08 Kasım 2016, Salı 01:15:15

Dağıttığı gazetenin yazısı THY'ye patladı

Türk Hava Yolları (THY), uçaklarında dağıttığı gazetelerle ilgili zaman zaman hedef tahtasına oturtuluyordu. Bir gazete vakası daha THY'ye patladı. Sosyal medyada gazetedeki bir bölüm nedeniyle THY yoğun eleştiri yağmuruna tutuldu.
  • Çok değil birkaç sene önce de bol miktarda cemaate ait gazete yüklenirdi THY uçaklarına.Dönemsel olarak birilerinin borazanı olmak yakışıyor mu THY'ye ?! Utanıyorum !
  • şu yorumlar sayfası beğen beğenme gibi kısmını değiştirin lütfen.elin yanlışlıkla bir yere değince,konturolumuz dışında oylama yapmış oluyoruz.geri dönüşünde yok.inanın neyi seçtiğimizi bile bilmiyoruz.belki deli saçması,Boş teneke tıngırtısına katılmış gibi oluyoruz.bunun sorumlusuda ekran dizaynında.arz ederim.
  • 08-11-2016 tarihinde Sabiha Gökçen Havalimanından Düsseldorfa uçmak için gittik. Zamanımız az olduğundan polis kontrol noktasından sonra gümrüksüz alanda gazete almak için bakınırken bir büfede sadece 2 çeşit Türkçe gazete olması dikkatimi çekti. Büfe çalışanına sorduğumda sadece Hürreiyet ve Cumhuriyet gazetelerinin satışını yaptıklarını söyledi. Bu kafayla ve bu devirde kime hizmet ettiklerini anlayamadık. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa bizleri aydınlatsın.
  • Bu gazete tamamen iktidardan para kapmak için çıkmaya devam ediyor. Okuyucusu yok. Gazetenin kurucusu Hakan Albayrak bile çoktan bıraktı bu gazete görünümlü parti bültenini.
  • Kemalizm ile Mustafa Kemal Atatürk'ü bağdaştırmayın. Kemalizm, Mustafa Kemal Atatürk'ü kullanıp onun sırtından geçinen asalak sürüsünün güttüğü bir akım çeşidi olup M. Kemal ile bir alakası yoktur. Bkz. CHP politikaları, Cumhuriyet Gazetesi, Ulusalcılık vs. vs.
  • işte basın özgürlüğü abd de bile yok tabii diğer gazeteler thy de satılmıyor neden?
  • okumuş biri olarak böyle bir yorum yaptığınız için tşkler.. sığır çobanları..
  • THY bir milli sirkettir..ktidar reklamcisi olmamalidir..eden hep YANDAS GAZETELER sarvis ediliyor?..yip degilmi?..aziklar olsun size.
  • Thy'yi bu vizyonla daha da zor günler bekliyor. Madem milli bayrak taşıyıcımız, o zaman tarafsız olması gerekmiyor mu ? Bu zararlardan sonra fatura yine çalışanlara kesilecek. Pilotlardan eğitim adı altında 100 bin euro+ (Anlaşmada olmayan)ek maliyetler kesilecek , hostesler fazla deyip işten atılacak ya da yer eğitimi planlanacak! Bu da thy nin sonunu hazırlayacak...
  • Ataturkun sevebilirsiniz o beni degil kimseyi ilgilendirmez ama kemalizm diye bir tantana da cikarmayin ortaya.Manset dogruyu aksetmis.

Türk Hava Yolları (THY), CIP salonlarında ve uçaklarında dağıttığı gazeteler nedeniyle zaman zaman yoğun eleştirilerin odağı olmuştu.

Dün bir gazete vakası daha yaşandı. THY'nin dağıttığı gazeteler arasında yer alan Diriliş Postası gazetesinin önceki gün çıkan sayısındaki bir bölüm nedeniyle sosyal medya sitesi Twitter üzerinden yapılan eleştiriler THY'yi trend listesine soktu.

THY, gazetenin "Bir İngiliz prangası Kemalizm" yazısı nedeniyle Twitter üzerinden yoğun eleştiri oklarının hedefi oldu. "Hainsin THY" etiketi ile yapılan eleştirilere birçok kullanıcı ise karşı çıkarak gazete manşeti nedeniyle THY'nin karalanmaması gerektiğini savundu.

İşte gazetenin o yazısı;

Dağıttığı gazetenin yazısı THY'ye patladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (151)

hıhıo ~ 7 yıl önce
Çok değil birkaç sene önce de bol miktarda cemaate ait gazete yüklenirdi THY uçaklarına.Dönemsel olarak birilerinin borazanı olmak yakışıyor mu THY'ye ?! Utanıyorum !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatalı yorum ~ 7 yıl önce
şu yorumlar sayfası beğen beğenme gibi kısmını değiştirin lütfen.elin yanlışlıkla bir yere değince,konturolumuz dışında oylama yapmış oluyoruz.geri dönüşünde yok.inanın neyi seçtiğimizi bile bilmiyoruz.belki deli saçması,Boş teneke tıngırtısına katılmış gibi oluyoruz.bunun sorumlusuda ekran dizaynında.arz ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SIDDIK ~ 7 yıl önce
08-11-2016 tarihinde Sabiha Gökçen Havalimanından Düsseldorfa uçmak için gittik. Zamanımız az olduğundan polis kontrol noktasından sonra gümrüksüz alanda gazete almak için bakınırken bir büfede sadece 2 çeşit Türkçe gazete olması dikkatimi çekti. Büfe çalışanına sorduğumda sadece Hürreiyet ve Cumhuriyet gazetelerinin satışını yaptıklarını söyledi. Bu kafayla ve bu devirde kime hizmet ettiklerini anlayamadık. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa bizleri aydınlatsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıddık ~ 7 yıl önce
sadece haber almayı ve okumayı bilene hitap eden gazete CUMHURİYET.Siz zaten anlamamışsınız onun için okumanızada gerek yok.Baldır bacak gösteren haber yapan gazetelere bakın ancak onlar size hitap eder.
sıddık ~ 7 yıl önce
siz gazete sormuşsunuz, size tek seçenek sunulmuş. Zaten Hürriyet'e gazete denilemez.
Para Para Para ... ~ 7 yıl önce
Bu gazete tamamen iktidardan para kapmak için çıkmaya devam ediyor. Okuyucusu yok. Gazetenin kurucusu Hakan Albayrak bile çoktan bıraktı bu gazete görünümlü parti bültenini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 7 yıl önce
Kemalizm ile Mustafa Kemal Atatürk'ü bağdaştırmayın. Kemalizm, Mustafa Kemal Atatürk'ü kullanıp onun sırtından geçinen asalak sürüsünün güttüğü bir akım çeşidi olup M. Kemal ile bir alakası yoktur. Bkz. CHP politikaları, Cumhuriyet Gazetesi, Ulusalcılık vs. vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 7 yıl önce
Teoride haklısınız ama yazıyı okuyunca ülkenin ve rejimin kurucusuna açıkca iftira atıldığı hakaret edildiği görülüyor.
KEMAL ~ 7 yıl önce
Kemalizm'i bir yaşam vizyonu olarak belirlemek sizin tekelinizde karar vereceğimiz bir olgu değildir. illa ki bir "izm" seçmek gerekirse elbette Kemalizm'i seçmek bir Türk evladı için onurdur. 100 yıl önceki vizyonuyla hala küresel olarak, en modern toplumsal yaşam biçimlerini kucaklamaktadır. Bakınız ortadoğu ve Arap yarımadası. Hala laiklik ile olan hesaplaşma süregeldiği için, içinde "izm" değil ama "Kemal" geçen her kavram nedense bir takım gruplara batıyor..
özgür ~ 7 yıl önce
işte basın özgürlüğü abd de bile yok tabii diğer gazeteler thy de satılmıyor neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ye sözüm ~ 7 yıl önce
okumuş biri olarak böyle bir yorum yaptığınız için tşkler.. sığır çobanları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gokalp demiriz ~ 7 yıl önce
THY bir milli sirkettir..ktidar reklamcisi olmamalidir..eden hep YANDAS GAZETELER sarvis ediliyor?..yip degilmi?..aziklar olsun size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu x ~ 7 yıl önce
Thy'yi bu vizyonla daha da zor günler bekliyor. Madem milli bayrak taşıyıcımız, o zaman tarafsız olması gerekmiyor mu ? Bu zararlardan sonra fatura yine çalışanlara kesilecek. Pilotlardan eğitim adı altında 100 bin euro+ (Anlaşmada olmayan)ek maliyetler kesilecek , hostesler fazla deyip işten atılacak ya da yer eğitimi planlanacak! Bu da thy nin sonunu hazırlayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bre haydutlar ~ 7 yıl önce
Ataturkun sevebilirsiniz o beni degil kimseyi ilgilendirmez ama kemalizm diye bir tantana da cikarmayin ortaya.Manset dogruyu aksetmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000