20 Mart 2010, Cumartesi 06:56:00

ÇTSO'dan Havaalanı çalışanlarına sertifika dağıtıldı

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen eğitim seminerlerine katılan Akyol Gıda Turizm Ltd. Şti ve Setur Turizm A.Ş. çalışanlarına sertifikaları verildi.

Samsun-Çarşamba Havaalanı Venn Restoran'da düzenlenen törene Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Meclis Başkanı İrfan Karaçuha, DHMİ Müdür Vekili Ahmet Gündoğmuş, Akyol Gıda Turizm Ltd. Şti. Müdürü Vennas Akyol ve THY Samsun Satış Müdürü Ayşegül Özdemir katıldı.

Eğitim seminerleri ile ilgili bilgi veren Çarşamba TSO Başkanı Yusuf Kefeli, "Odamız tarafından düzenlenen müşteri ilişkileri ve satış teknikleri ile toplam kalite yönetimi eğitim seminerlerimize katılan, Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda faaliyet gösteren üyelerimizin çalışanları sertifika almaya hak kazandı. Bundan sonraki eğitimlerimiz yapmış olduğumuz plan çerçevesinde yıl içerisinde devam edecek" dedi. Akyol Gıda Turizm Ltd.Şti. Müdürü Vennas Akyol, eğitim seminerlerinin çalışanlara olduğu kadar işletmelere de ciddi katkılar sağladığını ifade ederken, kendi sektörleri ile ilgili farklı konularda da Çarşamba TSO'dan eğitim talebinde bulunduklarını belirtti.

ÇTSO'dan Havaalanı çalışanlarına sertifika dağıtıldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000