11 Kasım 2008, Salı 09:04:44

DALAMAN'DA YOLCULAR UÇAKTAN NEDEN İNDİRİLDİ?

Türk Hava Yolları'na ait uçakta fazladan bir bagajın bulunması üzerine bütün yolcular uçaktan indirildi. Şu anda Dalaman Havalimanı apronunda bagaj eşlemesi yapılıyor.
  • Bagaj ID yapılsa bile ßunun Nesi Garip anlamadım bunlar gayet normal ve olağan uygulamalar.
  • rumuz a katılıyorum. yolcular henüz uçağa binmeden kapıdan döndürülmüştür. ama kabin ekibi kontrolleri tam olarak bitmeden nasıl boardinge başlanılmıştır orası meçhul.
  • Yorumunuz...LÜTFEN BİRAZ CİDDİYET VE AĞIR BAŞLILIK BASAIN/YAYIN BU KADAR HAFİF OLMAMALI
  • sanki cok anormal bir durummuş gibi yansıtıyorlar.hergün böyle bir uygulama yapılabilir.emniyet icin yapılan gayet normal bir uygulama.
  • TK215 Dalaman İstanbul uçağında fazla bagaj krızi yaşanmadı uçağın gelişinde uçakta unutulan bagaj için uçak açığa çekildi bagaj Emniyetin kontrolunde açıldıktan sonra uçak tekrar park yerine çekilerek normal seferine devam etti bagaj eşleşmesi falan yapılmadı lütfen doğru haber yapalım...

Türk Hava Yolları'nın Dalaman-İstanbul seferini yapmaya hazırlanan TK 215 sefer sayılı uçakta fazla bagaj krizi yaşandı. Uçakta bulunan sahibi belli olmayan fazla bir bagaj yüzünden bütün yolcular uçaktan indirildi. Yolcular, apronda bagajlarını tek tek tespit etti. Şu anda Dalaman Havalimanı apronunda bagaj eşleme işlemi sürüyor. Uçağın gecikmeli olarak İstanbul'a hareket etmesi planlanıyor.

DALAMAN'DA YOLCULAR UÇAKTAN NEDEN İNDİRİLDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Rumuz ~ 15 yıl önce
Bagaj ID yapılsa bile ßunun Nesi Garip anlamadım bunlar gayet normal ve olağan uygulamalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
profil ~ 15 yıl önce
rumuz a katılıyorum. yolcular henüz uçağa binmeden kapıdan döndürülmüştür. ama kabin ekibi kontrolleri tam olarak bitmeden nasıl boardinge başlanılmıştır orası meçhul.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RumuzDÜRÜST ~ 15 yıl önce
Yorumunuz...LÜTFEN BİRAZ CİDDİYET VE AĞIR BAŞLILIK BASAIN/YAYIN BU KADAR HAFİF OLMAMALI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
sanki cok anormal bir durummuş gibi yansıtıyorlar.hergün böyle bir uygulama yapılabilir.emniyet icin yapılan gayet normal bir uygulama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
TK215 Dalaman İstanbul uçağında fazla bagaj krızi yaşanmadı uçağın gelişinde uçakta unutulan bagaj için uçak açığa çekildi bagaj Emniyetin kontrolunde açıldıktan sonra uçak tekrar park yerine çekilerek normal seferine devam etti bagaj eşleşmesi falan yapılmadı lütfen doğru haber yapalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000