13 Mart 2015, Cuma 10:10:36

DHMİ'DEN ORDU-GİRESUN'A İLK ATAMA

30 Mart’ta uçuşlara açılacak olan Türkiye’nin ilk deniz doldurularak inşa edilen havalimanı Ordu-Giresun’a DHMİ ilk atamasını yaptı.
  • TOKAT HAVALİMANINDAN ORDU GİRESUN HAVALİMANINA TAYİNİNİ İSTEYEN KARDEŞİMİZ İSMAİL KILIÇ IN DA TAYİNİNİN BİRAN ÖNCE ÇIKMASINI BEKLİYORUZ.ONUN GİBİ BİR PERSONELİ OLAN LİMAN KOŞAR GİDER.MAKİNA TEKNİSYENİ ARKADAŞIMIZA BAŞARILAR.
  • diğer atamalardan bilgisi olan var mı?
  • yalamadan duramayan bir milletiz..iyiki onlara benzemiyorum...onurlu ve dik durmak kadar güzel bişey yok..
  • slm olsun trabzondan kardeşimize dikduruşu cesareti centilmenliği yeteneği babasından geliyor allah yar ve yardımcısı olsun yolu bahtı açık olsun başarılarının devamını yüce mevladan diliyorum
  • Havalimanının tamamı Ordu topraklarında. O yüzden bütün hak ve hukuku Ordu' da. Ordu Valiliğine bağlı olarak görev yapacak. İsminin Ordu Giresun olmasının sebebi iki ilin ortak projesi olması.
  • Trabzon ARFF, İsa Gençoğlunun Ordu Giresun Havalimanı çalışmalarında nasıl yanında olmayı düşünüyorsun. Yardım olarak ne yapmayı düşünüyorsun çok merak ettim. Şu önüne gelene yağ çekme huyundan vazgeçsen artık.
  • İsa beye yeni görevinde başarılar dileriz. Ordu-Giresun Havalimanı çalışmalarında yanındayız. Trabzon ARFF
  • Alan Ordu valilliğine bağlı çalışacak sanırım. Giresun sadece isim veriyor.
  • Yorumları okuyunca tiksindim.DHMİ personeli kadar çok para alarak yinede çekememezlik yapan ve PARAGÖZ olan personel hiçbir kurumda görmedim.Allah bunun hesabını sorar.Özelleleşince çok pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.Rahatlık bir yerinize battı ki olup olmayacak her konuda habire yorum yazıyorsunuz .
  • Diğer bir konu dâ buraya personel zembille mi iniyor kurum ici atama yapılıyorsa da neden dhmi memur alimi yapmama kararı alıyor?

30 Mart’ta uçuşlara açılacak olan Türkiye’nin ilk deniz doldurularak inşa edilen havalimanı Ordu-Giresun’a DHMİ ilk atamasını yaptı.

Deniz doldurularak inşa edilen Ordu Giresun Havalimanı için geri sayım başladı. THY ve Onur Air gibi şirketlerin uçmak için gün saydığı Ordu-Girusun Havalimanı, 31 Mart’tan itibaren uçuşlara açılacak.

Ordu'ya 19, Giresun'a 25 kilometre mesafede Gülyalı bölgesine yapılan havalimanı için DHMİ ilk atamasını yaptı. DHMİ Harita Mühendisi İsa Gençoğlu, DHMİ tarafından Ordu-Giresun Havalimanı müdürlüğüne atandı.

Gençoğlu, geçtiğimiz Cuma gününden itibaren Ordu-Giresun Havalimanı’ndaki görevine resmen başladı.

AÇILACAK AMA UÇULAMAYACAK!

Bu arada Airporthaber’e gelen bilgilere göre, 30 Mart’ta açılması planlanan havalimanı için düzenlenecek törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ve açılış tarihinin Cumhurbaşkanı’nın programına göre değişebileceği kaydedildi.

30 Mart’ta açılışı yapılsa dahi Ordu-Giresun Havalimanı’nın Haziran ayına kadar havayolu şirketlerine fiilen hizmet verebilecek düzeyde olmadığı ancak Haziran ayında havayolu şirketlerinin bu havalimanına tarifeli uçuşlara başlayabileceği de öğrenilirken alt yapısının tamamı biten havalimanının üst yapısının ise yüzde 77 oranında tamamlanabildiği öğrenildi.

©Airporthaber.com

DHMİ'DEN ORDU-GİRESUN'A İLK ATAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

cleartoland ~ 9 yıl önce
TOKAT HAVALİMANINDAN ORDU GİRESUN HAVALİMANINA TAYİNİNİ İSTEYEN KARDEŞİMİZ İSMAİL KILIÇ IN DA TAYİNİNİN BİRAN ÖNCE ÇIKMASINI BEKLİYORUZ.ONUN GİBİ BİR PERSONELİ OLAN LİMAN KOŞAR GİDER.MAKİNA TEKNİSYENİ ARKADAŞIMIZA BAŞARILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSMAİL KILIÇ ~ 9 yıl önce
EYVALLAH...
Atama ~ 9 yıl önce
diğer atamalardan bilgisi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalakalar.. ~ 9 yıl önce
yalamadan duramayan bir milletiz..iyiki onlara benzemiyorum...onurlu ve dik durmak kadar güzel bişey yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustafa sungurlu ~ 9 yıl önce
slm olsun trabzondan kardeşimize dikduruşu cesareti centilmenliği yeteneği babasından geliyor allah yar ve yardımcısı olsun yolu bahtı açık olsun başarılarının devamını yüce mevladan diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu mu Giresun mu ~ 9 yıl önce
Havalimanının tamamı Ordu topraklarında. O yüzden bütün hak ve hukuku Ordu' da. Ordu Valiliğine bağlı olarak görev yapacak. İsminin Ordu Giresun olmasının sebebi iki ilin ortak projesi olması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRABZON ARFF ~ 9 yıl önce
Trabzon ARFF, İsa Gençoğlunun Ordu Giresun Havalimanı çalışmalarında nasıl yanında olmayı düşünüyorsun. Yardım olarak ne yapmayı düşünüyorsun çok merak ettim. Şu önüne gelene yağ çekme huyundan vazgeçsen artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
İsa beye yeni görevinde başarılar dileriz. Ordu-Giresun Havalimanı çalışmalarında yanındayız. Trabzon ARFF

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Alan Ordu valilliğine bağlı çalışacak sanırım. Giresun sadece isim veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ Lİ DEĞİLİM ~ 9 yıl önce
Yorumları okuyunca tiksindim.DHMİ personeli kadar çok para alarak yinede çekememezlik yapan ve PARAGÖZ olan personel hiçbir kurumda görmedim.Allah bunun hesabını sorar.Özelleleşince çok pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.Rahatlık bir yerinize battı ki olup olmayacak her konuda habire yorum yazıyorsunuz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atanamayan ~ 9 yıl önce
Diğer bir konu dâ buraya personel zembille mi iniyor kurum ici atama yapılıyorsa da neden dhmi memur alimi yapmama kararı alıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000