02 Şubat 2015, Pazartesi 11:50:13

DRONE THY UÇAĞININ YANINDAN GEÇMİŞ!

Atatürk Havalimanı çevresinde görülen 'drone' olarak adlandırılan kameralı uzaktan kumandalı helikopterin THY uçağının yanından geçtiği ortaya çıktı.
  • Dronelarla iyi geçinelim, kız almış vermişliğimiz var kin tutmaya gerek yok
  • O fotoğrafçı geçinen maldonado haber olduğunda, efendim böyle birşeye ceza mı verilirmiş, nasıl olsa bir daha yapmaz canııım diyenler nerede? Buranın Türkiye olduğunu herşeyin suyu çıkana kadar yapılacağını illa hatırlatmak mı gerekiyor.
  • Al işte 3. havalimanı için bir sebep daha...bakınız atatürk havalimanı droneların üreme alanıdır. bırakalım bu nesli tükenmekte olan dronelar üresinler.. Doğal ortamlarında 300 yıl yaşayan bu droneların 50 yaşında olanlarına Boeing 737 , en yaşlılarına ise A-380 denir. Ne yazık ki kaçak avlanma ve bilinçsiz tüketim yüzünden ,ülkemizde havacılık gelişememiştir.
  • Pilota kabine lazer tutup zevk alan zihniyet cebi para görünce drone alıp faciya çırakıp zevk alacak heralde.... Bunların hepsinin yeri akıl hastanesi bakırköy de var gidip orada tedavi görmeliler
  • adamin yazdigi seye bak ses kaydiymis heralde vardir ses kayitlari. kamera kayitlarini da istermisin sen mi ucurdun lan yoksa dronu hea (yusuf yusuf yorumlar yapiyorsun mazlumu canilere arka cikiyorsun) kasten adam oldurmeye tesebbus ??
  • Bu tür konuşmaların ses kaydı olmadığı sürece iddiadan öte gidemez. Haberde basit bir pilot-kule diyaloğu yazılmış, hiç inandırıcı gelmedi. Ses kaydı istiyoruz.

Atatürk Havalimanı çevresinde görülen 'drone' olarak adlandırılan kameralı uzaktan kumandalı helikopterin THY uçağının yanından geçtiği ortaya çıktı.

THY uçağının pilotunun Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesi’ne drone gördüğünü bildirmesi kayıtlara yansıdı.

Ataköy'de bulunan hobi bahçelerinden geçtiğimiz cuma saatlerinde uçurulduğu tespit edilen kameralı uzaktan kumandalı helikopter 'drone' bir süre Atatürk Havalimanı çevresinde uçuş yaptı. Nöbet kulübesindeki asker ve havalimanı çalışanları tarafından da fark edilen hava aracının THY uçağının yanından geçtiği ortaya çıktı. THY pilotunun, kule görevlilerine “Sağa dönüşten önce yanımızdan bir adet drone geçti” demesi dikkat çekti.

Drone görenlerin uyarısı üzerine Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) harekete geçerken, yetkililer durumu Ataköy Polis Karakolu'na bildirdi ve olay yerine polis ekipleri gönderildi. Polis ekiplerinin Ataköy hobi bahçesi çevresinde yaptığı aramada hava aracını uçuran kişi ya da kişilere rastlanmadı. Daha önce de Atatürk Havalimanı üzerinde insansız hava aracı ile çektiği 12 dakikalık görüntüyü video paylaşım sitesi Youtube'a yükleyen bir kişi için, uçuş emniyetini tehlikeye soktuğu gerekçesiyle hukuki süreç başlatılmıştı.

Yanından drone geçen pilot ile kule arasında geçen konuşma ise şöyle:

Pilot: "Bu arada sağa dönüşten önce yanımızdan bir adet drone geçti"
Kule: "Ne geçti efendim tekrar eder misiniz?"
Pilot: "İnsansız hava aracı, drone geçti"
Kule: “"Anlaşıldı efendim bilgi için teşekkürler”

DRONE THY UÇAĞININ YANINDAN GEÇMİŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Drejan ~ 9 yıl önce
Dronelarla iyi geçinelim, kız almış vermişliğimiz var kin tutmaya gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil cesaretliler ~ 9 yıl önce
O fotoğrafçı geçinen maldonado haber olduğunda, efendim böyle birşeye ceza mı verilirmiş, nasıl olsa bir daha yapmaz canııım diyenler nerede? Buranın Türkiye olduğunu herşeyin suyu çıkana kadar yapılacağını illa hatırlatmak mı gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir-duayen ~ 9 yıl önce
Al işte 3. havalimanı için bir sebep daha...bakınız atatürk havalimanı droneların üreme alanıdır. bırakalım bu nesli tükenmekte olan dronelar üresinler.. Doğal ortamlarında 300 yıl yaşayan bu droneların 50 yaşında olanlarına Boeing 737 , en yaşlılarına ise A-380 denir. Ne yazık ki kaçak avlanma ve bilinçsiz tüketim yüzünden ,ülkemizde havacılık gelişememiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
saçmalasaydın
duayen ~ 9 yıl önce
çok yaşa e mi.
bakıp çıkıcam ~ 9 yıl önce
işte budur yaw. ben de diyorum ama anlatamıyorum. bırakın doroneleri üresinler
Zevk ~ 9 yıl önce
Pilota kabine lazer tutup zevk alan zihniyet cebi para görünce drone alıp faciya çırakıp zevk alacak heralde.... Bunların hepsinin yeri akıl hastanesi bakırköy de var gidip orada tedavi görmeliler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
babababa ~ 9 yıl önce
adamin yazdigi seye bak ses kaydiymis heralde vardir ses kayitlari. kamera kayitlarini da istermisin sen mi ucurdun lan yoksa dronu hea (yusuf yusuf yorumlar yapiyorsun mazlumu canilere arka cikiyorsun) kasten adam oldurmeye tesebbus ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav he he ~ 9 yıl önce
Bu tür konuşmaların ses kaydı olmadığı sürece iddiadan öte gidemez. Haberde basit bir pilot-kule diyaloğu yazılmış, hiç inandırıcı gelmedi. Ses kaydı istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rmz ~ 9 yıl önce
bilinçli okuyucu.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000