08 Eylül 2010, Çarşamba 17:14:02

"CÜZDANDA 10.000 EURO VARDI"

Uçakta buldukları cüzdanı sahibine ulaştıran TGS ve THY personeline THY Genel Müdürü Temel Kotil tarafından plaket verildi.
  • adam kuyumcudan geliyorsa bu şuna işarettir. kuyumcu luk güven işidir. adam güvenilir demekki. kuyum işi hassastır demekki adam titiz. kuyumdan geliyorsa hesabı kitavbı karı zararı iyi bilir demektir. kuyumdan geliyorsa senin gibi boş adam değildir. demekki. kıskanma kardeş. sende babanın sayesinde girdin. şimdi oğlunu calıştırıyorsun yarın gelinini. derdin torunun da calışsın. bence skınıtı yok ama başka gelenede laf atma. babanızın çiftliği idi ama şimdi değilç. şimdi halkın şirketi. şirket büyüyor sende büyü istersen.
  • yuh yani birader. hem iş yerinde siyaset yapman hoş değil. hemde Türkiyede dejenere olmuş kokuşmuş bitmiş sosyal demokratalrı araman ilginc. Demekki sende calışmadan bankamatik maaş aldığın gnleri özledin. sosyal demokratlarla ilgili bilgi alman için ENGİN ARDIÇ ı okumanı tavsiye ederim.
  • yavrum takunyayı müslümanlar abdest alırken giyer. yani Allah a karşı sorumluluğunu yerine getiren adamdır. Şimdi senin zorun müslümanlarlamı yoksaaaa bi sıkıntın mı var. şimdi inkanın olsa oğlunu kızını yeğenini TGs sokmak için 40 takla atarsın. hadi işine boş adam.
  • sabihaya gelen tgs kurucuları ve idarecileri kısa bir zaman sonra görevden alınıp yerine cemaatci ve akapeli idareciler gelmiştir..gözler önünde oynanan bu çirkin olay yüzünden thy nin cemaatçilerini ve takunyacılarını Allah bildiği gibi yapsın...
  • ARKADASLARA YAPTIKLARI ORNEK DAVRANISTAN OTURU VE SN.GENEL MUDURE BUNU ODULLENDIRDIGI ICIN BINLERCE TESEKKURLER
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • iste Temel kotili sessiz kahraman yapan bu tur insani ve alcakgonullu davranislaridir. Mudurumuzu bu kadar sevmemizin sebebini umarim anlamayanlar bu sefer anlamistir. iyi bayramlar dilerim.
  • ey gidi senin gibi sosyal demokratlar olsaydı bu parayı nasılda çatır çatır harcardı... Helal süt emmiş Ayhan arkadaşımızı bu örnek davranışından dolayı tebrik ederim...
  • yazıdan yanlış anlaşılmasın lütfen pınar engin hala thy çalışanıdır tgs değil
  • BİR ZAMANLARIN THY YOLCU HİZMETLERİ VE VIP MEMURU PINAR ARKADAŞIMIZ,DA TGS,Lİ OLMUŞ AKP,YE OY VERİRSENİZ TGS,LİDE OLURSUNUZ OGS,LİDE :) ŞİMDİ SOSYAL DEVLET İKTİDARDA OLACAKTIKİ AH AH NERDE O GÜNLER GÖZÜNÜ SEVDİĞİMİN SOSYAL DEMOKRATLARI ÖZLETTİNİZ BE ! GELİN ARTIK

Türk Hava Yolları tarifeli uçuşuyla Beyrut'tan İstanbul aktarmalı Brüksel uçuşunda  1-C numaralı koltukta oturan Sayed Challhi isimli iş adamı İstanbul'a indikten sonra cüzdanını uçakta unuttuğunu fark etti.

TGS çalışanı Ayhan Daştan yeniden uçuşa hazırlamak için girdiği uçakta dergi cebinde bir cüzdan olduğunu fark ederek, Türk Hava Yolları CIP görevlisi Pınar Ergin'e ulaştı. Yapılan telefonlaşmaların ardından bulunan cüzdan Brüksel uçağına binmek üzere olan yolcuya yetiştirildi.

Devamlı THY ile uçtuğunu ifade eden Chelluhi iş nedeniyle yaptığı bir başka uçuşta yanına oturan ve kendisini THY çalışanı olarak tanıtan kişiye yaşadığı olayı anlattı. Bu kişi Temel Kotil'di. Chelluhi böyle bir olayın yaşandığını ve THY'ye bu yüzden çok güvendiğini belirtince Kotil, İstanbul'a döndükten sonra bu personelleri bulmak için Chelluhi'ye mail gönderdi ve THY'nin CEO'su olduğunu belirten bir mail attı. Yapılan çalışmaların ardından bulunan personellere Temel Kotil yaptıkları bu dürüst davranış amacıyla bugün Atatürk Havalimanı Dış Hat CIP salonunda plaket takdim etti.

Chelluhi "Uçaktan indikten sonra cebimde cüzdanım olmadığını fark etmemiştim. Tam diğer uçağa binmek üzereyken elimi cüzdanıma attığımda cüzdanımın cebimde olmadığını fark ettim. Bana cüzdanımı ulaştıran TGS çalışanına (Ayhan Daştan) sarıldım ve teşekkür ettim. Çünkü cüzdanımda yaklaşık 10.000 Euro nakit ve herkese verilmeyen, alınması 6 ay süren devlet çeklerim bulunuyordu. Yaşadığım bu olayın ardından THY'ye güvenim bir kat daha arttı. Ay içerisinde 24 kere Türk Hava Yolları'nı tercih ettim. Bundan sonra da bu şekilde yapacağım. Bana göre çok başarılı, servisi çok güzel ve kaliteli bir havayolu. Temel Bey'i tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kotil ve Chelluhi, TGS çalışanı Ayhan Daştan ve THY CIP görevlisi Pınar Engin'e plaket, saat ve takdir belgesi hediye ettikten sonra bir süre sohbet ettiler.



 

"CÜZDANDA 10.000 EURO VARDI"

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 13 yıl önce
adam kuyumcudan geliyorsa bu şuna işarettir. kuyumcu luk güven işidir. adam güvenilir demekki. kuyum işi hassastır demekki adam titiz. kuyumdan geliyorsa hesabı kitavbı karı zararı iyi bilir demektir. kuyumdan geliyorsa senin gibi boş adam değildir. demekki. kıskanma kardeş. sende babanın sayesinde girdin. şimdi oğlunu calıştırıyorsun yarın gelinini. derdin torunun da calışsın. bence skınıtı yok ama başka gelenede laf atma. babanızın çiftliği idi ama şimdi değilç. şimdi halkın şirketi. şirket büyüyor sende büyü istersen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yuh yani birader. hem iş yerinde siyaset yapman hoş değil. hemde Türkiyede dejenere olmuş kokuşmuş bitmiş sosyal demokratalrı araman ilginc. Demekki sende calışmadan bankamatik maaş aldığın gnleri özledin. sosyal demokratlarla ilgili bilgi alman için ENGİN ARDIÇ ı okumanı tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yavrum takunyayı müslümanlar abdest alırken giyer. yani Allah a karşı sorumluluğunu yerine getiren adamdır. Şimdi senin zorun müslümanlarlamı yoksaaaa bi sıkıntın mı var. şimdi inkanın olsa oğlunu kızını yeğenini TGs sokmak için 40 takla atarsın. hadi işine boş adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabihaya gelen tgs kurucuları ve idarecileri kısa bir zaman sonra görevden alınıp yerine cemaatci ve akapeli idareciler gelmiştir..gözler önünde oynanan bu çirkin olay yüzünden thy nin cemaatçilerini ve takunyacılarını Allah bildiği gibi yapsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ARKADASLARA YAPTIKLARI ORNEK DAVRANISTAN OTURU VE SN.GENEL MUDURE BUNU ODULLENDIRDIGI ICIN BINLERCE TESEKKURLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iste Temel kotili sessiz kahraman yapan bu tur insani ve alcakgonullu davranislaridir. Mudurumuzu bu kadar sevmemizin sebebini umarim anlamayanlar bu sefer anlamistir. iyi bayramlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ey gidi senin gibi sosyal demokratlar olsaydı bu parayı nasılda çatır çatır harcardı... Helal süt emmiş Ayhan arkadaşımızı bu örnek davranışından dolayı tebrik ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazıdan yanlış anlaşılmasın lütfen pınar engin hala thy çalışanıdır tgs değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BİR ZAMANLARIN THY YOLCU HİZMETLERİ VE VIP MEMURU PINAR ARKADAŞIMIZ,DA TGS,Lİ OLMUŞ AKP,YE OY VERİRSENİZ TGS,LİDE OLURSUNUZ OGS,LİDE :) ŞİMDİ SOSYAL DEVLET İKTİDARDA OLACAKTIKİ AH AH NERDE O GÜNLER GÖZÜNÜ SEVDİĞİMİN SOSYAL DEMOKRATLARI ÖZLETTİNİZ BE ! GELİN ARTIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000