27 Şubat 2009, Cuma 00:11:04

DÜŞEN UÇAĞIN İÇİNDEN İLK GÖRÜNTÜ

THY uçağında hayatını kaybeden Amerikalıların Boeing işçileri olabileceği bildirildi. Boeing sözcüsü uçakta firma çalışanlarının bulunduğunu doğruladı.
  • Avrupanin en yetenekli ATC calisanlari Amsterdam, Londra ve Frankfurt´ta. Tekirdag´dan once inen ucak B757. Bunun Wake turbelensi A321 tipi kadar kucuk. Kerem Erdal Rotterdam, Hollanda
  • hep avrupayı överiz ya avrupa şöle avrupa böle die onnarın bokunu yemekten geri kalmayız ya al sana avrupa medeni avrupa çaktırmadan katliam yapan seni arkadan vurmayı seven avrupa
  • amsterdam kulesindekiler wake turbulance i bildikleri önden inen uçaktan sona tekirdagın inmesini istiolar ve kazadan sonada şaka yaparcasına açıklamalarda bulunuolar sanki cem yılmazı dinlioruz bu kadar da soytarılık olurmu cem yılmaza bile şu kazadan bahsettiginizde yüzü asılacaktır eminim işte türk insanı ve insanları bile bile katliamın kucagına atan medeni avrupalı insan hakları kültürüne sahip amsterdam kulesinin çalışanları ne kadar espiritüel ve şirinler degilmi allahtan diliyorum o kulede çalışanlar ölen kahraman pilotlarımızın ,ekibin ve yolcuların kanlarıyla boğulurlar ve ölen kahramanlarımızada allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun
  • ulvi murat arkadaşımız maalesef vefat etti.Hepimiz çok üzgünüz.Allah'tan rahmet,yakınlarına sabırlar diliyorum.Melek gibi biriydi.Mekanın cennet olsun.
  • öncelikle kaptanlarımıza allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum.. kabin ekibi hakkında neden bir bilgi yok? figen hanım, perihan, yasemin.. sağlık durumları hakkında bir bilgi yok.. Ulvi murat' ı hepimiz çok merak ediyoruz. bugün 3. gün ve hala bir açıklama yok salak gibi olduk sayelerinde!
  • aman allahım burdan insan nasıl sağ çıkabilir ki?
  • Ne ekıpden bılgılerı var ne ölulerden yazıklar olsun ya gercekten MUSLUMANLIK varsa ıcınızde cekın gıdın be
  • Bu fotografta hele uçağı tanıyanlar için çok moral bozucu keşke yayınlanmasaydı. En acı ve önemli soruları millet birbirine soruyor.Bu yönetim nerede.Bütün zorluklara rağmen daha tutarlı daha açık daha doğru bilgiler verilebilir.Kendi personellerinden bile haberleri yok. Hollandalılara teslim olmuş gibiyiz Kaldırın bir uçak doktor,imam,pisikolog,halklailişkiler uzmanı, politikacı ne gerekirse içine bindirin yollayın biz buradayız Türkiye burada THY burada deyin.En azından oradaki insanların morale ihtiyacı var.Oradaki istasyon ne yapıyor. Bu kadar organizasyonsuzluk havacılığa ve bu kadar büyük bir şirkete yakışır mı. Çok büyük bir imtihan veriyorsunuz.Personeliniz ve bütün millet sizi izliyor.Halkımız olaya sizden fazla ilgi gösteriyor.
  • Ulvi Murat Eskin hakkında kesin bilgisi olan var mı? Yorum yazanlar eminler mi onu kaybettiğimize? :((
  • Arkadaşlar Kabin Personellerimizin son durumu nasıl?? Kesin bilgisi olan bana bir bilgi versin lütfen..Airporthaber'e sesleniyorum lütfen artık Kabin Personelleri ile ilgili bir bilgi verin..Neye inanayacağımızı şaşırıyoruz..Bırakın artık THYnin açıklamalarını şok sözlerini falan..Kendi Personelli hakkında bilgisi olmayan bir şirketten fazla şeyler ümid etmeyin bu saatten sonra..

Dört Boeing çalışanın, dün Hollanda'da düşen uçakta olduğu bildirildi. Seattle Times'ın haberine göre, Boeing Sözcüsü Jim Proulx uçakta Boeing çalışanları olduğunu doğruladı. Proulx'ın doğruladığu isimler şöyle:

Michael Hemmer

Ronald Richey

John Salman

Ricky Wilson

Sözcü durumlarından emin olana ve ailelerine haber verene kadar daha fazla yorum yapmaktan kaçındı.

Hollandalı yetkililer dün düşen uçakta hayatını kaybeden yolculardan 5'inin Türk, 4'ünün de Amerikalı olduğunu açıklamışlardı. Ölenler arasında 3 Türk pilot da bulunuyor. Bir havacılık forumunda Cüneyd Er'in de kazada hayatını kaybettiği bildirildi.

Uçakta, 60 Hollandalı, 51 Türk, 1 Alman, 7 Amerikalı, 3 İngiliz, 1 Bulgar, 1 Finlandiyalı, 1 İtalyan, 1 Tayvanlı, 4 İranlı, 1 Sudanlı ve 2 Suriyeli yolcu bulunuyordu. Yolculardan 2'sinin uyruğu ise henüz belli değil.

 

uçakiçi

 

 Kaynak:TurkTime

DÜŞEN UÇAĞIN İÇİNDEN İLK GÖRÜNTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 15 yıl önce
Avrupanin en yetenekli ATC calisanlari Amsterdam, Londra ve Frankfurt´ta. Tekirdag´dan once inen ucak B757. Bunun Wake turbelensi A321 tipi kadar kucuk. Kerem Erdal Rotterdam, Hollanda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hep avrupayı överiz ya avrupa şöle avrupa böle die onnarın bokunu yemekten geri kalmayız ya al sana avrupa medeni avrupa çaktırmadan katliam yapan seni arkadan vurmayı seven avrupa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
amsterdam kulesindekiler wake turbulance i bildikleri önden inen uçaktan sona tekirdagın inmesini istiolar ve kazadan sonada şaka yaparcasına açıklamalarda bulunuolar sanki cem yılmazı dinlioruz bu kadar da soytarılık olurmu cem yılmaza bile şu kazadan bahsettiginizde yüzü asılacaktır eminim işte türk insanı ve insanları bile bile katliamın kucagına atan medeni avrupalı insan hakları kültürüne sahip amsterdam kulesinin çalışanları ne kadar espiritüel ve şirinler degilmi allahtan diliyorum o kulede çalışanlar ölen kahraman pilotlarımızın ,ekibin ve yolcuların kanlarıyla boğulurlar ve ölen kahramanlarımızada allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ulvi murat arkadaşımız maalesef vefat etti.Hepimiz çok üzgünüz.Allah'tan rahmet,yakınlarına sabırlar diliyorum.Melek gibi biriydi.Mekanın cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
öncelikle kaptanlarımıza allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum.. kabin ekibi hakkında neden bir bilgi yok? figen hanım, perihan, yasemin.. sağlık durumları hakkında bir bilgi yok.. Ulvi murat' ı hepimiz çok merak ediyoruz. bugün 3. gün ve hala bir açıklama yok salak gibi olduk sayelerinde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
aman allahım burdan insan nasıl sağ çıkabilir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne ekıpden bılgılerı var ne ölulerden yazıklar olsun ya gercekten MUSLUMANLIK varsa ıcınızde cekın gıdın be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu fotografta hele uçağı tanıyanlar için çok moral bozucu keşke yayınlanmasaydı. En acı ve önemli soruları millet birbirine soruyor.Bu yönetim nerede.Bütün zorluklara rağmen daha tutarlı daha açık daha doğru bilgiler verilebilir.Kendi personellerinden bile haberleri yok. Hollandalılara teslim olmuş gibiyiz Kaldırın bir uçak doktor,imam,pisikolog,halklailişkiler uzmanı, politikacı ne gerekirse içine bindirin yollayın biz buradayız Türkiye burada THY burada deyin.En azından oradaki insanların morale ihtiyacı var.Oradaki istasyon ne yapıyor. Bu kadar organizasyonsuzluk havacılığa ve bu kadar büyük bir şirkete yakışır mı. Çok büyük bir imtihan veriyorsunuz.Personeliniz ve bütün millet sizi izliyor.Halkımız olaya sizden fazla ilgi gösteriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ulvi Murat Eskin hakkında kesin bilgisi olan var mı? Yorum yazanlar eminler mi onu kaybettiğimize? :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar Kabin Personellerimizin son durumu nasıl?? Kesin bilgisi olan bana bir bilgi versin lütfen..Airporthaber'e sesleniyorum lütfen artık Kabin Personelleri ile ilgili bir bilgi verin..Neye inanayacağımızı şaşırıyoruz..Bırakın artık THYnin açıklamalarını şok sözlerini falan..Kendi Personelli hakkında bilgisi olmayan bir şirketten fazla şeyler ümid etmeyin bu saatten sonra..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000