18 Eylül 2008, Perşembe 08:17:25

Diyarbakır'dan Kıbrıs'a direkt uçuş başlıyor

Diyarbakır'da faaliyet gösteren Affan Turizm'in organizasyonuyla Diyarbakır ve Lefkoşe arasında haftada iki kez karşılıklı uçak seferi yapılacak.
  • Biz öğrenci ailesi olarak çocuklarımızın yanına gidemiyoruz mağdursuz lütfen tekrar kibrisa
  • Yıl oldu 2016 bunlar hala direk uçuşları yapmadılar yazıklar olsun.
  • Bu uçuşlar bir türlü başlamadı biz öğrenciler olarak mağdur bir durumdayız lütfen artık verin şu uçuşları.
  • güzel bir girisim, diger kentlere gidipte saatlerce beklemek ve/veya sıkıntıya girmek son buluyor, ucus seferlerinin yapılması güzelde hangi hava yolu hizmetinde olacak, nasıl bir Kalite gosterilecek. Her zaman ilkler cok eziyetli olur....
  • Uçuşların KTHY tekelinde olması çok acı bir durum sadedece gidişlere 250 Ytl isteyebilen ve bahanesini ise erken almalıydınız diye gösteren bir firmaya bağımsız kalınması üzücü bir durum, rekabet olmazsa olacağı budur ve kendilerini çok kaliteli olarak görmeleri ayrı bir durum zaten..
  • Yorumunuz...yolda o kadar rezillişk cekidouk bu süper bir haber...
  • Arkadaşında daha önce söylediği gibi Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'dır. Lefkoşe'yi kim nerden çıkardı gerçekten merak ediyorum.
  • gec de olsa boyle bır hızmetın farkına varılması adına guzel bır duygu..artık adana yada baska kentlere erken gıdıp ve ordakı sabahın korundekı ızdıraba ve savurduğumuz kufurlere son dıyecegız desenıze...trabzon gıbı bır yere haftada ıkı sefer varken dıyarbakırada olmamsı ve kıbrıd oğrencılkerın yarısını doğu oğrencılerı olusturması bu havayolu sırketının kurnazlığını gosterıyor emeği gecenlere bu ınce dusunveyı dusunene tskler...hadı bakalım ızdıraplara son!!!
  • yarabii şükürler olsun artık şileli yol ızdırabımızı bıtıı inşalahh..
  • LEFKOŞE DEĞİL LEFKOŞA'DIR.HAVALİMANI İSMİ DE ERCAN'DIR.MAGOSA DEĞİL GAZİMAĞUSA'DIR.ARTIK BU KIBRIS'IN KENT İSİMLERİNİ YANLIŞ YAZMAKTAN VAZGEÇİN.YETER

Diyarbakır'da faaliyet gösteren Affan Turizm'in organizasyonuyla Diyarbakır ve Lefkoşe arasında haftada iki kez karşılıklı uçak seferi yapılacak. Affan Turizm Genel Müdürü Burhan Önder, uçakla Kıbrıs'a gideceklerin ilk önce Diyarbakır'dan başka kentlere giderek oradan Kıbrıs'a uçtuklarını anlatan Önder, bu sıkıntıyı aşmak amacıyla Diyarbakır-Lefkoşe arasında doğrudan uçuşlar gerçekleştirmeye karar verdiklerini söyledi. Kıbrıs'a uçuşlar gerçekleştirmek için Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) ile görüşmeler yaptıklarını ve 24 Ekim'de ilk uçuşu gerçekleştirmeyi kararlaştırdıklarını ifade eden Önder, "Her hafta cuma ve pazar günleri karşılıklı şekilde Lefkoşe-Diyarbakır sefer yapılacak" dedi.

Diyarbakır'dan Kıbrıs'a direkt uçuş başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

direk uçuşlar istiyoruz ~ 6 yıl önce
Biz öğrenci ailesi olarak çocuklarımızın yanına gidemiyoruz mağdursuz lütfen tekrar kibrisa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Yıl oldu 2016 bunlar hala direk uçuşları yapmadılar yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur ~ 8 yıl önce
Bu uçuşlar bir türlü başlamadı biz öğrenciler olarak mağdur bir durumdayız lütfen artık verin şu uçuşları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASD ~ 15 yıl önce
güzel bir girisim, diger kentlere gidipte saatlerce beklemek ve/veya sıkıntıya girmek son buluyor, ucus seferlerinin yapılması güzelde hangi hava yolu hizmetinde olacak, nasıl bir Kalite gosterilecek. Her zaman ilkler cok eziyetli olur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur ~ 16 yıl önce
Uçuşların KTHY tekelinde olması çok acı bir durum sadedece gidişlere 250 Ytl isteyebilen ve bahanesini ise erken almalıydınız diye gösteren bir firmaya bağımsız kalınması üzücü bir durum, rekabet olmazsa olacağı budur ve kendilerini çok kaliteli olarak görmeleri ayrı bir durum zaten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...yolda o kadar rezillişk cekidouk bu süper bir haber...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A321 ~ 16 yıl önce
Arkadaşında daha önce söylediği gibi Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'dır. Lefkoşe'yi kim nerden çıkardı gerçekten merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siyahasitem ~ 16 yıl önce
gec de olsa boyle bır hızmetın farkına varılması adına guzel bır duygu..artık adana yada baska kentlere erken gıdıp ve ordakı sabahın korundekı ızdıraba ve savurduğumuz kufurlere son dıyecegız desenıze...trabzon gıbı bır yere haftada ıkı sefer varken dıyarbakırada olmamsı ve kıbrıd oğrencılkerın yarısını doğu oğrencılerı olusturması bu havayolu sırketının kurnazlığını gosterıyor emeği gecenlere bu ınce dusunveyı dusunene tskler...hadı bakalım ızdıraplara son!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baran21 ~ 16 yıl önce
yarabii şükürler olsun artık şileli yol ızdırabımızı bıtıı inşalahh..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EX-CABIN CHIEF ~ 16 yıl önce
LEFKOŞE DEĞİL LEFKOŞA'DIR.HAVALİMANI İSMİ DE ERCAN'DIR.MAGOSA DEĞİL GAZİMAĞUSA'DIR.ARTIK BU KIBRIS'IN KENT İSİMLERİNİ YANLIŞ YAZMAKTAN VAZGEÇİN.YETER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerek yok ~ 8 yıl önce
Magosa degil gazimağusa

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000