04 Şubat 2011, Cuma 08:10:09

DAKKA UÇUŞLARI BAŞLADI

Türk Hava Yolları ile İstanbul'dan Dakka’ya, gidiş-dönüş, her şey dahil 585 €!
  • bilip bilmeden konusmayin be dolu olmayan hat mi var sao paulo ya bile full gidiyoruz ayrica toplasan 5 turk oluyo ucakta emirates full hintli pakistanli filipinli tasiyo hindistanda ucmadigi yer yok ama yinede emirates su saatten sonra thy nereye hat acsa dolar da dolar bos gitmez hic bir yere
  • herhalde THY nereye har acacgini sizden daha iyi biliyordur degerli!!! yorumcular
  • ingiltereye dolulukla uçmayı garantiledi desenize thy ..
  • Cok riskli bir hat. Kisa sure sonra pisman olunabilir. Ortadoguya uctugumda cok gordum Dakka yolcularini. Ne siraya girmeyi bilirler, ne haklara saygi gostermeyi. Avrupali havayolu THY yakinda gercekten Pakistanlilar ve Bangladeslilere servis veren bir sirket haline gelecek. Kendi kaliteli yolcunuzu kaybedeceksiniz. Cok riskli bir karar. :(
  • '' yorum '' durumun çok vahimve bir o kadar da acınacak halde gibisin .. acilen bir psikolojik tedaviye başlamalısın .. hayat sadece alkol ve seks değildir diyen adamı yerden yere vurdunuz ama bence senin gibiler için söylenmiş bir cümleydi ve adam bunu söylemeklede çok haklıymış sende bu haklılığın bir ispatısın
  • kardesim.. neden sadece TÜRK ucsun.. bukadar da cahil olunmaz.. yani DIS ülkeden hic mi Türk Istanbula , yada Ankaraya ucmuyor .. sadece yabanci ülkeden Istanbula giris yapanlardami yabanci .. neden bu kadar dar düsünüyorsunuz.. EGITIM SART !!
  • acaba bangladesh'te kızlar nasıl? bir geziye gitmekte fayda var aslında..Bagldadeshli bayanların iyi olduğunu duydum eğlencede vs..
  • olursa olur.bence ıyı bır tercıh dıyebılrıım.direk uçmuş olsaydı;belki fıyaskı ama pakıstan uzerınden cok sayıda yolcu alıcaktır..
  • Dakka'ya bir Türk neden gider acaba? Cok geri kalmis bir ülke diye biliyorum. Banglades icin yolcu durumu neymis ilk ucusta?
Türk Hava Yolları artık Dakka’ya da uçuyor. Türk Hava Yolları’nın; Bangladeş’in başkenti olan ve 11 milyonu aşkın nüfusuyla dünyanın en kalabalık şehirleri arasında yer alan Dakka’ya, Karaçi üzerinden düzenlediği seferler Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 kez gerçekleştiriliyor. Yolcular, İstanbul'dan Dakka’ya, gidiş-dönüş, her şey dahil 585 €'ya uçabiliyorlar.

Türk Hava Yolları’nın Dakka seferleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için www.turkishairlines.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

DAKKA UÇUŞLARI BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
bilip bilmeden konusmayin be dolu olmayan hat mi var sao paulo ya bile full gidiyoruz ayrica toplasan 5 turk oluyo ucakta emirates full hintli pakistanli filipinli tasiyo hindistanda ucmadigi yer yok ama yinede emirates su saatten sonra thy nereye hat acsa dolar da dolar bos gitmez hic bir yere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herhalde THY nereye har acacgini sizden daha iyi biliyordur degerli!!! yorumcular

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ingiltereye dolulukla uçmayı garantiledi desenize thy ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cok riskli bir hat. Kisa sure sonra pisman olunabilir. Ortadoguya uctugumda cok gordum Dakka yolcularini. Ne siraya girmeyi bilirler, ne haklara saygi gostermeyi. Avrupali havayolu THY yakinda gercekten Pakistanlilar ve Bangladeslilere servis veren bir sirket haline gelecek. Kendi kaliteli yolcunuzu kaybedeceksiniz. Cok riskli bir karar. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
'' yorum '' durumun çok vahimve bir o kadar da acınacak halde gibisin .. acilen bir psikolojik tedaviye başlamalısın .. hayat sadece alkol ve seks değildir diyen adamı yerden yere vurdunuz ama bence senin gibiler için söylenmiş bir cümleydi ve adam bunu söylemeklede çok haklıymış sende bu haklılığın bir ispatısın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardesim.. neden sadece TÜRK ucsun.. bukadar da cahil olunmaz.. yani DIS ülkeden hic mi Türk Istanbula , yada Ankaraya ucmuyor .. sadece yabanci ülkeden Istanbula giris yapanlardami yabanci .. neden bu kadar dar düsünüyorsunuz.. EGITIM SART !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
acaba bangladesh'te kızlar nasıl? bir geziye gitmekte fayda var aslında..Bagldadeshli bayanların iyi olduğunu duydum eğlencede vs..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
olursa olur.bence ıyı bır tercıh dıyebılrıım.direk uçmuş olsaydı;belki fıyaskı ama pakıstan uzerınden cok sayıda yolcu alıcaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dakka'ya bir Türk neden gider acaba? Cok geri kalmis bir ülke diye biliyorum. Banglades icin yolcu durumu neymis ilk ucusta?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000