26 Mart 2012, Pazartesi 13:03:35

DEV BİRLEŞMENİN AMACI NE?

Sunexpress ve Anadolujet birleşmesinde ilk somut adım atıldı. Anadolujet filosunda uçan bir uçak resmen Sunexpress tesciline geçti.
  • pegasusun büyüklüğü uçak sayısından gelmez arkadaşlar,çalışanlar adaletli seçilir,özveriliçalışır.söz konusu olan diğer şirkeler de her kademede torpil işler.sadece soyadlarına baksanız nasıl bir düzen olduğunu anlarsınız.böylelikle pegasus ile başa çıkamazsınız.bir tarafta işinin ehli profosyeneller diğer tarafta akrabalar...sonuç belli ....
  • Gavur diye hitap etmek ne kadar bencil,ukala,cahil bir yorumdur.O zaman Yabancı Şirketler senin kötü tabirinle Gavurlar piyasadan çekilsinde sen herşeyi TL olarak algılayan PGS ile kal bir başına.Sun Exp dünya devidir bunu artık bilmiyorsan havacılığı biliyorum deme,Bir çiçekle yaz gelmez tek PGS Sun Exp uçuşunun %60'ını ancak yapar.THY,Onur,Atlas kapansın PGS kalsın bunu mu istiyorsun.Ekibine üniforma ve ekip yemeğini parayla veren şirketi gözünde büyüttüğün için sen at gözlüğünü çıkar olur mu????
  • Bazi atlar su gözlüklerini cikarsinlar artik. Sürekli PGS yi elestiriyorsunuz, SunExi yere göge sigdiramiyorsunuz. Bu birlesmenin amaci apacik ortada. Alman ortak Lufthansa Anadolujet'i istemedi. SunEx adi altinda uzun vadede SunEx hakimiyeti yaratmak istiyorlar. Anadolujet'in olmadigi bir piyasada. Unutmayin SunEx yabanci bir sirkettir!!! PGS ye laf yetistireceginize, gavur oldugunu unutmayin övdügünüz sirketin. PGS türk sirket ve basarili bir sirket. Kazandigi paranin vergisini de 100% Türkiyeye ödüyor. Ama kime diyorum ki...
  • Bilen bilir canim.. :)) Siz şöylesiniz gazı + bu maaşa çalış = Sunexpress.. Max. 3000 saat veriyorum en sabırlıya ya da torpilsize. Bilmeden cevap yapıştırmayın!!
  • Sun Exp yer hizmetlerini Çelebi ile yapıyordu,anlaşma bitti artık Sun Exp TGS ile çalışacak diyorlar doğru mudur? Sun Exp kurulduğundan beri Çelebi ile olduna bakılırsa mantıksız aslında
  • flypgs dekilerin biyerleri tutuştu anlaşılan yorumlara bakıyorumda.sun express zaten iyi hizmet veren gercek bir low cost suda 3 4 lira degıl 2 lira .ayrıyetten en basıtı viyana istanbul flypgs hiç bişe vermezken sunex uçuşların da su sandeviç çikolata kek ıslak mendil felan veriliyor insanlara.ve hostes kalitesi pgs den bin kat daha iyi kısacası aynı fiyat daha kalıcı kampanyalar ve daha iyi hizmet bulabiliyorum sunexpresste bu birleşmede bence çok iyi olacak.
  • tek sorun sunex in fazla kar edememisi ve pegasusun yükselişi.hostes kaptan evet gideri fazla ama sunex dede teknisyen maliyeti çok fazla değilmi.tabii birde yardımcı teknisyenleri var.22 uçak demek yetişmiş teknisyen kaptan bulmak çokmu kolay.tabii birde ucuza.belkide ondan yaptıkları mulakatta kazananlar parayı duyunca gelmekten vaz geçti.1200 euro ya sadece emekliler değil 70 likler gelir allah yardımcısı olsun sunex de çalışan teknisyenlere
  • yer hizmetleri tgs nin. bu ortaklıkla thy kamburundan kurtulacak, yanlız kokpit ve kabin ekibi değil diğer kısımlarda yavaş yavaş sun ex e geçicek. thy yapısı gereği low cost a alışkın değil bunu da hizmet olarak alıyor işte. burda tecrübeli, daha önce gerek thy operasyonlarında, gerekse lufthansa operasyonlarında kendini kanıtlamış bir şirket. bu bir kazan, kazan politikasıdır. iki tarafta kardadır. hatta tetikleyici rekabetle pgs de kardadır. zarar en fazla onur atlas gibi 90 ların havacılığını yapan şirketlere dokunur.
  • Handling n e olur fikri olan varmı
  • Handling n e olur fikri olan varmı
THY’nin alt markası Anadolujet ile Lufthansa ve THY ortaklığındaki Sunexpress’in, maliyetleri kısmak için yürüttüğü birleşme projesinde ilk adım atıldı.

Kokpit ve kabin maliyetlerini kısmak için tasarlanan formüle göre, Anadolujet filosundaki 22 uçak önce Sunexpress’e kiralanacak. Uçaklar Sunexpress tesciline geçecek ancak Sunexpress uçakları bu kez wet lease (ekibiyle birlikte) olarak Anadolujet’e kiralayacak. Anadolujet’te görev yapan kokpit ve kabin ekibi tekrar THY’ye dönecek. Filodaki uçaklar için Sunexpress yeni ekipler alacak.

Projenin hayata geçebilmesi için bir taraftan yeni kabin ve kokpit ekibi arayışını sürdüren Sunexpress, Anadolujet’ten ilk uçağını da tesciline aldı.

TC-JKF kuyruk tescilli Anadolujet’e ait Boeing 737-700 tipi uçak, Sunexpress tesciline geçerek TC-SAC tescilini aldı. Uçak Sunexpress’e geçti ancak renkleri Anadolujet olarak kaldı. Anadolujet’e yeniden kiralanan uçak şu anda operasyonlarını da Anadolujet için yapıyor.

DEV BİRLEŞMENİN AMACI NE?

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Misafir ~ 12 yıl önce
pegasusun büyüklüğü uçak sayısından gelmez arkadaşlar,çalışanlar adaletli seçilir,özveriliçalışır.söz konusu olan diğer şirkeler de her kademede torpil işler.sadece soyadlarına baksanız nasıl bir düzen olduğunu anlarsınız.böylelikle pegasus ile başa çıkamazsınız.bir tarafta işinin ehli profosyeneller diğer tarafta akrabalar...sonuç belli ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gavur diye hitap etmek ne kadar bencil,ukala,cahil bir yorumdur.O zaman Yabancı Şirketler senin kötü tabirinle Gavurlar piyasadan çekilsinde sen herşeyi TL olarak algılayan PGS ile kal bir başına.Sun Exp dünya devidir bunu artık bilmiyorsan havacılığı biliyorum deme,Bir çiçekle yaz gelmez tek PGS Sun Exp uçuşunun %60'ını ancak yapar.THY,Onur,Atlas kapansın PGS kalsın bunu mu istiyorsun.Ekibine üniforma ve ekip yemeğini parayla veren şirketi gözünde büyüttüğün için sen at gözlüğünü çıkar olur mu????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bazi atlar su gözlüklerini cikarsinlar artik. Sürekli PGS yi elestiriyorsunuz, SunExi yere göge sigdiramiyorsunuz. Bu birlesmenin amaci apacik ortada. Alman ortak Lufthansa Anadolujet'i istemedi. SunEx adi altinda uzun vadede SunEx hakimiyeti yaratmak istiyorlar. Anadolujet'in olmadigi bir piyasada. Unutmayin SunEx yabanci bir sirkettir!!! PGS ye laf yetistireceginize, gavur oldugunu unutmayin övdügünüz sirketin. PGS türk sirket ve basarili bir sirket. Kazandigi paranin vergisini de 100% Türkiyeye ödüyor. Ama kime diyorum ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bilen bilir canim.. :)) Siz şöylesiniz gazı + bu maaşa çalış = Sunexpress.. Max. 3000 saat veriyorum en sabırlıya ya da torpilsize. Bilmeden cevap yapıştırmayın!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sun Exp yer hizmetlerini Çelebi ile yapıyordu,anlaşma bitti artık Sun Exp TGS ile çalışacak diyorlar doğru mudur? Sun Exp kurulduğundan beri Çelebi ile olduna bakılırsa mantıksız aslında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
flypgs dekilerin biyerleri tutuştu anlaşılan yorumlara bakıyorumda.sun express zaten iyi hizmet veren gercek bir low cost suda 3 4 lira degıl 2 lira .ayrıyetten en basıtı viyana istanbul flypgs hiç bişe vermezken sunex uçuşların da su sandeviç çikolata kek ıslak mendil felan veriliyor insanlara.ve hostes kalitesi pgs den bin kat daha iyi kısacası aynı fiyat daha kalıcı kampanyalar ve daha iyi hizmet bulabiliyorum sunexpresste bu birleşmede bence çok iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tek sorun sunex in fazla kar edememisi ve pegasusun yükselişi.hostes kaptan evet gideri fazla ama sunex dede teknisyen maliyeti çok fazla değilmi.tabii birde yardımcı teknisyenleri var.22 uçak demek yetişmiş teknisyen kaptan bulmak çokmu kolay.tabii birde ucuza.belkide ondan yaptıkları mulakatta kazananlar parayı duyunca gelmekten vaz geçti.1200 euro ya sadece emekliler değil 70 likler gelir allah yardımcısı olsun sunex de çalışan teknisyenlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yer hizmetleri tgs nin. bu ortaklıkla thy kamburundan kurtulacak, yanlız kokpit ve kabin ekibi değil diğer kısımlarda yavaş yavaş sun ex e geçicek. thy yapısı gereği low cost a alışkın değil bunu da hizmet olarak alıyor işte. burda tecrübeli, daha önce gerek thy operasyonlarında, gerekse lufthansa operasyonlarında kendini kanıtlamış bir şirket. bu bir kazan, kazan politikasıdır. iki tarafta kardadır. hatta tetikleyici rekabetle pgs de kardadır. zarar en fazla onur atlas gibi 90 ların havacılığını yapan şirketlere dokunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Handling n e olur fikri olan varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Handling n e olur fikri olan varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000