19 Ekim 2010, Salı 11:40:20

DÜNYA YILDIZLARI THY İÇİN OYNADI

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan ve iki gün süren Türk Hava Yolları’nın Manchester United futbolcuları ile hazırlanan reklam filmi tamamlandı.
  • Reklami goren bircok Ingiliz var buralarda, yorumlar gayet guzel, kararinda hos bir reklam olmus, 60larin tarzina form edilmis muzik de cabasi.. ozellikle son sahnede Sir Charlton' dan disari cikan ve ucagi uzak cekim alan goruntu nefis olmus. 60larin stilleri yakismis..
  • Hay o bademler seninnnn ...:)
  • Yöneticiler rezaletlere imza atarken reklamcılar mucize yaratıyor....güzel bir reklam
  • koskoca m united thy için reklam çekiyo adamların derdine bak. adamlar işini biliyo. aldılar barca sponsorluğunu manu sponsporluğunu büyüdükçe büyüyülar. daha fazla sefer koycaklarda uçak yok:d reklam tanıtımdır. amacını bilmeyenler yorumyapmasın. barcanın reklamını da beğenmeyenler olmuştu ama efektiyle kurgusuyla 0n numara reklamdı ama kim anlarki. anlarda işine gelmez..
  • Tam bademlere göre bir reklam olmuş. Bunu ancak o zihniyet beğenir.
  • Tek kelime ile mükemmel bir reklam olmuş. Hala Kotil'e aklı sıra hakaret etmek isteyen garibanlara kapak olsun. Adam badem bıyıklı ama kapakları teker teker takıyor size :)
  • İdeolojik körlük gerçek gözlerini de kör etmiş insanlara ağzınla kuş tutsan, ülkeyi dünyanın bir numaralı ekonomisi de yapsan yaranamazsın...
  • Recep İvedik tipinde, tarzında, yaşayışında olanlar onu tavsiye ediyor normal olarak. Ama şunu bilmiyorlar ki THY onların seviyesinden daha yüksek seviyeye hitap ediyor.
  • super olmus, kiskananlar catliyor tek tek
  • Neden Reklam İçin Kabin İnşa Edilmiş ki Bu Reklam bir uçağın içinde de çekilebilirdi. Bazıları hemen karşı çıkar şimdi ne gerek var uçağı yatırmaya diye ama emin olun o kabin inşaatı uçağın yatmasından daha maliyetlidir. Kamera arkasında iki sunta ama faturada kazık olarak geri döner. Mr.badem harca bakalım paraları nasılsa senin cebinden çıkıyor ya
Futbolcular filmde bir yandan uçakta maç yaparken, bir yandan da Türk Hava Yolları’nın yeni Business Class konseptinin keyfini çıkarttıkları görülüyor.

Uçak içindeki maçta Manchester United takımının yıldız futbolcuları Wayne Rooney, Patrice Evra, Dimitar Berbatov, Rafael Fabio, Paul Scholes, Darren Fletcher, Darron Gibson, Anderson ve Edvin Van Der Sar oynadı. 17 yıl boyunca Manchester United forması giyen efsanevi futbolcu Sir Bobby Charlton filmin sürpriz finalinde genç kuşakla birlikte yer aldı.

Yapım Notları

“Gökyüzünde futbol maçı” adı ile Manchester’da çekilen reklam filmi için bire bir boyutlarda gerçek bir yolcu uçağı inşa edildi. İki ay süren yapım aşamasının ardından başlayan çekimler iki günde tamamlandı.

Yönetmen koltuğunda oturan isim, David Beckham gibi ünlü futbolcularla global reklam kampanyalarının reklam filmlerini çeken Marco Grandia.

Türk ve İngiliz prodüksiyon ekiplerinin ortak çalışması ile hayata geçirilen filmde 115 kişilik ekip görev aldı.

Alametfarika reklam ajansı tarafından hazırlanan reklam filmi ilk olarak 20 Ekim’de uluslararası televizyon kanallarında ardından da Türk Hava Yolları’nın uçtuğu 80 ülkede gösterime girecek.

İŞTE O REKLAM FİLMİ



VE REKLAM FİLMİNİN KAMERA ARKASI

DÜNYA YILDIZLARI THY İÇİN OYNADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
Reklami goren bircok Ingiliz var buralarda, yorumlar gayet guzel, kararinda hos bir reklam olmus, 60larin tarzina form edilmis muzik de cabasi.. ozellikle son sahnede Sir Charlton' dan disari cikan ve ucagi uzak cekim alan goruntu nefis olmus. 60larin stilleri yakismis..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hay o bademler seninnnn ...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yöneticiler rezaletlere imza atarken reklamcılar mucize yaratıyor....güzel bir reklam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
koskoca m united thy için reklam çekiyo adamların derdine bak. adamlar işini biliyo. aldılar barca sponsorluğunu manu sponsporluğunu büyüdükçe büyüyülar. daha fazla sefer koycaklarda uçak yok:d reklam tanıtımdır. amacını bilmeyenler yorumyapmasın. barcanın reklamını da beğenmeyenler olmuştu ama efektiyle kurgusuyla 0n numara reklamdı ama kim anlarki. anlarda işine gelmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tam bademlere göre bir reklam olmuş. Bunu ancak o zihniyet beğenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tek kelime ile mükemmel bir reklam olmuş. Hala Kotil'e aklı sıra hakaret etmek isteyen garibanlara kapak olsun. Adam badem bıyıklı ama kapakları teker teker takıyor size :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İdeolojik körlük gerçek gözlerini de kör etmiş insanlara ağzınla kuş tutsan, ülkeyi dünyanın bir numaralı ekonomisi de yapsan yaranamazsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Recep İvedik tipinde, tarzında, yaşayışında olanlar onu tavsiye ediyor normal olarak. Ama şunu bilmiyorlar ki THY onların seviyesinden daha yüksek seviyeye hitap ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
super olmus, kiskananlar catliyor tek tek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neden Reklam İçin Kabin İnşa Edilmiş ki Bu Reklam bir uçağın içinde de çekilebilirdi. Bazıları hemen karşı çıkar şimdi ne gerek var uçağı yatırmaya diye ama emin olun o kabin inşaatı uçağın yatmasından daha maliyetlidir. Kamera arkasında iki sunta ama faturada kazık olarak geri döner. Mr.badem harca bakalım paraları nasılsa senin cebinden çıkıyor ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000