23 Aralık 2016, Cuma 14:12:13

Do&Co'dan 'gönüllü ayrılın' çağrısı

THY'nin iştiraklerinden ikram şirketi Do&Co, gönüllü olarak işten çıkarılma süreci başlattı.
  • Degerli arkadaslarim , bir is icin o kadar hakaret edici cumleler okudum ki okurken ruhum daraldi , Ben de sirkette taseron olarak 4 yil calisan biriydim gonullu olarak ayrildim , Uzulduk , eglendik , yeri geldi yedik ictik hersey icin herkese tesekkur ederim once ama benim bir hayat felsefem vardir. Kimi zaman zirve yapar tadini cikaririz hayatin kimi zaman ise duser sabrederek izleriz hayati her harukalde hayat bir imtihan dan ibarettir Kiminin imtihani zor ve engebelidir Kiminin ise duzluk ve gulluktur. Herzaman ayni guzellikleri goremeyebiliriz. Size bir tavsiyem hicbirzaman bir yere bagli yasamayin herzaman minimum dusunun Ornegin: ben burada calisiyorum. Ama birgun burasi benim icin olmayabilir diyerek hayata ve insanlara pek baglanmaktan kaciniz cunki servet gider insan ölür. Size bir tavsiyem daha vardir. Birbirinize nispet veya kiskandirici hareket yapmaktan kacinip, yardimci olunuz x sirket olmaz x sirkette beraber olunuz. Unutmayiniz rizik Allahdandir, Hakkinizi aramayida unutmayiniz , Sunu heleki hic unutmayin! Bir gün topyekun rabbinize donduruleceksiniz, O size ne yapip ettiginizi haber edicektir. Yanliz yurd ahiret yurdudur, Dunyadaki servetiniz, cocuklariniz, isiniz, Bunlarda hayir elde edememisler ne yazikki Ne dunyada bir lezzet ne de ahiret yurdunda lezzet alabileceklerdir. Birakiniz sirkette olan olaylari , Sirketler kendi hesaplarini yapsinlar , Eger hakkiniz yenmis ise ki hakkinizi yasal yollarla ve yasal olarak alamiyacaginiz hakkiniz var ise mutlak surette o size ulassacaktir. Allaha emanet olunuz. Hoacakalin Sevgiylerimle...
  • Sözde gönüllü çıkarma vardı İzmir'de sadece üç kişi çıkardılar böyle bir şey olur mu ya
  • İlk işten çıkarılan kesimdenim.Departmanda çıkması gereken kişiler edindikleri ikili ilişkiler sayesinde hala orada çalışmaktalar. Doco bu mentalite ile yola devam ederse en son yk kendini çıkarıp şirketi fesih ederler. Ayrıca açılmış yada açılacak toplu dava var ise katılmak isterim.
  • Ulan dallamalar şirkete girmek için turlu kişileri araya soktunuz turlu turlu saklabanliklar yaptınız çayda yemekte üretimde çalışanların gözünün içine şoka şoka en iyi sigarayı ictiniz yetmedi ben surdayken ben surdayken konuşmalarıyla milleti bayilttiniz bu su hep akacak zannedip en Kıral arabalarla şirkete geldiniz uç kuruş maaşla yıllarını veren çalışanların yanında 6/7 binlira mass hesabı yaptınız yetmedi biz olmassak falan havaların giriniz hadi bakalım dediler sizi üretime cektiler yetmedi Yusuf Yusuf etiniz o da yetmedi sarma sigaraya kadar düştünüz oda yetmedi siz olmadan da bu şirketin yürüdüğünü sizlerin sadece asalak olduğu ortaya çıktı daha da yetmeyecek zannedersem aranızdan adam insan olanlar alınmasın şimdi s.... Gidinnnnnn ENSE TİRASİNİZİ ENDAMİNİZİ GORELİMMM BAKALİM BANKALAR KAPİNİZİ CALDİGİNDA NE TEKLİF EDECEKSİNİZ HADİ GECMİS OLSUN (PAMPİSLER)
  • 2007de DO&CO-THY ortalklığının ilk günlernde FC projesi konuşlurken, proje 2009'un sonlarında&2010 başında hayta geçerken heyecanla ve hevesle aşçılığa&havacılığa yni br boyut kazandırdığımızı düşünmştük hep.Ancak Türkiye'deki olumsuz&dalgalı&dengesiz ekonomik durum,THY'nın aldığı yeni ekonomik kararlar tüm iştiraklarını etkilediği gibi Turkish DO&CO'yu da derinden etkiledi.THY'larının bir dediğini iki etmeyen DO&CO'nun "Möfte vermem köfte veririm" global kalite anlayışı,şirket maliyetlerinin azaltması talepleri karşısında her işvern gbi küçülmeye mecbur bırakıldı."Gönüllü Ayrılık" sebebinin arkadasnda da "işe idae davalarının" açılmasının önününe geçilmek istenmesidir.Projenin en başında ilk FC grubuna iş teklifleri sunulurken ki heycnlarını,tutkularını ve azimlerini gözlerinde görmenizi çok isterdim.Kıscsı süreç gitgde can sıkıcı olmya dvm edecğe benziyor.Tecrübeli&Eğitimli&FC Know-how'ı güçlü kişilerin piyasaya toplu çıkmlarının asıl soncunu merk ediyrum,herkesin yolu açık olsun.
  • Eveeeet, BBC gittiğine göre sıra geldi bir deterjan markası olan KRB ye. Kesin kime ne yalakalık yapsam, ne yapsamda işimi kurtarsam diye yatağında kara kara düşünüyordur. Belki memleketi Kayseri'ye gider de pastırma işine falan girer...
  • Yok mu şirketten aklı başında biri çıkıp açıklama yapacak. Ne yapmamız lazım
  • kullandın attın bizi Thy. Ama fena kullandın iyi kullandın yok yok öyle böyle değil çok iyi kullandın. O sırtımdan akan terler varya çalışırken hayata tutunmaya çalışmalarım Allah belanızı versin tüm kalbimle tek duam bu. Şef arkadaşlarımın senin için geliştirdiği slogan thy=THEYHATEYOU unutmuyoruz bebeişler. Ben Amerika'ya gidiyorum siz düşünün gerisi . Ama ne yapıyorum asla Thy ile ömür billah uçmuyorum, sülalemi de uçurmuyorum. Teşekkürler AirPort haber sen de olmasan kimse bilmeyecek hallerimizi. Bence bu haberleri yapanları sendikanın başına koyunda işçi hakkı savunmayı görsün aptallar .
  • Yazık!
  • Öncelikle şunu belirtmek isterim BBC olarak tanımladığınız kişi ile iş dışında hiçbir samimiyetim bulunmaktadır. Çalıştığım süre boyunca Aramızda flying Chef ve bir yönetici dialoğunun dışında bir konuşma gerçekleşmemiştir . 14 senelik meslek hayatımda bir çok yönetici tanıdım ve yönetici pozisyonunda görev aldım. Tüm tecrübelerimin dahilinde bahsedilen yönetici hanım efendi kadar adaletli ve profesyonel olanını görmedim. Kendisinin flying chefler üzerinde büyük emeği ve katkısı vardır. layıkıyla adaletli şekilde yaptığı bu görevi sona erdirmesinin ardından söylenecek sözler bunlar olmamalıydı Her birimizde az çok emeği olan bir insanı bu şekilde bir anda günah keçisi ilan etmek tabiri caizse öküz öldü ortaklık bozuldu deyimi ile hareket edip karalama politikası başlatmak iş ahlakina ve kişilik sahibi insanlara yakışmamaktadır. Bir yönetici olarak gerekli şartlarda gerekli uyarıyı yaptı diye kalkıp şimdi kin kusup öfke saçmak erdemsizliktir. Kişisel iç savaşları için işini bu kadar iyi yapmış emek vermiş kişiye galyan ortamı yaratıp tutarsız ve kanıtsız cümleler sarfetmek kişiliksizliğin yansımasıdır. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bu hanımefendi bu projenin bel kemiğiydi ve hepimizin üzerinde büyük emeği vardı. Daha düne kadar tüm topluluklarda BBC on kişinin işini yapıyor o yoksa kontrollüğe girmek istemiyorum derken bugün gün gelip devran döndü diye bu cümlelerin arkasında durmamak onursuzluktur kendi adıma bu onursuzluğa dahil olmayacağım. İşini adaletli ve layık ile yaptın işini saygı ile yapan başarılı arkadaşlarım bunu iyi bilir HAKKINI HELAL ET BBC

THY'nin iştiraklerinden ikram şirketi Do&Co, gönüllü olarak işten çıkarılma süreci başlattı.

Çalışanlara bir açıklama gönderen şirket, operasyonel gereklilikler ve özel hayatların yanı sıra ekonomik durumların da göz önüne alınarak gönüllü olarak ayrılmak isteyenlerin başvurularının alınacağı duyuruldu.

Buna göre gönüllü olarak ayrılma başvurusu yapanların Çarşamba gününe kadar yazılı olarak başvurmaları gerektiği ve bu kapsamda işlemlerin yapılacağı bildirildi.

Gönüllü olarak işten çıkacak olanlara verilecek olanlar ise şöyle sıralandı:

4 yıl ve altında çalışanların işten ayrılması durumunda kıdem ve ihbar tazminatları ile yıllık izin parası gibi yasal hakların yanında ayrıca 2 aylık brüt ücret verileceği, 5-9 yıl arasındaki çalışanlara kıdem, ihbar tazminatları ile yıllık izin parası gibi yasal hakların yanında 3 aylık brüt ücret verileceği, 10 yıl ve üzeri çalışanlara da kıdem, ihbar tazminatları, yıllık izin parası ve yasal hakların yanında 5 aylık brüt ücret verileceği bildirildi.

®AirportHaber
 

Do&Co'dan 'gönüllü ayrılın' çağrısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (269)

Abdullah erkek ~ 7 yıl önce
Degerli arkadaslarim , bir is icin o kadar hakaret edici cumleler okudum ki okurken ruhum daraldi , Ben de sirkette taseron olarak 4 yil calisan biriydim gonullu olarak ayrildim , Uzulduk , eglendik , yeri geldi yedik ictik hersey icin herkese tesekkur ederim once ama benim bir hayat felsefem vardir. Kimi zaman zirve yapar tadini cikaririz hayatin kimi zaman ise duser sabrederek izleriz hayati her harukalde hayat bir imtihan dan ibarettir Kiminin imtihani zor ve engebelidir Kiminin ise duzluk ve gulluktur. Herzaman ayni guzellikleri goremeyebiliriz. Size bir tavsiyem hicbirzaman bir yere bagli yasamayin herzaman minimum dusunun Ornegin: ben burada calisiyorum. Ama birgun burasi benim icin olmayabilir diyerek hayata ve insanlara pek baglanmaktan kaciniz cunki servet gider insan ölür. Size bir tavsiyem daha vardir. Birbirinize nispet veya kiskandirici hareket yapmaktan kacinip, yardimci olunuz x sirket olmaz x sirkette beraber olunuz. Unutmayiniz rizik Allahdandir, Hakkinizi aramayida unutmayiniz , Sunu heleki hic unutmayin! Bir gün topyekun rabbinize donduruleceksiniz, O size ne yapip ettiginizi haber edicektir. Yanliz yurd ahiret yurdudur, Dunyadaki servetiniz, cocuklariniz, isiniz, Bunlarda hayir elde edememisler ne yazikki Ne dunyada bir lezzet ne de ahiret yurdunda lezzet alabileceklerdir. Birakiniz sirkette olan olaylari , Sirketler kendi hesaplarini yapsinlar , Eger hakkiniz yenmis ise ki hakkinizi yasal yollarla ve yasal olarak alamiyacaginiz hakkiniz var ise mutlak surette o size ulassacaktir. Allaha emanet olunuz. Hoacakalin Sevgiylerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doco ~ 7 yıl önce
Sözde gönüllü çıkarma vardı İzmir'de sadece üç kişi çıkardılar böyle bir şey olur mu ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doco ~ 7 yıl önce
İlk işten çıkarılan kesimdenim.Departmanda çıkması gereken kişiler edindikleri ikili ilişkiler sayesinde hala orada çalışmaktalar. Doco bu mentalite ile yola devam ederse en son yk kendini çıkarıp şirketi fesih ederler. Ayrıca açılmış yada açılacak toplu dava var ise katılmak isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fc + fsc avcısı ~ 7 yıl önce
Ulan dallamalar şirkete girmek için turlu kişileri araya soktunuz turlu turlu saklabanliklar yaptınız çayda yemekte üretimde çalışanların gözünün içine şoka şoka en iyi sigarayı ictiniz yetmedi ben surdayken ben surdayken konuşmalarıyla milleti bayilttiniz bu su hep akacak zannedip en Kıral arabalarla şirkete geldiniz uç kuruş maaşla yıllarını veren çalışanların yanında 6/7 binlira mass hesabı yaptınız yetmedi biz olmassak falan havaların giriniz hadi bakalım dediler sizi üretime cektiler yetmedi Yusuf Yusuf etiniz o da yetmedi sarma sigaraya kadar düştünüz oda yetmedi siz olmadan da bu şirketin yürüdüğünü sizlerin sadece asalak olduğu ortaya çıktı daha da yetmeyecek zannedersem aranızdan adam insan olanlar alınmasın şimdi s.... Gidinnnnnn ENSE TİRASİNİZİ ENDAMİNİZİ GORELİMMM BAKALİM BANKALAR KAPİNİZİ CALDİGİNDA NE TEKLİF EDECEKSİNİZ HADİ GECMİS OLSUN (PAMPİSLER)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fc hayali ~ 7 yıl önce
hayırdır arkadaşım mutfaktan fc olmaya çalışıp olamayanlardansın heralde sen olamayıncada insanlara laf atıosun anca sanada bu yakışır neden fc yapmadıkları belli seni bu karaktersizlikle mutfakta seni çalıştırdıklarına dua et
Tissss ~ 7 yıl önce
Doğru helal olsun sana güzel yazmıştım arabalarını o kısacık hukumdarliklarini s.....
Adam ~ 7 yıl önce
Ağzına saglik
FSC ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Uretim artigi ~ 7 yıl önce
Mutfakta calisan eziklerden oldugun o kadar belli ki..simdi baslayalim, icinizdeki davarlara merhaba gunaydin deriz cevap vermezler.mutfakta dolasirken arabayi uzerine surer,kapiyi suratina dogru acarlar bir pardon bile demezler.simdi soyleyin gorgusuz,cahil,davarlar toplulugu size mi o maasi versinler yoksa bize mi?
Zavalliya... ~ 7 yıl önce
Biliyoruz sen de isterdin o arabalara binmek,o maaslari almak,o ulkelere gitmek ama egitimsiz ve cahil olunca senden de bu kadar cikio be kardesim..hani burada bize kaydirinca rahatliosun ama simdi yine bantta zeytin diziosun :) hadi mola saatin bitio sefin kizmasin..
Kucuk insan ~ 7 yıl önce
Cok mu icinde kaldi kiyamam ben sanaaa :) Ln daha gunaydin diyince cevap bile vermeyen adamin ucakta ne isi var? Biz cikarilsak da niteliklerimizle baska yerde de is buluruz.ama senin tek yapabildigin bantta peynir dizmek.sen o kucuk aklini boyle seylerle yorma o yuzden.hadi gulum yandan yandan
Fc ~ 7 yıl önce
Sen merak etme kocum flying chefler kaldigi yerden devam ediyor..
Adam a ~ 7 yıl önce
Cok merak ediyorum adamsan(!) bu yorumu bi tane flying chefin yaninda yapsana..baksana kac senedir kuyrugunu kistirmaktan hepsi icinde kalmis :)))
Paralı cahiller ~ 7 yıl önce
Mutfaktaki personeli aşağılayip kendinizi savunmaya çalışmanız gerçekten ne kdr eğitimli olduğunuzu ortaya koymuş o küçük gördüğünüz zeytin peyniri kıyma işini gün boyu on tane bant gezerek yapmaya çalışıyorsunuz onuda beceremiyorsunuz kaşık tutmayı sos sıkmayı bilmeyen şefler. .bu meşleri yapiyosunuz madem bari birz el beceriniz olsun havanizdan gecilmiyodu mutfaklarda şimdi abi ne lazım ne getirelim diye milletin peşinde kosuyosunuz hey yavrum hey ne hale düştünüz
Ebru chef ~ 5 yıl önce
Bu yorumunuz hiç hoş değil!,Grubumdaki chef arkadaşlar gayet kaliteli insanlardı işten ayrıldıktan sonra bile çoğu yurtdışında ve sosyal medyadan takip ettiğim kadarı ile hepsinin durumu iyi.Do&Co daki işimizi çok seviyorduk sayımız yüksekti tabiki hata yapanlar olabilir.Merkezde mutfakta olanlarıda bizler iyi biliyoruz yani o konulara girmemek herkesin iyiliğine olur.Ben alaçatıdaki yazlığımda keyif yaparken hala işimi ve chef arkadaşlarımı gerkese Tk personelini iş ortamını özleyenlerdenim.Ne olursa olsun Ülkemize turist gelmesi için ekonomi için bizler Tk nın ve Do&Co nun sahadaki gülen yüzüydük.Bütün chef arkadaşlara yaşamlarında başarılar diliyorum
FC Projesi ~ 7 yıl önce
2007de DO&CO-THY ortalklığının ilk günlernde FC projesi konuşlurken, proje 2009'un sonlarında&2010 başında hayta geçerken heyecanla ve hevesle aşçılığa&havacılığa yni br boyut kazandırdığımızı düşünmştük hep.Ancak Türkiye'deki olumsuz&dalgalı&dengesiz ekonomik durum,THY'nın aldığı yeni ekonomik kararlar tüm iştiraklarını etkilediği gibi Turkish DO&CO'yu da derinden etkiledi.THY'larının bir dediğini iki etmeyen DO&CO'nun "Möfte vermem köfte veririm" global kalite anlayışı,şirket maliyetlerinin azaltması talepleri karşısında her işvern gbi küçülmeye mecbur bırakıldı."Gönüllü Ayrılık" sebebinin arkadasnda da "işe idae davalarının" açılmasının önününe geçilmek istenmesidir.Projenin en başında ilk FC grubuna iş teklifleri sunulurken ki heycnlarını,tutkularını ve azimlerini gözlerinde görmenizi çok isterdim.Kıscsı süreç gitgde can sıkıcı olmya dvm edecğe benziyor.Tecrübeli&Eğitimli&FC Know-how'ı güçlü kişilerin piyasaya toplu çıkmlarının asıl soncunu merk ediyrum,herkesin yolu açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ex FSC ~ 7 yıl önce
Eveeeet, BBC gittiğine göre sıra geldi bir deterjan markası olan KRB ye. Kesin kime ne yalakalık yapsam, ne yapsamda işimi kurtarsam diye yatağında kara kara düşünüyordur. Belki memleketi Kayseri'ye gider de pastırma işine falan girer...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fesece ~ 7 yıl önce
Yok mu şirketten aklı başında biri çıkıp açıklama yapacak. Ne yapmamız lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Var ~ 7 yıl önce
Bence fırsat varken dilekçe ver gönüllü çıkıştan yararlan
Neden? ~ 7 yıl önce
Ülkenin ekonomik hali belirsizliğini ve berbartlığını devam ettirirken, gönüllü çıkıştan yararlanmak neden? Hadi yararlandık diyelim tüm işverenler kollarını açmış bizi mi bekliyorlar dışarda!! İşten neden çıkartmıyorlar peki?Yine aynı kıdem&ihbarı ödemek zorundalar, ancak o kadar çok işe iade davası açıldıki bir şkilde bunun önüne geçmek için böyle bir çare bulundu. Ek olarak OHAL devam ederken toplu işçi çıkarımı nasıl yapılabilir? Bunu da bir sorgulamak lazım...
Thy=THEYHATEYOU ~ 7 yıl önce
kullandın attın bizi Thy. Ama fena kullandın iyi kullandın yok yok öyle böyle değil çok iyi kullandın. O sırtımdan akan terler varya çalışırken hayata tutunmaya çalışmalarım Allah belanızı versin tüm kalbimle tek duam bu. Şef arkadaşlarımın senin için geliştirdiği slogan thy=THEYHATEYOU unutmuyoruz bebeişler. Ben Amerika'ya gidiyorum siz düşünün gerisi . Ama ne yapıyorum asla Thy ile ömür billah uçmuyorum, sülalemi de uçurmuyorum. Teşekkürler AirPort haber sen de olmasan kimse bilmeyecek hallerimizi. Bence bu haberleri yapanları sendikanın başına koyunda işçi hakkı savunmayı görsün aptallar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fc ~ 7 yıl önce
Yazık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESKİ.... ~ 7 yıl önce
Siz bu çıkışları BBC yada KRB mi yapıyor zannediyorsunuz. O zaman artık çıkış olmaz. Bu grup maalesef şansını birkaç rezil yüzünden o rezil devrimci sendikaya giderek ve şirkete de tehdit mailleri atarak kaybetti.Kimse mail yoktu filan diye kendine yalan söylemesin. Şirketin bizlerı içerde tutma gayretine hainlik yaparak cevap verdi. Asıl problem şu. O hainlere karşı bu kadar akıllı adamdan kimse alenen durmadı. Hatta durmaya çalışanları da yalaka olarak yaftaladılar. Şimdi BBC de gitti eee ne olacak. Hadi KRB gitsin. Herşey duracak mı? Bu kadar ekonomik krizde görünen görünmeyen küçülmeden hiç mi etkilenmeyecektik. Özetle şirket istemeden de olsa THY den gelen tassarruf çağrısına cevap vermek ve her yönüyle tassarruf yapmak zorunda. Hele de yakın tarihte bir sözleşme imzalıyorsa. Bu arada en büyük maliyet kalemlerin biri de aynı oranda azalacak: bilin bakalım o ne? Şu yorumlara bakıyorum da gerçekten acıyorum halimize. Tüm köpekler burda havlıyor.
EMEKLERİN VE KATKILARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER BBC! ~ 7 yıl önce
Öncelikle şunu belirtmek isterim BBC olarak tanımladığınız kişi ile iş dışında hiçbir samimiyetim bulunmaktadır. Çalıştığım süre boyunca Aramızda flying Chef ve bir yönetici dialoğunun dışında bir konuşma gerçekleşmemiştir . 14 senelik meslek hayatımda bir çok yönetici tanıdım ve yönetici pozisyonunda görev aldım. Tüm tecrübelerimin dahilinde bahsedilen yönetici hanım efendi kadar adaletli ve profesyonel olanını görmedim. Kendisinin flying chefler üzerinde büyük emeği ve katkısı vardır. layıkıyla adaletli şekilde yaptığı bu görevi sona erdirmesinin ardından söylenecek sözler bunlar olmamalıydı Her birimizde az çok emeği olan bir insanı bu şekilde bir anda günah keçisi ilan etmek tabiri caizse öküz öldü ortaklık bozuldu deyimi ile hareket edip karalama politikası başlatmak iş ahlakina ve kişilik sahibi insanlara yakışmamaktadır. Bir yönetici olarak gerekli şartlarda gerekli uyarıyı yaptı diye kalkıp şimdi kin kusup öfke saçmak erdemsizliktir. Kişisel iç savaşları için işini bu kadar iyi yapmış emek vermiş kişiye galyan ortamı yaratıp tutarsız ve kanıtsız cümleler sarfetmek kişiliksizliğin yansımasıdır. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bu hanımefendi bu projenin bel kemiğiydi ve hepimizin üzerinde büyük emeği vardı. Daha düne kadar tüm topluluklarda BBC on kişinin işini yapıyor o yoksa kontrollüğe girmek istemiyorum derken bugün gün gelip devran döndü diye bu cümlelerin arkasında durmamak onursuzluktur kendi adıma bu onursuzluğa dahil olmayacağım. İşini adaletli ve layık ile yaptın işini saygı ile yapan başarılı arkadaşlarım bunu iyi bilir HAKKINI HELAL ET BBC

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delikanlı ol ~ 7 yıl önce
madem bu kadar can-i gönülden yazmışsın. Yöneticilik yapıp yönetilen pozisyonuna girmişsin? hicbir cümlende de hakaret ve aşağılama yok tebrikler.bu kadar samimiyetkar cümleler kurabilirken adını yazmaktan neden çekindin acab?
Biz bbc nasil bu noktaya geldi onu da biliriz ~ 7 yıl önce
Yil 2010 do&co kariyer sitelerinden birine flying chef control pozishonu icin ilan verir. Sevgili arkadaslarimizadan gercekten hakeden birinin ismi bu pozisyon icin gecmektedir. Ancak Bbc seytanca bir planla derhal istifa eder. Proje henuz yeni baslamistir, do&co flying chef kaybetmeyi goze alamaz. Zira buyuk bir egitim maliyeti soz konusudur. Henuz 2-3 aylik flying chef olan bbc istifasini kabul etmeyen Christian'a o zaman bana yerdeki flying chef control pozisyonunu der ve bu sekilde bu pozisyonu alir. Ara ara parasiz kaldikca ayda 1-2 ucus yapmaya devam eder. Derken arkadaslarina istediginucuslari yazmalar, adil davranmamalar baslar. Zaten Turkleri pek de sallamayan Christian da buna bir mudahalede bulunmaz. Boylece 7 sene suren bu saltanatin temelleri atilmis olur. Yillar yili ne haltlar yedigini kendisi cok iyi bilmekte olup, gece yastiga basini koydugunda rahat uyuyabilip uyuyamadigini merak etmekteyim. Iki numarali tehlike de KRB. Bu eleman menfaati icin yalan soylemekten cekinmeyen. Cok konusan ustune yuruyunce korkan pisirigin tekidir. Yalakalikta sinir tanimamaktadir. Kac kere kovulma tehlikesi atlatmis, uyari almis ama bir turlu uslanmamistir. Ancak Bbc gibi seytan degildir. Zira dalkavuk oldugu icin kendi kendine dusunme planlama ve icra etme yetisi pek yoktur. Tum Flying Chef arkadaslarima sesleniyorum. Gunesli gunler gorecegiz inanin buna. Sirkete yuklenneyin. Sonunda sirket farkina vardi asil sorunlarin ne oldugunun. Birazcik sabir...
delikanlı ol a ~ 7 yıl önce
madem delikanlılık nedir biliyorsun sen yaz adını bari merak ettik seni...
Hadi ~ 7 yıl önce
Söyle yaz sen vallahi yazıcağım Hadi cesurinsan bak azcık ipucuda vereyim mi 2. Gruptan;-)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000