07 Mayıs 2012, Pazartesi 09:30:17

DHMİ’DE NELER OLUYOR NELER?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi resmen cadı kazanına döndü. Atatürk Havalimanı’nda köşe kapmaca oynanıyor. İki kişi görevden alındı. Kişiler arasında kavga büyüyor.
  • Merhabalar, Birkez daha umutlandım. Sn. Recep Tosun ufku, bilgisi ve tevazusu tebrik ederim.
  • sen bu kafayla devam et, rötar yok demişsin evet olayın içindeyim ve olayın içindeki herkes rötarların lodosla ilgisinin olmadığını biliyor, kuzeyli rüzgarlarda da rötar oluyor dostum ve atatürk havalimanı rötarda avrupa birincisi, ben başarısızlıklarını saydım ve saydığım şeyler hala geçerli, sen başarılarını anlat da bilelim. yolcu sayısını, sefer sayısını orhan birdal mı arttırdı? pegasusa onura thy ye yeni uçakları DHMİ mi aldı? havacılık tazminatları ne oldu? atatürkteki yeni kule ne durumda? 2 yıl önce başlaması gereken SMART projesi neyi bekliyor? anlat da bilelim.
  • sallıyorsun çünkü bilmiyorsun, kuleyle ne alakası var bu konunun ? hangi verdiği sözü yerine getirememiş söyler misin ? basiretsiz diyenlere en güzel cevabı her gün artan yolcu sayısı ve trafikle veriyor dhmi ve onun başarılı genel müdürü... sen her ne kadar başarısız olmasını istesende. şuan bir tane rötar var mı ahl de madem içindesin görüyorsundur , doğadan kaynaklanan olumsuz şartları nasıl olur da bir kurumun yöneticisine bağlarsınız anlamak güç. dhmi de gayet iyi yönetiliyor, her sene karını katlıyor, son 22 senesini yöneticilik yaparak geçirmiş birine basiretsiz demek için allahtan korkmak lazım. son olarak Orhan Birdal, başarısı defalarca tescillenmiş, gerek aldığı ödüller gerek yaptığı işler gerek sektörde itibarı ile ülkenin havacılığındaki önemli isimlerden birtanesidir. boşuna karalşamaya çalışmayın burdan klavye başından. güneş balçıkla sıvanmaz.
  • ben sallamam dostum doğruları söylerim, sallayan sensin SMART projesi olmuyor, daha yeşilköydeki yeni kuleyi taşıyamıyorlar hangi testlerden bahsediyorsun? biz işin içindeyiz araştırmamıza gerek yok, genel müdürün basiretsizin teki
  • istifa yazan arkadaş ne güzel sallamışsın sen öyle ... smart bitme noktasında doğru ama bşarıyla tamamlanma anlamında bitme noktasında, şuan testler devam ediyor ve kullanılıyor yakın zamanda tam olarak çalışmaya başlayacak, takip etseydin öğrenirdin. görevden alma verme genel müdürün insiyatifinde değilse kimin insiyatifinde olmalı senin mi ??? bütün dhmi nin personelinin haklarının iyileşmesini sağlamak personeli birbirine düşürüyorsa da, ben takdir ve tebrik ediyorum genel müdürümüzü, böyle devam etmesinde hiç bir sakınca yok kanımca. gereksiz gereksiz yorumlar yapıyorsunuz bilip bilmeden, eskilerin dediği gibi: meyve veren ağaç taşlanır...
  • Almanlar'a verelim şu SLOT_MLOT işlerini işbirliği yapalım almanlarla diyorum. heeeeeeey duyan var mıııııı? beğenmesseniz geri alın yahuuu bir deneyin. satisfaction quaranteed yaahu.
  • hiçbir alanda hiçbir başarı gösteremeyen, personel arası çatışma çıkmasına sebep olan, sözde yüzyılın projesi SMART'ı beceremeyen ve iptal noktasına getiren, atatürk havalimanına dünyanın en çirkin kulesini yapan ve çürümeye terkeden, DHMi yi yönetirken THY dan maaş alan, sorunları dile getirenleri çözüm bulacağına görevden alan, verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen, sayın Orhan Birdal istifa etmek için daha neyi bekliyorsun?
  • Airport Haber Muhabirleri sadece Hava Trafikçilerle değilde Teknik Blokta çalışan diğer birimlerde çalışanlarla konuşsanız da 1 senesi kalan teknik blokta akla hayale gelmeyecek neler oluyor, yapılıyor bir öğrenseniz.
  • Artık anlaşılmalıki bu kurumu yani DHMİ'ni Orhan BİRDAL yönetemiyor ve personel barışını sağlayamadığı gibide eline çok kez fırsat gecmesine rağmen bu barışı sağlamakta istemedeğine veya beceriksizliği diyelim vessalam genel müdürlük görevini yerine getirememektedir.Neşter atmanın zamanı gelmedimi daha......
  • özel şirket çalışanları hiç ağzınızın suyu akmasın.kendi çıkarınıza olmadıkça hiç bir taşın altına elinizi bile sürmezsiniz.ama konu dhmi gelince eleştrirsiniz.bence siz kendi şirketlerinizdeki olaylara bakın.konuşturmayın insanı, neler yapıyosunuz neler..........

Atatürk Havalimanı Başmüdür Yardımcısı Olcay Kılıçoğlu’nun görevleri genel müdürlük tarafından budandı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden alınarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi genel Müdürlüğü’ne devredilen Slot Koordinasyon Merkezi Olcay Kılıçoğlu’na emanet edilmişti.

Atatürk Havalimanı Baş Müdür Yardımcısı Olcay Kılıçoğlu aynı zamanda TAV, THY ve DHMİ tarafından oluşturulan ortak karar alma platformundan da alındı. Olcay Kılıçoğlu artık eskisi gibi sadece seyrüsefer hizmetlerine bakacak. DHMİ Slot Koordinasyon birimini Recep Tosun’a emanet etti.

Öte yandan Hava Trafik Şefi Ahmet Arga da görevinden alındı. Arga’nın olumsuzlukları resmi kayıtlara geçirerek rapor etmesine DHMİ Genel Müdürlüğü’nün kızması üzerine görevden aldığı iddia edilirken, DHMİ kaynakları ise görevden alınmanın sebebini ekiplerin gençleştirilmesi olduğunu belirtti.

DHMİ’DE NELER OLUYOR NELER?

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Gülfem Yücel ~ 7 yıl önce
Merhabalar, Birkez daha umutlandım. Sn. Recep Tosun ufku, bilgisi ve tevazusu tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen devam et ~ 12 yıl önce
sen bu kafayla devam et, rötar yok demişsin evet olayın içindeyim ve olayın içindeki herkes rötarların lodosla ilgisinin olmadığını biliyor, kuzeyli rüzgarlarda da rötar oluyor dostum ve atatürk havalimanı rötarda avrupa birincisi, ben başarısızlıklarını saydım ve saydığım şeyler hala geçerli, sen başarılarını anlat da bilelim. yolcu sayısını, sefer sayısını orhan birdal mı arttırdı? pegasusa onura thy ye yeni uçakları DHMİ mi aldı? havacılık tazminatları ne oldu? atatürkteki yeni kule ne durumda? 2 yıl önce başlaması gereken SMART projesi neyi bekliyor? anlat da bilelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sallıyorsun ~ 12 yıl önce
sallıyorsun çünkü bilmiyorsun, kuleyle ne alakası var bu konunun ? hangi verdiği sözü yerine getirememiş söyler misin ? basiretsiz diyenlere en güzel cevabı her gün artan yolcu sayısı ve trafikle veriyor dhmi ve onun başarılı genel müdürü... sen her ne kadar başarısız olmasını istesende. şuan bir tane rötar var mı ahl de madem içindesin görüyorsundur , doğadan kaynaklanan olumsuz şartları nasıl olur da bir kurumun yöneticisine bağlarsınız anlamak güç. dhmi de gayet iyi yönetiliyor, her sene karını katlıyor, son 22 senesini yöneticilik yaparak geçirmiş birine basiretsiz demek için allahtan korkmak lazım. son olarak Orhan Birdal, başarısı defalarca tescillenmiş, gerek aldığı ödüller gerek yaptığı işler gerek sektörde itibarı ile ülkenin havacılığındaki önemli isimlerden birtanesidir. boşuna karalşamaya çalışmayın burdan klavye başından. güneş balçıkla sıvanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 12 yıl önce
ben sallamam dostum doğruları söylerim, sallayan sensin SMART projesi olmuyor, daha yeşilköydeki yeni kuleyi taşıyamıyorlar hangi testlerden bahsediyorsun? biz işin içindeyiz araştırmamıza gerek yok, genel müdürün basiretsizin teki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istifa yazan arkadaş ~ 12 yıl önce
istifa yazan arkadaş ne güzel sallamışsın sen öyle ... smart bitme noktasında doğru ama bşarıyla tamamlanma anlamında bitme noktasında, şuan testler devam ediyor ve kullanılıyor yakın zamanda tam olarak çalışmaya başlayacak, takip etseydin öğrenirdin. görevden alma verme genel müdürün insiyatifinde değilse kimin insiyatifinde olmalı senin mi ??? bütün dhmi nin personelinin haklarının iyileşmesini sağlamak personeli birbirine düşürüyorsa da, ben takdir ve tebrik ediyorum genel müdürümüzü, böyle devam etmesinde hiç bir sakınca yok kanımca. gereksiz gereksiz yorumlar yapıyorsunuz bilip bilmeden, eskilerin dediği gibi: meyve veren ağaç taşlanır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir Erzincan'lı ~ 12 yıl önce
Almanlar'a verelim şu SLOT_MLOT işlerini işbirliği yapalım almanlarla diyorum. heeeeeeey duyan var mıııııı? beğenmesseniz geri alın yahuuu bir deneyin. satisfaction quaranteed yaahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istifa ~ 12 yıl önce
hiçbir alanda hiçbir başarı gösteremeyen, personel arası çatışma çıkmasına sebep olan, sözde yüzyılın projesi SMART'ı beceremeyen ve iptal noktasına getiren, atatürk havalimanına dünyanın en çirkin kulesini yapan ve çürümeye terkeden, DHMi yi yönetirken THY dan maaş alan, sorunları dile getirenleri çözüm bulacağına görevden alan, verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen, sayın Orhan Birdal istifa etmek için daha neyi bekliyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Airport Haber Muhabirleri sadece Hava Trafikçilerle değilde Teknik Blokta çalışan diğer birimlerde çalışanlarla konuşsanız da 1 senesi kalan teknik blokta akla hayale gelmeyecek neler oluyor, yapılıyor bir öğrenseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Artık anlaşılmalıki bu kurumu yani DHMİ'ni Orhan BİRDAL yönetemiyor ve personel barışını sağlayamadığı gibide eline çok kez fırsat gecmesine rağmen bu barışı sağlamakta istemedeğine veya beceriksizliği diyelim vessalam genel müdürlük görevini yerine getirememektedir.Neşter atmanın zamanı gelmedimi daha......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
obu ~ 12 yıl önce
özel şirket çalışanları hiç ağzınızın suyu akmasın.kendi çıkarınıza olmadıkça hiç bir taşın altına elinizi bile sürmezsiniz.ama konu dhmi gelince eleştrirsiniz.bence siz kendi şirketlerinizdeki olaylara bakın.konuşturmayın insanı, neler yapıyosunuz neler..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000