22 Ekim 2008, Çarşamba 08:11:55

Denizli'den uçuşlara destek

Denizli Belediyesi, THY'nin (Anadolu Jet), haftada 5 gün düzenlediği Denizli-Ankara karşılıklı uçak seferleri için ücretsiz servis imkanı sunuyor.
  • Denizliye ucak seferlerinin ragbet görmesi icin birseyler yapilmaya calisiliyor. Ama yalnis bastan yapildigi icin biraz zor görünüyor. Yalnis nedir??? Sanki baska müsait saha yokmus gibi Denizli-merkeze tam 60km uzakliga havalimani yapilmasi. Bu yüzden cok az kimse ucagi tercih ediyor, cünkü limana ulasim tam 1 saat. Lütfen yetkililer bir sehre havalimani onaylarken verimliligini düsünsünler. Denizlide ucacak yolcu potansiyelini görmek icin otogardan kalkan otobüsleri gözden gecirmek yeterli.

Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, THY-Anadolu Jet işbirliğiyle devam eden Denizli-Ankara seferlerinin düzenli şekilde yapılabilmesi için girişimde bulundu. Böylece, 26 Ekim 2008'den itibaren vatandaşların ücretsiz Çardak Havaalanı'na ulaşımları sağlanacak. Denizli'den Ankara'ya uçakla gitmek isteyen yolcular, Yeni Camii'nin arkasından ücretsiz kaldırılacak servisten yaralanabilirler. Servis otobüsü de, uçağın kalkış günlerinde saat 05:00'da hareket edecek. Bu arada, Ankara'dan Denizli'ye gelen yolcular da ücretsiz servis otobüslerini kullanabilecekler.

Denizli Belediyesi'nin servis otobüsü uçağın iniş saati öncesinde Çardak Havaalanı otoparkında hazır bekletilecek.

Denizli'den uçuşlara destek

Yorumlar

Gezgin1 ~ 15 yıl önce
Denizliye ucak seferlerinin ragbet görmesi icin birseyler yapilmaya calisiliyor. Ama yalnis bastan yapildigi icin biraz zor görünüyor. Yalnis nedir??? Sanki baska müsait saha yokmus gibi Denizli-merkeze tam 60km uzakliga havalimani yapilmasi. Bu yüzden cok az kimse ucagi tercih ediyor, cünkü limana ulasim tam 1 saat. Lütfen yetkililer bir sehre havalimani onaylarken verimliligini düsünsünler. Denizlide ucacak yolcu potansiyelini görmek icin otogardan kalkan otobüsleri gözden gecirmek yeterli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000