27 Şubat 2009, Cuma 09:13:41

Elazığ Havaalanı pisti, 10 Mart'ta hazır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Elazığ Havaalanı'nın her türlü uçağın iniş kalkışına müsait hale gelmesini sağlayan pistin yapımının 10 Mart'ta bütünüyle tamamlanmış olacağını bildirdi.
  • Politikacının seçim öncesi söylediği sözleri değil, olayın kendisini irdeleyebilen ve buna göre karar verebilen akıl bilince sahiptir. Google elinizin altında, şu pistin hikayesini gün gün görebilirsiniz. Bu kişilerin sözleriyle birlikte. Sonra verin kararınızı. İlinden ilçe ayrılmasına dair yasa tasarısına imza atıp, sonra "okumamıştım" diyen kişilere saygı duymak değil, kararımızı ve düşünce yeteneğimizi sorgulamamız gerekir.
  • Sn.Necati Çetinkaya ya teşekkür ederiz.Ancak Umarız ki Uluslararası havalimanı statüsünü resmi olarak kazanır.Verilen sözün tutulacağından şüphemiz yok. Saygılar
  • bır an once acılsın artık elazıg bunu coktan hak edıyor bence uluslar arası hava lımanı olmalı..
  • Airbuscu arkadas ne demek istiyorsun anlamadim. Asil sacmalayan sensin. Pist yapilirsa diyorsun. Pist yapildi zaten ve Mart ayinda aciliacak ucuslara. Once haberi daha iyi okursan iyi olacak. Baskalarini karalamdan once sen ne yazdigina dikkat et.
  • Arkadaşlar.. Nasıl bukadar mantksız olabiliyorsunuz ? şu anda A319 iniyor eğer pist yapılırsa A320 ile inişe uygun olacak lütfen biraz daha şaçmalamıyalım ;)
  • Atlasjetin Elaziga ucacagini zannetmiyorum. Umarim Pegasus ucar.
  • Pegasus'u unutmayin. Onlarda yakinda basliyorlar.
  • Elazığa gideceğini düşünenler büyük bir yanılgı içindeler.Hangi uçaklarla uçacaklar.CRJ leri apar topar gönderdiler.Yurt içinden çaktırmadan çekilmeye başlıyorlar. Bütün ümitlerini Cidde'ye bağladılar.Zaman gösterecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, havaalanı ile ilgili olarak kendi hükümetleri döneminde orunu çözeceklerini açıkladıklarını ve bu konuda yapılan çalışmaların sonuna gelindiğini söyledi.

Çetinkaya, "Biz, pist yapacağız ve sorunu çözeceğiz dedik. 2006 yılında temeli attık. Uluslararası standartta pistin inşaatına başladık ve bugüne kadar piste 52 milyon TL harcadık. Helal olsun. Elazığ'a daha fazlası da yapılır. İnşaat ilerlerken ufak tefek aksaklıklar yaşadık, olabilir. Herkesin başına gelebilir. Ama hizmet etmeyenler, taş taş üstüne koymayanlar bunu da kullanmaya kalktılar ama onlara fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Pistin tamamlanması ve hizmete açılmasıyla birlikte Elazığ'a yeni bir canlılık geleceğini belirten Çetinkaya, "Elazığ Havaalanı 15 Mart'tan itibaren tarifeli uçuşlara başlıyor. Hem de Ankara'dan da başlıyor. Buradan ilan ediyorum. Atlas Jet de gelecek, THY de gelecek. İleride yurtdışından uçaklar da gelecek. Elazığ bir başka canlanacak, güzelleşecek" diye konuştu.

Gümrük Müdürlüğü'nün kurulması konusunda da girişim ve çalışmalarının olumlu bir şekilde sürdüğünü kaydeden Çetinkaya, "Elazığ Havaalanı'nda Gümrük Müdürlüğü kurulacak. Bu konuda gelen talepleri dikkate alarak gerekli girişim ve çalışmaları yaptık. Konuyla ilgili hiçbir olumsuzluk söz konusu değil. Gümrük Müdürlüğü'nü de ilimizde kurarak bu alandaki sıkıntıyı da gidermiş olacağız" şeklinde konuştu.

Elazığ Havaalanı pisti, 10 Mart'ta hazır

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Politikacının seçim öncesi söylediği sözleri değil, olayın kendisini irdeleyebilen ve buna göre karar verebilen akıl bilince sahiptir. Google elinizin altında, şu pistin hikayesini gün gün görebilirsiniz. Bu kişilerin sözleriyle birlikte. Sonra verin kararınızı. İlinden ilçe ayrılmasına dair yasa tasarısına imza atıp, sonra "okumamıştım" diyen kişilere saygı duymak değil, kararımızı ve düşünce yeteneğimizi sorgulamamız gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sn.Necati Çetinkaya ya teşekkür ederiz.Ancak Umarız ki Uluslararası havalimanı statüsünü resmi olarak kazanır.Verilen sözün tutulacağından şüphemiz yok. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bır an once acılsın artık elazıg bunu coktan hak edıyor bence uluslar arası hava lımanı olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airbuscu arkadas ne demek istiyorsun anlamadim. Asil sacmalayan sensin. Pist yapilirsa diyorsun. Pist yapildi zaten ve Mart ayinda aciliacak ucuslara. Once haberi daha iyi okursan iyi olacak. Baskalarini karalamdan once sen ne yazdigina dikkat et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar.. Nasıl bukadar mantksız olabiliyorsunuz ? şu anda A319 iniyor eğer pist yapılırsa A320 ile inişe uygun olacak lütfen biraz daha şaçmalamıyalım ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Atlasjetin Elaziga ucacagini zannetmiyorum. Umarim Pegasus ucar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus'u unutmayin. Onlarda yakinda basliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Elazığa gideceğini düşünenler büyük bir yanılgı içindeler.Hangi uçaklarla uçacaklar.CRJ leri apar topar gönderdiler.Yurt içinden çaktırmadan çekilmeye başlıyorlar. Bütün ümitlerini Cidde'ye bağladılar.Zaman gösterecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000