18 Mayıs 2010, Salı 08:54:36

ELAZIĞ'DAN GECE UÇUŞLARI BAŞLADI

Elazığ Havalimanı'na firmaların düzenlemeye başladığı gece uçuşları başladı. İlk uçak Ankara'dan geldi.
  • Elazığ Hava Meydanının, bir havalimanı`na çevrilmesi için çok çaba sarfeden ve bu uğurda en son toplantıdan sonra Elazığda geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Elazığ Hava Meydanı müdürü Ali Şengez ve oğlu Mehmet Sait Şengez`i rahmetle anıyorum.
  • pegasusla rakabek etmekten korkuyolar.
  • Bu kadar yolcu yoğunluğu nun fazla olduğu Elazığ a SUNEKSPRES, ONURAIR, ATLASJET neden sefer yapmayı düşünmüyor; düşünmelerinde fayda var diye düşünüyorum
  • elaziğ doluluk orani açisindan çok başarili bir bolge. art alani geniş. havayolu tercih orani çok yüksek..

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Elazığ Havalimanı'na Ankara'dan gelecek olan uçakların saat 23.00'te kalkacağını ve 00.15'te Elazığ'a ineceğini belirtti. Gece gelecek olan uçak sabah 06.50'da Ankara'ya hareket edecek.
 
DHMİ Elazığ Havalimanı Müdürü Mehmet Kaya, Ankara-Elazığ arasında THY AnadoluJet firması tarafından başlatılacak olan uçak seferleri ile 24 saat sistemiyle çalışmayı planladıklarını belirterek, "Gece uçuşları Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri Ankara'dan gelecek uçaklar, ilimizden Pazartesi, Salı, Cuma ve Cumartesi günleri Ankara'ya uçacak. Başlayacak seferlerle havaalanımızın vereceği hizmet artış gösterecek" dedi.

 

ELAZIĞ'DAN GECE UÇUŞLARI BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Elazığ Hava Meydanının, bir havalimanı`na çevrilmesi için çok çaba sarfeden ve bu uğurda en son toplantıdan sonra Elazığda geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Elazığ Hava Meydanı müdürü Ali Şengez ve oğlu Mehmet Sait Şengez`i rahmetle anıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasusla rakabek etmekten korkuyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu kadar yolcu yoğunluğu nun fazla olduğu Elazığ a SUNEKSPRES, ONURAIR, ATLASJET neden sefer yapmayı düşünmüyor; düşünmelerinde fayda var diye düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
elaziğ doluluk orani açisindan çok başarili bir bolge. art alani geniş. havayolu tercih orani çok yüksek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000