20 Kasım 2014, Perşembe 17:23:04

DİYARBAKIR UÇUŞLARINA SİS ENGELİ

Diyarbakır’da uçak seferleri yoğun sis nedeniyle ertelendi.
  • Yaw ben bunu anlamıyorum neden anadolu jet yok diye bazi yerlerde soranlar oluyor ve bubun sebebini açıklıyorum. ANADOLU JET BITIYORRR!!!! Kapanıyor ve filosundaki uçak sayısı git gide azalıyor. İstikrarlı bir iniş var, en parlak dönemlerinde 30 31 tane ucak vardı ve şu anda 25 ucak var. 2022de 0 ucak kaliyor bu yüzden.
  • Bu ucuslarin tek yon calismasi gerek
  • Peki böyle durumlarda ne oluyor. Yolcumağdur gidecek bir yeride yoksa

Diyarbakır’da uçak seferleri yoğun sis nedeniyle ertelendi.

Diyarbakır’da yaşanan yoğun sis, 2 gündür hava ve kara ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor. Diyarbakır Havaalanı yetkilileri, sis nedeniyle Diyarbakır’dan yapılan uçuşların gerçekleştirilemediğini belirtti.

Ankara ve İstanbul’dan gelen uçakların da sis nedeniyle Diyarbakır Havaalanı’na inemediğini belirten yetkililer, sis dağılıncaya kadar tüm seferlerin iptal edildiğini bildirdi. Sis, başta şehir içinde olmak üzere, kara ulaşımını da olumsuz yönde etkiledi.

Sis nedeniyle THY'nin bugün İstanbul'dan Diyarbakır'a yapacağı TK 7210, TK 7214, TK 2610 ve Pegasus'un PC 193 ile PC 197 sefer sayılı uçuşları iptal edilirken, PC 192 ile PC 196 sefer sayılı uçuşları ise Batman'a indi.

DİYARBAKIR UÇUŞLARINA SİS ENGELİ

Yorumlar

kral ~ 9 yıl önce
Yaw ben bunu anlamıyorum neden anadolu jet yok diye bazi yerlerde soranlar oluyor ve bubun sebebini açıklıyorum. ANADOLU JET BITIYORRR!!!! Kapanıyor ve filosundaki uçak sayısı git gide azalıyor. İstikrarlı bir iniş var, en parlak dönemlerinde 30 31 tane ucak vardı ve şu anda 25 ucak var. 2022de 0 ucak kaliyor bu yüzden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bati ~ 9 yıl önce
Bu ucuslarin tek yon calismasi gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaile alınan ~ 9 yıl önce
Peki böyle durumlarda ne oluyor. Yolcumağdur gidecek bir yeride yoksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000