10 Aralık 2009, Perşembe 11:25:05

EKŞİ, HANGİ ŞİRKETE GENEL MÜDÜR OLUYOR?

Son dönemde cadı kazanı gibi kaynayan KTHY'ye sürpriz bir ismin genel müdür olacağı öne sürüldü.
  • Ne yolsuzluklrla ne yalan dolanlarla THY'e o kadar borçlanmak zorunda kaldık biliyormusun? THY'nin KTHY'İ bakımlarını orda yaptırmak zorunda bırakıldığını hem de thynin istediği fiyata yaptırmak zorunda bırakıldığını biliyomusun? İzin verseydiniz Sevgili AB BİZE SAHİP DE ÇIKARDI.AMBARGO DA UYGULAMAZDI. EN BÜYÜK AMBARGOYU UYGULAYAN SİZSİNİZ. YETER ARTIK ÇEKİN ELLERİNİZİ ÜZERİMİZDEN.
  • ZEKİ ZİYAYI ..AYIRIYORUM...ANCAK M.GÜNDAL ..LİSANİ KOZAL ..GİBİ BU MESLEĞİ 45 YAŞINDAN SONRA ÖĞRENMEYE ÇALIŞAN İŞ BİLMEZLER DEĞİLMİ BU GÜZEL ŞİRKETİN ALTINA BOMBAYI KOYANLAR..HER İŞLERDEN KOMİSYONCU GURUP BUNLAR DEĞİLMİ..HEMEN UNUTTUNUZ..BUNLARDA SES ÇIKARACAK YÜZ VARMIKİ..NE ÇABUK UNUTTUNUZ..BECERİKSİZLERİ YAPMAYIN ADAM YERİNE GEÇTİLER BİR ZAMAN İÇİN ..ABDURRAHMAN ÇELEBİ DAHİ OLAMAZLAR
  • BU DÜNYA SİZE DE KALMAYACAK BİLAL BEY..
  • THY bitti sıra Kıbrısta. Ama orada badem bıyıklı bulamazsınız. Ne yapacaksınız ? Türkiyeden mi ithal edeceksiniz. Çok zor be gardaş..
  • Temelin full force destek verdiği, gn md yard lığını onun için tahsis ettiği, apronu havaşa verip sendikanın engellemelerini bitirerek apron dışına çıkartarak tam destek verdiği bir adamdı. Radikal hiçbir değişiklik yapmaya cesaret bulamadı. Yönetimin sözünden hiç çıkmazdı. Yer işletmede asıl temizlik ondan öncekiler tarafından yapılmıştı zaten. O sadece Şerafettinle Esata bıraktı dümeni o kadar. Halada dümende bu ikili var. Adam işi bilmezdi ama hırslıydı, takipçiydi. En büyük özelliği ise işi bilmeden bilenleri yönetmek. Altını by pass etmek. Bu özellik havacılıkta ne kadar iş yapar oda ayrı bir konu.
  • THY Teknik'ten ayrıldığı haberini okuyunca, altına "ne iyi adamdı, harcadılar, kadrolaşmak için çıkardılar, zaten yönetimle anlaşamıyordu" yazanlar burada da ya bıyığına mâna bulmuş, ya da "THY bitti şimdi de KTHY'de kadrolaşıyorlar" demiş. Gerçekten de, anlaşılması zor insanlarla aynı oksijeni tüketmek ne kötü...
  • 25 senedir THY deyim kendisi yer işletmeye gelmiş en iyi yöneticidir.Çözüm odaklı ve çok çalışkandır.Çalıştığı dönemde çok kötü meydan şartlarına rağmen thy tarihinin en iyi on time performansını yakalamıştır.Yer işletme bir çok yenilikle onunla tanışmıştır. daima iyi olma hırsı bazen çalışanlara karşı acımasız olmasına neden olmuş olabilir ama ondan şikayetçi olanlar çalışmaktan ya daha ziyade yatmayı yeğleyenlerdir
  • sevinin dostlar TK ondan kurtuldu. KTHY dusunsun artik. IETT'ye mudur olamayacak biridir bu adam, yazik. Allah icinize sindirsin.
  • adamın tipe bakarsan anlarsın.. badem bıyıklara bak anlarsın zaten :)))
  • Bu isler kurs almak ile olmuyor Trene gibi degil.

THY Teknik A.Ş'deki Genel Müdür Yardımcılığı görevinden alınarak merkeze çekilen Bilal Ekşi'nin Kıbrıs Türk Hava Yolları'na Genel Müdür olacağı iddia edildi.

1968 doğumlu olan Ekşi, 1989 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’ni bitirdikten sonra 1994 yılına kadar TC Devlet Demir Yolları’nda mühendis olarak görev yaptı. Ardından İstanbul Ulaşım AŞ.’de yönetimde yer alan Ekşi, elektronik sistemlerin bakım onarımıyla ilgili faaliyetler yürütürken, Japonya ve çeşitli ülkelerde kurslar aldı ve kalite ve performans konularında özgün çalışmalar yürüttü.

Bilal Ekşi, havacılık geçmişi 2003 yılında THY’de Revizyon Atölyeleri Başkanlığı görevine getirilmesiyle başladı.

Gelişmeler AirportHaber.com'da olacak...

EKŞİ, HANGİ ŞİRKETE GENEL MÜDÜR OLUYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yolsuzluklrla ne yalan dolanlarla THY'e o kadar borçlanmak zorunda kaldık biliyormusun? THY'nin KTHY'İ bakımlarını orda yaptırmak zorunda bırakıldığını hem de thynin istediği fiyata yaptırmak zorunda bırakıldığını biliyomusun? İzin verseydiniz Sevgili AB BİZE SAHİP DE ÇIKARDI.AMBARGO DA UYGULAMAZDI. EN BÜYÜK AMBARGOYU UYGULAYAN SİZSİNİZ. YETER ARTIK ÇEKİN ELLERİNİZİ ÜZERİMİZDEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ZEKİ ZİYAYI ..AYIRIYORUM...ANCAK M.GÜNDAL ..LİSANİ KOZAL ..GİBİ BU MESLEĞİ 45 YAŞINDAN SONRA ÖĞRENMEYE ÇALIŞAN İŞ BİLMEZLER DEĞİLMİ BU GÜZEL ŞİRKETİN ALTINA BOMBAYI KOYANLAR..HER İŞLERDEN KOMİSYONCU GURUP BUNLAR DEĞİLMİ..HEMEN UNUTTUNUZ..BUNLARDA SES ÇIKARACAK YÜZ VARMIKİ..NE ÇABUK UNUTTUNUZ..BECERİKSİZLERİ YAPMAYIN ADAM YERİNE GEÇTİLER BİR ZAMAN İÇİN ..ABDURRAHMAN ÇELEBİ DAHİ OLAMAZLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU DÜNYA SİZE DE KALMAYACAK BİLAL BEY..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY bitti sıra Kıbrısta. Ama orada badem bıyıklı bulamazsınız. Ne yapacaksınız ? Türkiyeden mi ithal edeceksiniz. Çok zor be gardaş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Temelin full force destek verdiği, gn md yard lığını onun için tahsis ettiği, apronu havaşa verip sendikanın engellemelerini bitirerek apron dışına çıkartarak tam destek verdiği bir adamdı. Radikal hiçbir değişiklik yapmaya cesaret bulamadı. Yönetimin sözünden hiç çıkmazdı. Yer işletmede asıl temizlik ondan öncekiler tarafından yapılmıştı zaten. O sadece Şerafettinle Esata bıraktı dümeni o kadar. Halada dümende bu ikili var. Adam işi bilmezdi ama hırslıydı, takipçiydi. En büyük özelliği ise işi bilmeden bilenleri yönetmek. Altını by pass etmek. Bu özellik havacılıkta ne kadar iş yapar oda ayrı bir konu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY Teknik'ten ayrıldığı haberini okuyunca, altına "ne iyi adamdı, harcadılar, kadrolaşmak için çıkardılar, zaten yönetimle anlaşamıyordu" yazanlar burada da ya bıyığına mâna bulmuş, ya da "THY bitti şimdi de KTHY'de kadrolaşıyorlar" demiş. Gerçekten de, anlaşılması zor insanlarla aynı oksijeni tüketmek ne kötü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
25 senedir THY deyim kendisi yer işletmeye gelmiş en iyi yöneticidir.Çözüm odaklı ve çok çalışkandır.Çalıştığı dönemde çok kötü meydan şartlarına rağmen thy tarihinin en iyi on time performansını yakalamıştır.Yer işletme bir çok yenilikle onunla tanışmıştır. daima iyi olma hırsı bazen çalışanlara karşı acımasız olmasına neden olmuş olabilir ama ondan şikayetçi olanlar çalışmaktan ya daha ziyade yatmayı yeğleyenlerdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sevinin dostlar TK ondan kurtuldu. KTHY dusunsun artik. IETT'ye mudur olamayacak biridir bu adam, yazik. Allah icinize sindirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adamın tipe bakarsan anlarsın.. badem bıyıklara bak anlarsın zaten :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu isler kurs almak ile olmuyor Trene gibi degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000