21 Mayıs 2018, Pazartesi 18:13:41

Ekşi; 'Bilet fiyatları düşecek'

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 3. havalimanının açılmasıyla rekabetin artacağını ve bilet fiyatlarının düşeceğini açıkladı.
  • I hope you will consider recruiting a crew with experience in flight attendants starting from 1981 because they deserve work
  • lo, ağam bizle dalga geçiy. Valla inanmayıh..
  • Kabin aş geliyor gümbür gümbür.. sendikanı sorgula !!
  • Yeni bir komedyen kazandı Türkiyem. Eksiği doldurduğu iyi oldu, millet harap bitap gülmeye ihtiyaç var.
  • Biz zaten THY ile uçamıyoruz sağolsun. Diğer havayolları olmasa uçamayacağız.
  • ..nebze de olsa düşürecektir ; Düşmez, çünkü maliyetleri bugünden daha yüksek olacak. Aslında bugünlerde düşürebilirler! ...Atatürk Havalimanı , kapasitesini doldurduğu için sıkıştığını;5 senedir bu sıkıntıyla karşılaştığımız için THY büyüyebileceğinden daha az büyüyor.THY istediği her zaman büyümüştür,detayları var !2015 ekim - 2018 ocak arasındaki yaşananları herkes biliyor , THY'de bu nedenle büyüyemezdi. Son 5 yıl içinde AHL'nin ve aynı zamanda ISG'nin kapasitif sıkıntılarının çözülmeme sebeplerini bir tek cümle ile anımsatmak isterim. IGA yatırımı için'' toplumsal hafızada algı yaratılması ve politik yatırımlara da zemin hazırlanması için dersem yeterli olacaktır. Doğrusu ise 3 şehir havalimanı İstanbul'a çok yakışacağı gibi ulusal bütçeye de enflasyonist baskılar oluşmayacaktı.Dün bir başka kaynakta IGA'nın 35 + 35 ATM +%10 ile çalışacağı yazılmıştı,mevcut pistlerin lokasyonları ve ramp hareketleri daha fazlasını kaldırmaz.1 ve 2yerine,2 ve 3 numaralı pistlerin yapılması !
  • Aferin hep boyle ol, Vizyona gerek yok
  • ver mehteri ver, gazlayın milleti:)
  • Bilet fiyatları düşünce halk zenginliycek mi ? Yurt dışına gidemez olduk ://
  • O havaalanı aktarma merkezı için kullanacaksınız yani bi uçmayacaz anlaşılan

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 3. havalimanının açılmasıyla rekabetin artacağını ve bilet fiyatlarının düşeceğini açıkladı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Uçak biletlerinin fiyatını belirleyen rekabettir. Bir de sizin belirleyebileceğiniz bir rakam vardır. Petrol fiyatları ve dolar kurunda yükseliş fiyatları etkiledi. Yeni havalimanı rekabeti arttıracak bu da bilet fiyatlara yansıyacak. Fiyatların bir nebze de olsa düşürecektir" dedi.

Atatürk Havalimanı'ndan 29 Ekim'de açılışının yapılacağı İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma hazırlıkları yapan Türk Hava Yolları personel ve uçak sayısını da arttıracak.

Yeni Havalimanı'na taşınma süreci ile ilgili Yeni Şafak'a konuşan Türk Hava Yolları Genel Müdürü bilet fiyatlarıyla ilgili ise düşüş yaşanabileceğini sinyalini verdi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin açıklamaları şöyle:

"İstanbul Yeni Havalimanı, Türk sivil havacılığının dönüm noktalarından biri olacak. Çünkü 200 milyon yolcu kapasiteli bir havalimanından bahsediyoruz. 5 paralel pisti olan bir havalimanından bahsediyoruz. Bu şu anlama geliyor, 5 uçak aynı anda inip kalkabilecek. Bu millete yakışır bir havalimanından bahsediyoruz. Bütün fazları tamamlandığında, Türkiye'nin GSYH'nın yüzde 4'ünü karşılayabilecek. İlave istihdam sağlayabilecek bir havalimanından bahsediyoruz."

Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalima'nın kapasitesini doldurduğu için sıkıştığını ifade eden Ekşi, "Dünya'da bir çok noktaya uçmak istiyoruz. 5 senedir bu sıkıntıyla karşılaştığımız için THY büyüyebileceğinden daha az büyüyor." açıklamalarında bulundu.

Yeni Havalimanı ile THY ve Türk sivil havacılığın önünün açılacağını vurgulayan Ekşi, "Türkiye'nin havacılıkta dünyanın bölgesel bir aktarma merkezi haline gelmesine yarayacak" dedi.

"Fiyatların bir nebze de olsa düşürecektir"
Uçak biletlerinin fiyatını belirleyenin rekabet olduğunu ifade eden Ekşi, "Bir de sizin belirleyebileceğiniz bir rakam vardır. Petrol fiyatları ve dolar kurunda yükseliş fiyatları etkiledi. Yeni Havayolu rekabeti arttıracak bu da fiyatlara yansıyacak. Fiyatların bir nebze de olsa düşürecektir" dedi.

Ekşi; 'Bilet fiyatları düşecek'

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Ala ~ 6 yıl önce
I hope you will consider recruiting a crew with experience in flight attendants starting from 1981 because they deserve work

Yanıtla

Kalan karakter 1000
smirnoff ~ 6 yıl önce
lo, ağam bizle dalga geçiy. Valla inanmayıh..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka ~ 6 yıl önce
Kabin aş geliyor gümbür gümbür.. sendikanı sorgula !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Spock ~ 6 yıl önce
Yeni bir komedyen kazandı Türkiyem. Eksiği doldurduğu iyi oldu, millet harap bitap gülmeye ihtiyaç var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 6 yıl önce
Biz zaten THY ile uçamıyoruz sağolsun. Diğer havayolları olmasa uçamayacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİZCE ~ 6 yıl önce
..nebze de olsa düşürecektir ; Düşmez, çünkü maliyetleri bugünden daha yüksek olacak. Aslında bugünlerde düşürebilirler! ...Atatürk Havalimanı , kapasitesini doldurduğu için sıkıştığını;5 senedir bu sıkıntıyla karşılaştığımız için THY büyüyebileceğinden daha az büyüyor.THY istediği her zaman büyümüştür,detayları var !2015 ekim - 2018 ocak arasındaki yaşananları herkes biliyor , THY'de bu nedenle büyüyemezdi. Son 5 yıl içinde AHL'nin ve aynı zamanda ISG'nin kapasitif sıkıntılarının çözülmeme sebeplerini bir tek cümle ile anımsatmak isterim. IGA yatırımı için'' toplumsal hafızada algı yaratılması ve politik yatırımlara da zemin hazırlanması için dersem yeterli olacaktır. Doğrusu ise 3 şehir havalimanı İstanbul'a çok yakışacağı gibi ulusal bütçeye de enflasyonist baskılar oluşmayacaktı.Dün bir başka kaynakta IGA'nın 35 + 35 ATM +%10 ile çalışacağı yazılmıştı,mevcut pistlerin lokasyonları ve ramp hareketleri daha fazlasını kaldırmaz.1 ve 2yerine,2 ve 3 numaralı pistlerin yapılması !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok yakisiklisin Bila ~ 6 yıl önce
Aferin hep boyle ol, Vizyona gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper ~ 6 yıl önce
ver mehteri ver, gazlayın milleti:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ne olacak ?? ~ 6 yıl önce
Bilet fiyatları düşünce halk zenginliycek mi ? Yurt dışına gidemez olduk ://

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zx ~ 6 yıl önce
O havaalanı aktarma merkezı için kullanacaksınız yani bi uçmayacaz anlaşılan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000