci gelen 2 kişinin dövülmesine engel olmak için araya girdilerüçççç hem dövüp hem üste çıkmak nasıl bir şey ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu adam daha kime hizmet edicene karar verememiş bundan cacuk olmazzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lila ne iş ~ 10 yıl önce
Alandaki secimlerde emek temsilcilerinin yarisindan cogu ucusla alakasi olmayan tipler.ellerinde delege listeleri oy pesindeler.ta ankaradan kalkip gelmisler.ne isiniz var ucucularin arasinda.kendi delege leriniz bile ortalarda yok.yuzleri mi tutmuyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
panikteler ~ 10 yıl önce
Atçin'in saz arkadaşı , kaybedeceğinizi anladınız, millete çamur atıyorsunuz değil mi? Yağma yok, işiniz bitti!
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hava-iş yönetiminin Sendikal demokrasiden anladığı budur. Lafta demokrat ama fiiliyatta faşist.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
simurg ~ 10 yıl önce
Reform hareketi ile birleştiğinizi de açıklayın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
24 yıllık muhalif ~ 10 yıl önce
Yazdıklarınızın hepsine eyvallah, size sorum şu peki 24 yıllık fosil MUHALİF gülçiçek'mi yönetecek sendikayı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onu bunu bırakın ~ 10 yıl önce
Siz onu bunu bırakın da genel müdürlükten tayşin ile gisad'dan koçhanın anadolu yakası seçiminde ne işleri vardı ve neden salonda video çekiyorlardı onu bi anlatın. Bir de bakan yeğeni hareketiyle ortaklığınızdan bahsedin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000