09 Ocak 2011, Pazar 08:18:58

"DAHA FAZLA SEFER İSTİYORUZ"

KKTC Turizm, Kültür ve Çevre Bakanı Kemal Dürüst, Türk Hava Yolları'nın (THY) bilet fiyatlarını düşürerek, KKTC bağlantılı daha fazla sefer düzenlemesini istedi.
  • Calismadan yan gelip yatan bir toplumun sonu da boyle feryat figan gelir arkadaslar,kimse sikayet etmesin hak ettiniz.
  • bence kumarhaneler kapansın daha cok turist gelır... Kumara gelen ınsan otelden cıkmıyo kı kıbrıslı esnafa bı faydası olsun. kapattırın kumarhanelerı ınsanlar dısarı cıksın gezsın tarıhı yerlerı gorsun barlara gıtsın. hedıyelık alsın.alısverıs yapsın... siz bitiren kumarhanelerdir orda.. biraz düşünün eyyyy kıbrıs halkı!!!!
  • sevgili kardeşlerim öz kıbrıslı olarak size haykırıyorum bu yalanlara inanmayın kktc şu an işsizlikten kırılıyor buradaki siyasilertürkiye hükumetinden kktc halkına verilecek deyip para koparıp parayı cebe indiriyor yada buradaki yandaşlarına ihalelerle peşkeş çekiyor buna alet olmayın ulusal birlik partisi burayı mahvetti bakanlardan biri geceyi seray severle geçiriyor para su gibi akıyor
  • bakanlardan biri çıkıp bu yıl mehmet akif ersoy yılı olacak diyor biride bu yıl kktc yılı olacak diyor nedir bu
  • bir pilot olarak harbour da az oturmadimm ahhh
  • Güzelim Girne Limanı... Şimdilerde Anadolu'dan gelen Turistlerle (!!!!) kaynıyor...
Türkiye'de 2011 yılının turizm açısından ''KKTC Yılı'' ilan edildiğini anımsatan Dürüst, bu amaçla THY'nin KKTC ofisini ziyaret ederek, THY ve Anadolu Jet KKTC Genel Müdürü Mustafa Uğurlu ile görüştü.

Dürüst, burada yaptığı konuşmada, THY'nin KKTC'ye kış mevsiminde haftada 40, yazda ise haftada 60 sefer yaptığını belirterek, ülkenin dış dünyayla teması ve turizm açısından THY'nin çok önemli katkı yaptığını söyledi.

Turizmin KKTC için olmazsa olmaz olduğunu ifade eden Kemal Dürüst, turizmin devlet politikasına dönüşmesi için çalıştıklarını, hava ulaşımının da çok önemli olduğunu kaydetti.

Dürüst, THY'nin turizme katkılarının gelişerek sürmesi için teknik toplantı yapılacağını belirterek, Türkiye'de ''KKTC Yılı'' ilan edilen bu yıl, ülkeye ciddi turist akışı beklediklerini ifade etti.

Bakan Dürüst, ''THY'nin katkılarıyla turizmin ayağa kaldırılmasının KKTC ekonomisinin, kültürünün ve halkının ayağa kalkması anlamına geleceğini ve bunun siyasi tanınmaya da katkı yapacağını'' söyledi.

Dürüst, bir soru üzerine, THY'den beklentilerinin, olabildiğince düşük fiyat ve daha fazla noktaya uçuş yapılması olduğunu ifade etti. Bakan Dürüst, yapılacak görüşmelerin ardından bir protokol imzalanmasının gündeme geleceğini de bildirdi.

THY ve Anadolu Jet KKTC Genel Müdürü Mustafa Uğurlu da THY'nin Kuzey Kıbrıs'a turizm alanında yapabileceği katkıları görüşmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Uğurlu, bu yılın Türkiye'de ''KKTC Yılı'' ilan edilmesinin ardından KKTC ile Türkiye arasında özel promosyonlu uçuşlar başlattıklarını, yurt dışından KKTC'ye yolcu taşımada da özel fiyatlar uyguladıklarını ifade etti.
"DAHA FAZLA SEFER İSTİYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Calismadan yan gelip yatan bir toplumun sonu da boyle feryat figan gelir arkadaslar,kimse sikayet etmesin hak ettiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence kumarhaneler kapansın daha cok turist gelır... Kumara gelen ınsan otelden cıkmıyo kı kıbrıslı esnafa bı faydası olsun. kapattırın kumarhanelerı ınsanlar dısarı cıksın gezsın tarıhı yerlerı gorsun barlara gıtsın. hedıyelık alsın.alısverıs yapsın... siz bitiren kumarhanelerdir orda.. biraz düşünün eyyyy kıbrıs halkı!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sevgili kardeşlerim öz kıbrıslı olarak size haykırıyorum bu yalanlara inanmayın kktc şu an işsizlikten kırılıyor buradaki siyasilertürkiye hükumetinden kktc halkına verilecek deyip para koparıp parayı cebe indiriyor yada buradaki yandaşlarına ihalelerle peşkeş çekiyor buna alet olmayın ulusal birlik partisi burayı mahvetti bakanlardan biri geceyi seray severle geçiriyor para su gibi akıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bakanlardan biri çıkıp bu yıl mehmet akif ersoy yılı olacak diyor biride bu yıl kktc yılı olacak diyor nedir bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir pilot olarak harbour da az oturmadimm ahhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Güzelim Girne Limanı... Şimdilerde Anadolu'dan gelen Turistlerle (!!!!) kaynıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000