08 Mart 2012, Perşembe 16:31:07

DO&CO'NUN İŞKOLU İNŞAATMIŞ!

Çalışma ve Sosyal Bakanlığı, THY DO&CO’da Öz Gıda-İş sendikasının talebi üzerine işkolunu belirledi.
  • Usaşla lokantacı firmayı kıyaslayanlar bile var. USAŞ zamanını bir bilene sorun bakalım ne diyecek size ? Kalite ve profesyonellik son derece ciddi ele alınıyordu. Ama lokantacı sandviçlerden dahi şikayet alıyor. Bilmemek ayıp değil. Gidin diğer ikram firmalarından öğrenin bari. Ama körü körüne savunmayın lütfen. Badem zihniyetli olmayın da gerçekleri kabul edin.
  • bravo ne güzel insaat lokantası buyrun lokantaya ilginç takibi
  • kargalar sarhoş olsa gene gülmez buna..bunalımdır bu bu
  • USAŞ Devlet zamanında da USAŞ GATEGOURMET zamanında da belirttiğiniz yolcu sayısınınn çok üzerinde hizmet vermekteydi. Konuyu bilmeden veya sadece eski yönetim ve çalışanlarına laf atarak yalakalık yapma.Bu konuda gerekiyorsa Satış Pazarlama departmanındaki eski İstatistik dosyalarını incelede hangi ünitede günlük ortalama ne kadar üretim yapıldığını gör.Dış istasyonlardaki üretimi İST'e kaydırarak üretim sayısını artmış gibi göstermekle pek birşey kazanamazsın.Bu zihniyetle gidilerek AYT ve ESB haricindeki ünitelere TZX gibi kepenk indireceğinide unutma. Ayrıca burada hizmet veren kurum DO&CO olmadığını THY DO&CO olduğunu'da unutma.
  • Her seferinde doco ya karşı lokantacı kelimesi kullanıyosun bilip bilmeden konuşma bnce usaş zamanında günde 10,000 yolcuya hizmet veremezken şu anda doco günde 100,000 yolcuya hizmet veriyor,ayrıca avrupadaki başarılarındanda pek haberin yoktur sanırsam dünya üzerindeki otellerden 20 yıldır formula 1 'lerin catering ini verdiğinden yıllık 800 milyon avro ciro yaptığından boş konuşma bnce.2011-2012 de dünyada ikramda 1. geldiğinide görebilirsin JFK ve viena da olan istasyonlardan da habersizsindir kesin.
  • Esas iş kolu lokantacı ama biz ona Türkiyede ikram şirketi diyoruz. Bir de becerse...
  • valla helal dostum bu habere de uçakta ne yiyeceğini bildirerek yorum yaptın ya , rahatladınmı ?
  • artik ucakta sicak cimentolu tugla yeriz.
Resmi gazetenin bugünkü sayısında yer alan Çalışma Ve Sosyal Bakanlığı işkolu tespit kararına göre, THY DO&CO İkram Hizmetleri A.Ş.’de bakanlığımızca yapılan incelemede, Atatürk Havalimanı B kapısı Yeşilköy/İstanbul adresinde kurulu bulunan Genel Müdürlük işyerinde büro, üretim ve operasyon faaliyetlerinin yürütüldüğü,

Genel Müdürlüğe bağlı Trabzon’da kurulu Trabzon Havalimanı İkram Hizmetleri Müdürlüğü, Genel Müdürlüğe bağlı Adana’da kurulu Şakirpaşa İkram Hizmetleri Müdürlüğü, Genel Müdürlüğe bağlı Ankara’da kurulu Esenboğa Havalimanı İkram Hizmetleri Müdürlüğü, Genel Müdürlüğe bağlı İzmir’de kurulu Adnan Menderes Havalimanı İkram Hizmetleri Müdürlüğü, Genel Müdürlüğe bağlı Dalaman/Muğla’da kurulu Dalaman Havalimanı İkram Hizmetleri Müdürlüğü, Genel Müdürlüğe bağlı Bodrum’da kurulu Bodrum Havalimanı İkram Hizmetleri Müdürlüğü, Genel Müdürlüğe bağlı Antalya’da kurulu Antalya Havalimanı İkram Hizmetleri Müdürlüğü işyerlerinde, THY ve diğer havayolu şirketlerine ait uçaklarda sunulan yiyeceklerin üretimi, uçaklara ulaştırılması, yüklenmesi ve ikramı faaliyetlerinin yürütüldüğü, Trabzon’da kurulu Trabzon Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gidiş Katı THY CIP Salonu, Adana’da kurulu Adana Şakirpaşa Havalimanı CIP Salonu işyerlerinde ve Dalaman /Muğla’da kurulu Dalaman Havalimanı İç Hatlar Terminali CIP Salonu işyerlerinde, Genel Müdürlükte yarı mamul olarak üretilen yiyeceklerin ikrama hazır hale getirilmesinin yanı sıra salonun işletilmesini, yolcuların ağırlanması ve üretilen yiyeceklerin ikramı faaliyetlerinin yürütüldüğü, Kurtköy –Pendik/İstanbul adresinde kurulu Sabiha Gökçen Operasyon Müdürlüğü işyerinde merkezde üretilen ürünlerin uçaklara ulaştırılması, yüklenmesi ve ikramı işlerinin yapılmakta olduğu ve “İşkolları Tüzüğü’nün 25 sıra numaralı “Konaklama ve Eğlence yerleri” işkolunda, Muallim Naci Cad. No:28 Ortaköy/İstanbul adresinde otel inşaatı faaliyetlerinin yürütüldüğü ve “İşkolları Tüzüğü’nün 15. sıra numaralı “İnşaat” işkolunda yer aldığı tespit edilmiştir.
DO&CO'NUN İŞKOLU İNŞAATMIŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
Usaşla lokantacı firmayı kıyaslayanlar bile var. USAŞ zamanını bir bilene sorun bakalım ne diyecek size ? Kalite ve profesyonellik son derece ciddi ele alınıyordu. Ama lokantacı sandviçlerden dahi şikayet alıyor. Bilmemek ayıp değil. Gidin diğer ikram firmalarından öğrenin bari. Ama körü körüne savunmayın lütfen. Badem zihniyetli olmayın da gerçekleri kabul edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bravo ne güzel insaat lokantası buyrun lokantaya ilginç takibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kargalar sarhoş olsa gene gülmez buna..bunalımdır bu bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
USAŞ Devlet zamanında da USAŞ GATEGOURMET zamanında da belirttiğiniz yolcu sayısınınn çok üzerinde hizmet vermekteydi. Konuyu bilmeden veya sadece eski yönetim ve çalışanlarına laf atarak yalakalık yapma.Bu konuda gerekiyorsa Satış Pazarlama departmanındaki eski İstatistik dosyalarını incelede hangi ünitede günlük ortalama ne kadar üretim yapıldığını gör.Dış istasyonlardaki üretimi İST'e kaydırarak üretim sayısını artmış gibi göstermekle pek birşey kazanamazsın.Bu zihniyetle gidilerek AYT ve ESB haricindeki ünitelere TZX gibi kepenk indireceğinide unutma. Ayrıca burada hizmet veren kurum DO&CO olmadığını THY DO&CO olduğunu'da unutma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her seferinde doco ya karşı lokantacı kelimesi kullanıyosun bilip bilmeden konuşma bnce usaş zamanında günde 10,000 yolcuya hizmet veremezken şu anda doco günde 100,000 yolcuya hizmet veriyor,ayrıca avrupadaki başarılarındanda pek haberin yoktur sanırsam dünya üzerindeki otellerden 20 yıldır formula 1 'lerin catering ini verdiğinden yıllık 800 milyon avro ciro yaptığından boş konuşma bnce.2011-2012 de dünyada ikramda 1. geldiğinide görebilirsin JFK ve viena da olan istasyonlardan da habersizsindir kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Esas iş kolu lokantacı ama biz ona Türkiyede ikram şirketi diyoruz. Bir de becerse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
valla helal dostum bu habere de uçakta ne yiyeceğini bildirerek yorum yaptın ya , rahatladınmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
artik ucakta sicak cimentolu tugla yeriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000