04 Ekim 2015, Pazar 10:23:40

Davutoğlu: "THY gurbetçilere aile indirimi yapacak"

Almanya’nın Düsseldorf kentinde konuşan Başbakan Davutoğlu, “Blok siyasetine karşı biz birlik siyaseti dedik” diye konuştu. Davutoğlu, gurbetçiye THY'den indirim yapılacağını da açıkladı.
  • Biletlerde hala indirim yok 1700€ ödedik 2 yetiskin 1 bebek ve bir cocuga
  • 6 yildri türkiyeye gidemiyorum bilet paralari yüzünden git gel 5000 dolar ailecek benim 1 yilda biriktirdigim para 2000 dolar 2 çocuklu aileyiz babam benimle konusmuyor duyun sesimizi yetkililer asik olduk evlendik 5 cocuk yapin diyorsunuz gurbetcilere ülkemize gidemeyince o 5 cocuk Turkiyeyi tanimadan nasil sevecek???
  • suuadi Arabistan yorumculara katılıyorum aynı sıkıntı burada da THY na bilet almaya gittiğimizde Arabistan için geçerli değilmiş bizlerde şok olduk kime gitmemiz gerekiyor teşekkürler
  • Ya o kadar sevinmistikki indirim var Die bugun biletcimi aradigimda buyuk bir sok yasadim cunku indirim bize deil avrupayaymis aglasammi gulsemmi bizde gurbetciyiz bole bi sacmalik olabilirmi ya avrupalilarin oyu bizden farkli mi ki onlara indirim Var bize yok bole bir sacmalik olamaz umarim birileri bi yazdigimi gorurde yapilan bu buyuk haksiZligi duzeltier.
  • Daha demin THY müşteri hizmetleriyle görüştüm. İndirim belirli bir kaç Avrupa ülkesinde geçerli. Almanya Hollanda Belçika Lüksemburg bir kaç tane daha. Üstelik en az 3kişi olacak dedi. Müşteri hizmetlerindeki rezervasyon yapıp,satış ofisinden alınması gerekiyormuş. En komiği de bu bir THY kampanyasıymış hükümetin vaatleri arasında değil.
  • Ne indirim var diyen var, ne de indirim yok diyen var. Tam bir muamma oldu. THY den açıklama yok hükümetten yok. Nereye başvursak acaba?
  • thy yetkililerine sesleniyorum birakin su protokol memurlugunuda vatandasin sorularina cevap verin nerde yuzde 20 indirim online bilet alacagim indirim falan yok vatandasi aydinlatin yoksa bimer den sizi basbakana sikayet edecegim bizlere sadece secim zamaninda vaat verip sonrada umursamiyorsunuz diye sikayette bulunacagim saygilar
  • 13 aralik 31 aralik thy bilet aldim. Thy yollari acentasini 3 defa aradim indirim var mi diye 3 defada var dediler bana en yakin thy ofisine ugra dediler ugradim niye indirim yok defalarca sormama ragmen finlandiya indirim olan ulkeler arasinda yok dediler sadece belirli ulkeler icin dediler. Gazetelerde gurbetciler icin deniliyor demek ki finlandiyadakilerr gurbetci degil onu anladim. Lan Adam gibi indirim yapacaksiniz yapin yapmakyacaksaniz Boyle iki yuzlululuk yapmayin be terbiyesizler lafim thy
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Yaza 1540 alacağim bilete baktim 1970 euro olmuş indirim nerede keşke alsaydim lütfen gerekli yerlerden aciklama bekliyoruz hem şuan o bilete yüzde 20 indirim gelse neolur 1620 ye geliyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya’nın Düsseldorf kentinde konuşma yaptı.

Başbakan Davutoğlu, özetle şöyle konuştu:

Üçünde yasal düzenleme gereği var, kanunları hazırlandı, gönderildi. İnşallah Meclis açılıp çalışınca, 1 Kasım'dan sonra hayata geçecek. Birinde de mevzuat düzenlemeleri hızla ilerliyor. Birer birer söyleyeyim. Önce hepinizi ilgilendiren hususlardan başlayarak. Siz bizden Türk Hava Yolları'ndan aile indirimi talep etmiştiniz öyle mi? Biz de size buraya gelip 3 Mayıs'ta 'Türk Hava Yolları aile ile seyahat edenlere indirip yapacak' demiştik öyle mi?

Türk Hava Yolları'nın iki ile dokuz kişi arası yani karı koca seyahat ediyorsa, yanında da bereketli bir aile olup da yedi çocuğu dahi varsa dokuz kişilik aileye yüzde 20 indirim uygulaması başladı. Bugünden itibaren bilet satışları başladı, 1 Kasım'dan itibaren de uygulama başlayacak. Şimdiden o günler için bilet alanlara indirim yapılmaya başlandı. Allah hayırlı uğurlu etsin.

Gerekli düzenlemeleri yaptık. Artık yurt dışından Türkiye'ye araba, araç getirenlerin kalış süreleri iki yıla çıktı. Yurt dışından gelişlerde. Her yerde anaokulu ve kreş açacağız. 

Davutoğlu: "THY gurbetçilere aile indirimi yapacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (89)

Almanya ~ 6 yıl önce
Biletlerde hala indirim yok 1700€ ödedik 2 yetiskin 1 bebek ve bir cocuga

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 7 yıl önce
6 yildri türkiyeye gidemiyorum bilet paralari yüzünden git gel 5000 dolar ailecek benim 1 yilda biriktirdigim para 2000 dolar 2 çocuklu aileyiz babam benimle konusmuyor duyun sesimizi yetkililer asik olduk evlendik 5 cocuk yapin diyorsunuz gurbetcilere ülkemize gidemeyince o 5 cocuk Turkiyeyi tanimadan nasil sevecek???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 8 yıl önce
suuadi Arabistan yorumculara katılıyorum aynı sıkıntı burada da THY na bilet almaya gittiğimizde Arabistan için geçerli değilmiş bizlerde şok olduk kime gitmemiz gerekiyor teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanada ~ 8 yıl önce
Ya o kadar sevinmistikki indirim var Die bugun biletcimi aradigimda buyuk bir sok yasadim cunku indirim bize deil avrupayaymis aglasammi gulsemmi bizde gurbetciyiz bole bi sacmalik olabilirmi ya avrupalilarin oyu bizden farkli mi ki onlara indirim Var bize yok bole bir sacmalik olamaz umarim birileri bi yazdigimi gorurde yapilan bu buyuk haksiZligi duzeltier.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avsaroglujapan50 ~ 8 yıl önce
Daha demin THY müşteri hizmetleriyle görüştüm. İndirim belirli bir kaç Avrupa ülkesinde geçerli. Almanya Hollanda Belçika Lüksemburg bir kaç tane daha. Üstelik en az 3kişi olacak dedi. Müşteri hizmetlerindeki rezervasyon yapıp,satış ofisinden alınması gerekiyormuş. En komiği de bu bir THY kampanyasıymış hükümetin vaatleri arasında değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avsaroglujapan50 ~ 8 yıl önce
Ne indirim var diyen var, ne de indirim yok diyen var. Tam bir muamma oldu. THY den açıklama yok hükümetten yok. Nereye başvursak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
recep ~ 8 yıl önce
thy yetkililerine sesleniyorum birakin su protokol memurlugunuda vatandasin sorularina cevap verin nerde yuzde 20 indirim online bilet alacagim indirim falan yok vatandasi aydinlatin yoksa bimer den sizi basbakana sikayet edecegim bizlere sadece secim zamaninda vaat verip sonrada umursamiyorsunuz diye sikayette bulunacagim saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Finland44 ~ 8 yıl önce
13 aralik 31 aralik thy bilet aldim. Thy yollari acentasini 3 defa aradim indirim var mi diye 3 defada var dediler bana en yakin thy ofisine ugra dediler ugradim niye indirim yok defalarca sormama ragmen finlandiya indirim olan ulkeler arasinda yok dediler sadece belirli ulkeler icin dediler. Gazetelerde gurbetciler icin deniliyor demek ki finlandiyadakilerr gurbetci degil onu anladim. Lan Adam gibi indirim yapacaksiniz yapin yapmakyacaksaniz Boyle iki yuzlululuk yapmayin be terbiyesizler lafim thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uğur a ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarkan ~ 8 yıl önce
Yaza 1540 alacağim bilete baktim 1970 euro olmuş indirim nerede keşke alsaydim lütfen gerekli yerlerden aciklama bekliyoruz hem şuan o bilete yüzde 20 indirim gelse neolur 1620 ye geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000