02 Mayıs 2012, Çarşamba 12:58:28

DEVİR THY DEVRİ!

Pilot ve kabin memurları, binlerce uçuş senaryosunun yaşatılabildiği simülatörlerde her türlü şartlara karşı eğitim alıyor...
  • Klasik iktıdar sorunu canım, belli değilmi
  • 330 ile bahçede gezinti programı da var mı? olmadığı için başına bunlar geliyor işte, eksikliğe bak... çık çık çık, olmamış...
  • vay perteve bak pilot olmusta 320 ucururmus bebegim benim:))
  • veriyorsanız neden bunlar başınıza geliyor?kadermi?
  • vermediğimiz bir şey kaldımı sanıyorsun
  • işte biz Türkler bu yüzden ilerleyemiyoruz, bu yüzden gelişemiyoruz. sorunu hep malzemede, ekipmanda arıyoruz. sorun KAFALARDA!dünyanın en iyi simülatörünü getirin.filonun tamamanını 1 yaşında ve son teknoloji uçaklar ile donatın; onu kullanacak KAFA hala küçük hesaplar peşindey koşuyorsa, ego tatmin edicem diye balatayı sıyırmışsa, BEN BİLİRİM ile yoluna devam etme İNADINI gösteriyorsa...boş!hiç övünmeyin bunlarla...istatistikler orda, gerçekleri o istatistikler yazar!ve sizinki...çok kötü durumda!
  • valla çok haklısın globally fosss pilotları senin bu yazdıklarını hep gerçektede uyğuluyorlar aferim onlara :))
  • İyi de RJ simülatörü satıldı ki...
  • Zaten anca simulatorde görürler o senaryoları kaptanın gerçekte kumandayı verdiği yok
  • eee arkadaşlarr simülatörde bence taxı de toprağa çıkma,tail sürtme,landıng gear almayı unutma, wıng çarpma eğitimleri alıyorlar sanırım..:))

 

THY'nin simülatör eğitim çalışmalarına ilişkin bilgi veren THY Basın Müşaviri Ali Genç, simülatör eğitimlerinin, uluslararası mevzuatlar gereği pilot eğitimlerinin zorunlu olarak alınması gereken süreçleri olduğunu kaydetti.
 
Zaman içerisinde filosunda uçak sayısı ve uçak tiplerinin artışına paralel olarak simülatör cihazlarının da sayısının arttığını belirten Genç, şu an kokpit eğitiminde Boeing 737-400, Boing 737-800, Avro RJ100, Airbus 320, Boeing 777-300ER, Airbus 330/A340, FNPT II MCC, Boeing 777 olmak üzere 13 adet simülatörün, kabin eğitiminde ise 7 farklı simülatörün kullanıldığını kaydetti.
 
''Simülatör eğitim merkezimiz, özellikle son 4 yıldaki atılımları ile dünya genelinde, büyük eğitim merkezlerinin ölçeğine ulaşmıştır'' diyen Genç, merkezin, bölgesinde 2 saatlik uçuş çemberinde en büyük eğitim merkezi konumunda olduğunu vurguladı.
 
Genç, en son teknolojilerin kullanıldığı simülatörlerde, THY'nin yanı sıra yerli ve yabancı havayollarının kokpit ve kabin personeline de konularında, son derece tecrübeli uçucu eğitmenleri tarafından uluslararası sivil havacılık standartlarında, her türlü uçuş eğitiminin verildiğini kaydetti.
DEVİR THY DEVRİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

21 06 06 ~ 12 yıl önce
Klasik iktıdar sorunu canım, belli değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
330 ile bahçede gezinti programı da var mı? olmadığı için başına bunlar geliyor işte, eksikliğe bak... çık çık çık, olmamış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
16tot16 ~ 12 yıl önce
vay perteve bak pilot olmusta 320 ucururmus bebegim benim:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
veriyorsanız neden bunlar başınıza geliyor?kadermi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15 11 47 ye ~ 12 yıl önce
vermediğimiz bir şey kaldımı sanıyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş ~ 12 yıl önce
işte biz Türkler bu yüzden ilerleyemiyoruz, bu yüzden gelişemiyoruz. sorunu hep malzemede, ekipmanda arıyoruz. sorun KAFALARDA!dünyanın en iyi simülatörünü getirin.filonun tamamanını 1 yaşında ve son teknoloji uçaklar ile donatın; onu kullanacak KAFA hala küçük hesaplar peşindey koşuyorsa, ego tatmin edicem diye balatayı sıyırmışsa, BEN BİLİRİM ile yoluna devam etme İNADINI gösteriyorsa...boş!hiç övünmeyin bunlarla...istatistikler orda, gerçekleri o istatistikler yazar!ve sizinki...çok kötü durumda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dr.je yazana cevap ~ 12 yıl önce
valla çok haklısın globally fosss pilotları senin bu yazdıklarını hep gerçektede uyğuluyorlar aferim onlara :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RJ ~ 12 yıl önce
İyi de RJ simülatörü satıldı ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Zaten anca simulatorde görürler o senaryoları kaptanın gerçekte kumandayı verdiği yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dr.je ~ 12 yıl önce
eee arkadaşlarr simülatörde bence taxı de toprağa çıkma,tail sürtme,landıng gear almayı unutma, wıng çarpma eğitimleri alıyorlar sanırım..:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000