10 Nisan 2009, Cuma 16:40:32

DOĞUKAN'I KURTARALIM...

Türk Hava Yolları pilotu Murat Söylemez, Çanakkaleli lösemi hastası küçük Doğukan için yardım kampanyası başlattı.
  • Ülkemden insan görüntüleri: Bir tarafta bir avuç kimselerin, onları seçenlerin yanında olmadan yolculuk yapabilmesi için alınan 60 mılyon dolar değerinde özel bir uçak. Diğer tarafta Lösemili çocuğunu yaşatmak için can savaşı veren bir baba. Vicdanı olanlara soruyorum. Bu 60 milyon dolar ile örneğin kaç tane lösemili hasta bakılabilir? Önemli olan insanın yaiama hakkı mı, yoksa bir avuç kişinin özel uçak rahatlığı mı?
  • Yardimlar bu hesaba yatirmakla bu is halledilir.TALPA'DA kontrol sorumlugu almasi lazimdir.Yardimin fazlasi ,baska bir Kuruma,misal Kizilay'a aktarilir.
  • YAPIN GÖNDERELİM
  • Sayın Başbakan 'Uçakcığını' satsa da parasını Doğukan'ın tedavisi için kullansa ya. Bir küçük vatandaşının yaşamını kurtarmış olur.
  • Başbakanına 60 Milyon Dolarlık uçak alan bir devlet nasıl olurda lösemili bir küçük vatandaşının bakım masraflarını karşılıyamaz?
  • TALPA bir hesap numarası oluşturup yayılasa yardım edeceklerde bu hesaba yatırsalar.
  • Çocuğu LÖSEV e yönlendirin.Profesyonel ellerde bakılmalı.LÖSEV bu konuda çok bilinçli.Aile Çanakkalede olduğu içinde doğru biçimde yönlendirirler.Ayrıca Murat beye duyarlılığı için tebrikler.

Türk Hava Yolları’nda pilot olarak görev yapan Murat Söylemez, amatör balık avcılığı yaptığı ve Çanakkale Savası araştırmaları sırasında Gelibolu’da tanıştığı balıkçının lösemi hastası oğlu için yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya Türkiye Havayolları Pilotları Derneği de destek veriyor.

Yaklaşık 4 aydan bu yana Okmeydanı Hastanesi’nde lösemi tedavisi gören minik Doğukan için meslektaşlarından ve Türk halkından yardım bekleyen pilot Murat Söylemez, “ Tedavinin ne kadar süreceği ve ne kadar masraflı olacağı henüz net değil. Hastalıkla ilgili kemoterapi ve ilaç masraflarının maliyeti, manevi acıdan yıkılmış olan aileyi maddi acıdan da çok zorluyor. Maalesef sahip oldukları balıkçı teknesi bile su an masraflar için satışa çıkarılmış durumda” dedi.

 
TALPA yönetimi de, pilot Murat Söylemez’in başlattığı yardım kampanyası için ellerinden gelen gayreti göstereceğini açıkladı.

 
Kampanyaya katkıda bulunmak isteyenler TALPA ile irtibata geçebilir.

DOĞUKAN'I KURTARALIM...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Ülkemden insan görüntüleri: Bir tarafta bir avuç kimselerin, onları seçenlerin yanında olmadan yolculuk yapabilmesi için alınan 60 mılyon dolar değerinde özel bir uçak. Diğer tarafta Lösemili çocuğunu yaşatmak için can savaşı veren bir baba. Vicdanı olanlara soruyorum. Bu 60 milyon dolar ile örneğin kaç tane lösemili hasta bakılabilir? Önemli olan insanın yaiama hakkı mı, yoksa bir avuç kişinin özel uçak rahatlığı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yardimlar bu hesaba yatirmakla bu is halledilir.TALPA'DA kontrol sorumlugu almasi lazimdir.Yardimin fazlasi ,baska bir Kuruma,misal Kizilay'a aktarilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YAPIN GÖNDERELİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Başbakan 'Uçakcığını' satsa da parasını Doğukan'ın tedavisi için kullansa ya. Bir küçük vatandaşının yaşamını kurtarmış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Başbakanına 60 Milyon Dolarlık uçak alan bir devlet nasıl olurda lösemili bir küçük vatandaşının bakım masraflarını karşılıyamaz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TALPA bir hesap numarası oluşturup yayılasa yardım edeceklerde bu hesaba yatırsalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çocuğu LÖSEV e yönlendirin.Profesyonel ellerde bakılmalı.LÖSEV bu konuda çok bilinçli.Aile Çanakkalede olduğu içinde doğru biçimde yönlendirirler.Ayrıca Murat beye duyarlılığı için tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000