17 Nisan 2014, Perşembe 09:02:24

DAVUTOĞLU'NDAN THY'YE ÇAĞRI

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Dominik Cumhuriyeti ile havacılık alanında anlaşma imzaladıklarını belirterek Türk Hava Yollarının kısa süre içinde bu ülkeye uçuş başlatmasını umduklarını söyledi.
  • oraların nasıl tarihi bir dokuya sahip olduğunu gidip görenler bilirler...sen merak etme...latin amerika öyle önemsiz bir yer değil...star alliance zaten sana habire yolcu yolluyor...uçaklar eskiden boş kalıyordu...aynı şekilde brezilya için de yolcu gelmez diyordunuz...ilk zamanlar 15-20 kişi uçuyordu uçaklar evet doğru ama sonra yer bulamaz oldun... ruslar araplar çinliler yahudiler vb... seferlerimizi düzenli olarak takip ediyor ve dolduruyorlar yerli turistleri saymıyorum bile...o hat için tekel olmaması seni zamanla tekel yapar ayrıca bunu unutma...almanlar da aktarma yapıp senin uçağına biniyorlar...unutma...kendi havayolları ile uçmak istemiyorlar...verirsin oraya modern bir uçak olur biter... 777 kalkar bu işin üstünden...mexico city ve ya benzeri yerlere zaten bağlantı olacaktır...2. ve 3. trafik hakkı zaten otomatik olarak geliyor.uzun hatlarımız zaten dikkat ederseniz aktarmalı hep...oraya da aktarma olacaktır...
  • Hacım sen dışişlerini idare et.Adamlarınız THY ile ilgileniyor zaten.Zamanı yetmedi paralelin orada bir okul açsaydı çoktaaan oraya da uçardık.
  • Orası neresi?
  • Geliyorum
  • THY ,Dominik Cumhuriyetine ucsa ucagi nasil dolduracak?Turizm haricinde Dominik Cumhuriyetinde ticaret yapilacak bir konu varmi? Avrupadan sadece Madrid ve Paris den ucan var,Lufthansa neden ucmuyor?Bir ucak sadece tatil gunleri ucanlar icin sefere konmaz.
  • Supersin dominik mis ora nerde bilen varmi?? Miy miy miy :)) go turkish go - go to mexico city---))
  • Koskoca 20 milyona yakın nüfusu olan dünyanın en kalabalık şehirlerinden olan Mexico City'ye uçuş yok.Senin kıytırık ülkene mi uçuş yapacak.Ne için uçuş yapacak Survivor adalarına yolcu taşımak için mi?
  • Geniş gövdeli uçaklarımız çoğalmaya başlayacak.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Dominik Cumhuriyeti ile havacılık alanında anlaşma imzaladıklarını belirterek Türk Hava Yollarının kısa süre içinde bu ülkeye uçuş başlatmasını umduklarını söyledi.

Gerçekleştirilen ikili görüşmelerde, Türkiye ile Dominik Cumhuriyeti arasında gelişmekte olan ilişkiler tüm yönleriyle gözden geçirilerek iki ülkeyi ilgilendiren bölgesel ve güncel uluslararası konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında ayrıca, iki ülke arasında ticaret ve ekonomik işbirliği, hava hizmetleri, resmi pasaportlar için vize muafiyeti anlaşmaları imzalandı.

Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Sanchez'le görüşmesinin ardından basına yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Dominik Cumhuriyeti'ni, Latin Amerika ve Karayipler'de işbirliği için önemli bir ortak olarak gördüğünün altını çizdi.

Havacılık alanında imzalanan anlaşmanın önemine değinen Davutoğlu, "Türk Hava Yollarının kısa süre içinde Santo Domingo'ya uçuş başlatmasını umuyoruz" dedi.

DAVUTOĞLU'NDAN THY'YE ÇAĞRI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

ehh yani... ~ 10 yıl önce
oraların nasıl tarihi bir dokuya sahip olduğunu gidip görenler bilirler...sen merak etme...latin amerika öyle önemsiz bir yer değil...star alliance zaten sana habire yolcu yolluyor...uçaklar eskiden boş kalıyordu...aynı şekilde brezilya için de yolcu gelmez diyordunuz...ilk zamanlar 15-20 kişi uçuyordu uçaklar evet doğru ama sonra yer bulamaz oldun... ruslar araplar çinliler yahudiler vb... seferlerimizi düzenli olarak takip ediyor ve dolduruyorlar yerli turistleri saymıyorum bile...o hat için tekel olmaması seni zamanla tekel yapar ayrıca bunu unutma...almanlar da aktarma yapıp senin uçağına biniyorlar...unutma...kendi havayolları ile uçmak istemiyorlar...verirsin oraya modern bir uçak olur biter... 777 kalkar bu işin üstünden...mexico city ve ya benzeri yerlere zaten bağlantı olacaktır...2. ve 3. trafik hakkı zaten otomatik olarak geliyor.uzun hatlarımız zaten dikkat ederseniz aktarmalı hep...oraya da aktarma olacaktır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hacım sen dışişlerini idare et.Adamlarınız THY ile ilgileniyor zaten.Zamanı yetmedi paralelin orada bir okul açsaydı çoktaaan oraya da uçardık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 10 yıl önce
Orası neresi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MISAFIR ~ 10 yıl önce
THY ,Dominik Cumhuriyetine ucsa ucagi nasil dolduracak?Turizm haricinde Dominik Cumhuriyetinde ticaret yapilacak bir konu varmi? Avrupadan sadece Madrid ve Paris den ucan var,Lufthansa neden ucmuyor?Bir ucak sadece tatil gunleri ucanlar icin sefere konmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Supersin dominik mis ora nerde bilen varmi?? Miy miy miy :)) go turkish go - go to mexico city---))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
Koskoca 20 milyona yakın nüfusu olan dünyanın en kalabalık şehirlerinden olan Mexico City'ye uçuş yok.Senin kıytırık ülkene mi uçuş yapacak.Ne için uçuş yapacak Survivor adalarına yolcu taşımak için mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 10 yıl önce
Olasi bir MEX havaalani yuksek irtifada oldugu ve sicak oldugu icin Istanbul'a ucmak icin uzun menzilli bir ucak olmasi lazim. 777ER lar bile ucamiyabilir. Ancak uculmasi gereken yer ya Miami veya San Juan, Puerto Rico olmali
THY'na ~ 10 yıl önce
Evet Boeing ve Airbus muhendisleri Imam Hatip mezunu.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geniş gövdeli uçaklarımız çoğalmaya başlayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000