07 Aralık 2011, Çarşamba 13:01:00

DÜNYANIN YOLCUSU SEÇTİ...

Türk Hava Yolları, dünyanın dört bir yanından kullanılan oylarla yine zirveye çıktı...
  • Tebrikler THY,Tebrikler Hostes ve Host Arkadaşlar.....Yemegin Kalitesi ve Lezzetinden ziyade o yemegin nasıl sunuldugu önemli.Demekki sevgili uçuş görevlisi arkadaşlarımızın bu ödülü almada çok büyük emek ve payları var.Onlarada kucak dolusu Teşekkürler ve Sevgiler.
  • ''MEYVE VEREN AGAÇ TAŞALANIR'' Yahu arkadaşlar ne boş konuşuyorsunuz,ne boş yorum yapıyorsunuz sonuç ortada:::))))Hadi bunuda Torpille,para yedirerek yaptı desenize....Bir kezde Dünyanın takdir ettiği şeyi lütfen sizde TAKDİR edin artık...Gavur malı degil arkadaşlar bu şirket..Vatanını-Bayragını-Yüregini-Misafirperverliğini Temsil eden MİLLİ HAVAYOLUN...Yeter da Artık boş cızırtı yaptıgınızzzzzzzz AYIP..
  • Şu an dış istasyonlarda, istanbulda, taşrada vb. yerlerde çalışan. Zamanında part time olarak çalışmış kardeşlerimin başarısıdır bu. Bunu buraya yazıyorum okuyan kardeşlerimde benim gibi şu an THY de yönetice kadrosunda bunu biliyorfm çünkü görüyorum. Biz zamanında bu şirkete girmek için torpil kullandık fakat bu şirketi geliştirmek için yapayalnızdık. Yüzümüze tükürüldü, horgörüldük ama yılmadık. Sadece şu gerçeğe inandık bir gün THY nin tüm yöneticileri ölüp gider, tüm kapıları kapanır lakin baki kalan logomuzudur.
  • Ama yemekle ama bilmem neyle, sonuçta "Birinci" olmak çok önemli bu sektörde, bedava reklam yapıyorsunuz daha ne olsun...
  • welcome to "Kapak Airlines".... size başka yorum yapmaya gerek yok sevgili THY düşmanları...
  • komik insanlar her zaman burada , gülüyoruz size artık , irlandalı kardeşlerimiz.siz ne derseniz deyin biz bayrak taşıyıcımıza güveniyor ve seviyoruz ama size acıyoruz , bu kadar kin niye ki ??
  • bu kadar da olmaz nasıl bir bakış açınız var şaşırıyorum artık
  • Her ne hikmetse tasarruf tedbirleride en başarılı bölüm kabinden başlıyor Amerika uçuşlarından zaten minimum olan uçuş ekibini bir kişi daha azalttılar ekipler neyi nereye yetiştireceklerini şaşırmış durumda resmen inanılmaz bir servisi minımum insanla yaptırmaya çalışıyor bu kadar özverili bir bölümü bu kadar yıpratmak niye Thy 5 yıldız iddalı servisini insanların çalışanlarını kanın emerek nereye kadar gidecek ....
  • 1-)Baslikta arkidis diye lakayit bir giris yapip sonra sevgili kardesim demissiniz, ne alaka? 2-) Daha önceki hükümetler döneminde ise alinanlar anasinin karninda mi isi ögrendiler? Cevap hayir! 3-) O "karsit" gördügünüz önyargi koydugunuz ve de ötelediginiz insanlar da bu ülkenin insani, THY´yi en az bizim kadar seviyorlar diye düsünsek ne kaybederiz? Cevap hicbirsey... 4-) THY´yi izlemeye devam ederseniz, nerede neyi gelistirdiler, 10 sene öncesiyle kiyaslayin, kac kez star alliance grubu baska havayoluyla uctunuz ki? Emin olun görünce tövbe dersiniz... Elimizdeki ile yetinip onlarin kiymetini bilelim yeter... Sözün özü: Savasmayalim, sevelim birbirimizi. Zira ne makam ne dünya kimseye kalmadi kalmayacak da...Muhabbetlerimle...
  • her zaman güveniyor ve yanındayız sevgili thy.tebrikler , başarılarının devamını dilerim.
Avrupa'nın bir numaralı uçak bileti arama motoru Skyscanner'ın gerçekleştirdiği ankete göre yemekleri en çok beğenilen havayolu şirketi Türk Hava Yolları (THY) oldu. 19 havayolu şirketinin yer aldığı listede 86 puanla birinci olan THY'nin zengin menüsünde yer alan yemeklerin lezzeti kadar sunumu da dikkat çekiyor. Yolcunun uçuş sırasında lezzetli bir yemek deneyimi yaşaması, şirkete olan sadakatini de doğrudan etkiliyor.
 
Yurtiçi veya yurtdışına uçakla seyahat etmek isteyenlere 600'ü aşkın havayolunun milyonlarca rotası için en ucuz uçak bileti alternatiflerini sunan www.skyscanner.com.tr gerçekleştirdiği anket çalışmasıyla uçuş esnasında sunulan yemekleri en çok beğenilen havayolu şirketini belirledi. Dünyanın farklı yerlerinden 100'ü aşkın yolcunun katıldığı anket çalışmasında Türk Hava Yolları (THY) yemeklerinin lezzeti ve sunumuyla listenin başında yer aldı.
 
Skyscanner tarafından gerçekleştirilen anketin oylama listesinde dünyanın farklı ülkelerinden 19 uluslararası havayolu şirketi yer aldı. Ankette 100'ü aşkın yolcudan uçuş sırasında yedikleri yemekleri, lezzet ve sunum açısından değerlendirmeleri istendi. Ortaya çıkan sonuca göre THY, 86 puanla birinci olurken, 81 puanla Singapur Hava Yolları ikinci, Birleşik Arap Emirlikleri Milli Havayolu Etihad ise 80 puanla üçüncü oldu.
  
İşte dünyanın dört bir yanından gelen oylarla ortaya çıkan THY'nin yüzde 86'lık oranla zirveye çıktığı o sıralama ve şirketlerin menüsünden oluşan slayt video:
DÜNYANIN YOLCUSU SEÇTİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 12 yıl önce
Tebrikler THY,Tebrikler Hostes ve Host Arkadaşlar.....Yemegin Kalitesi ve Lezzetinden ziyade o yemegin nasıl sunuldugu önemli.Demekki sevgili uçuş görevlisi arkadaşlarımızın bu ödülü almada çok büyük emek ve payları var.Onlarada kucak dolusu Teşekkürler ve Sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
''MEYVE VEREN AGAÇ TAŞALANIR'' Yahu arkadaşlar ne boş konuşuyorsunuz,ne boş yorum yapıyorsunuz sonuç ortada:::))))Hadi bunuda Torpille,para yedirerek yaptı desenize....Bir kezde Dünyanın takdir ettiği şeyi lütfen sizde TAKDİR edin artık...Gavur malı degil arkadaşlar bu şirket..Vatanını-Bayragını-Yüregini-Misafirperverliğini Temsil eden MİLLİ HAVAYOLUN...Yeter da Artık boş cızırtı yaptıgınızzzzzzzz AYIP..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şu an dış istasyonlarda, istanbulda, taşrada vb. yerlerde çalışan. Zamanında part time olarak çalışmış kardeşlerimin başarısıdır bu. Bunu buraya yazıyorum okuyan kardeşlerimde benim gibi şu an THY de yönetice kadrosunda bunu biliyorfm çünkü görüyorum. Biz zamanında bu şirkete girmek için torpil kullandık fakat bu şirketi geliştirmek için yapayalnızdık. Yüzümüze tükürüldü, horgörüldük ama yılmadık. Sadece şu gerçeğe inandık bir gün THY nin tüm yöneticileri ölüp gider, tüm kapıları kapanır lakin baki kalan logomuzudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ama yemekle ama bilmem neyle, sonuçta "Birinci" olmak çok önemli bu sektörde, bedava reklam yapıyorsunuz daha ne olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
welcome to "Kapak Airlines".... size başka yorum yapmaya gerek yok sevgili THY düşmanları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
komik insanlar her zaman burada , gülüyoruz size artık , irlandalı kardeşlerimiz.siz ne derseniz deyin biz bayrak taşıyıcımıza güveniyor ve seviyoruz ama size acıyoruz , bu kadar kin niye ki ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu kadar da olmaz nasıl bir bakış açınız var şaşırıyorum artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her ne hikmetse tasarruf tedbirleride en başarılı bölüm kabinden başlıyor Amerika uçuşlarından zaten minimum olan uçuş ekibini bir kişi daha azalttılar ekipler neyi nereye yetiştireceklerini şaşırmış durumda resmen inanılmaz bir servisi minımum insanla yaptırmaya çalışıyor bu kadar özverili bir bölümü bu kadar yıpratmak niye Thy 5 yıldız iddalı servisini insanların çalışanlarını kanın emerek nereye kadar gidecek ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1-)Baslikta arkidis diye lakayit bir giris yapip sonra sevgili kardesim demissiniz, ne alaka? 2-) Daha önceki hükümetler döneminde ise alinanlar anasinin karninda mi isi ögrendiler? Cevap hayir! 3-) O "karsit" gördügünüz önyargi koydugunuz ve de ötelediginiz insanlar da bu ülkenin insani, THY´yi en az bizim kadar seviyorlar diye düsünsek ne kaybederiz? Cevap hicbirsey... 4-) THY´yi izlemeye devam ederseniz, nerede neyi gelistirdiler, 10 sene öncesiyle kiyaslayin, kac kez star alliance grubu baska havayoluyla uctunuz ki? Emin olun görünce tövbe dersiniz... Elimizdeki ile yetinip onlarin kiymetini bilelim yeter... Sözün özü: Savasmayalim, sevelim birbirimizi. Zira ne makam ne dünya kimseye kalmadi kalmayacak da...Muhabbetlerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
her zaman güveniyor ve yanındayız sevgili thy.tebrikler , başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000